subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 27 2007, 11:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 13-February 07 Град: Варна Потребител No.: 9 631 Статус: Офлайн |
хах ебахти серията.. аЗ си мисля че след 3-4-5 сезона ще кажат че са на планетата която саобщиха по новините дет приличала на нашта и имало евентуален живот |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 3 2007, 09:44 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
хах ебахти серията.. аЗ си мисля че след 3-4-5 сезона ще кажат че са на планетата която саобщиха по новините дет приличала на нашта и имало евентуален живот Мисля, че е ясно, че става дума за тотална дезинформация. Само не мога да разбера дали Наоми наистина търси Дезмондо или е пратена с цел да внесе смут и объркване сред нашите хора. А днешната серия е УАУ, наситена със страхотна емоция, за мен най-добрата от този сезон! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
May 3 2007, 09:50 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 3-March 07 Потребител No.: 14 711 Статус: Офлайн |
Наистина много добър е 19 епизод. Наоми според мен си е пратена от мацката на Дезмънд ама ми се струва, че и тя е в играта с Дарма!
|
|
------------------------------------ sportenden.com
спортът под различен ъгъл |
|
|
|
|
May 3 2007, 10:42 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Наистина много добър е 19 епизод. Наоми според мен си е пратена от мацката на Дезмънд ама ми се струва, че и тя е в играта с Дарма! Мда, и на мен на нещо такова ми мирише, Пенелопи, баща й, лелята с бялата коса, отчето от манастира...всички са свързани и според мен сочат именно към Дарма. Отделно сега ще умра от любопитство какво Джак НЕ искаше да каже на Кейт, може би че евентуално е бременна?!? но това са си мои догадки, Поживём — увидим... |
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 12:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 421 Статус: Офлайн |
А сезоните ще видим, навсякъде се споменава цифрата 100 епизода (приблизително), което действително прави 4 сезона. Но! докато не видя и последния епизод с очите си не мога да съм сигурна дали това е вярно или не. Остава да чакаме и да се надяваме на много интересни моменти... Е спокойно, след като свърши сезон 4 ще следва нов сериал - veryLOST първи сезон |
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 12:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 773 Статус: Офлайн |
Някой има ли английски субтитри за последния епизод?
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 01:18 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 9 Регистриран: 27-April 07 Град: sliven Потребител No.: 25 258 Статус: Офлайн |
Явно трябва да приключвам с гледането на тоя сериал че нещо взе да ми кандисва от тая латино поредица |
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 02:38 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 773 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 4 2007, 09:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Отделно сега ще умра от любопитство какво Джак НЕ искаше да каже на Кейт, Не искаше да и каже че "радиотелефона" няма да проработи на "острова" Епизода си беше добре, малко бяха действията които имаше, но все пак ги имаше. В него също се видя че сценаристите знаят за какво става дума ( дано не е някои простотия големи съмнения имам вече ) още от началото, също както в някои по преди епизоди на места. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 4 2007, 09:26 PM
Коментар
|
|
Не искаше да и каже че "радиотелефона" няма да проработи на "острова" Епизода си беше добре, малко бяха действията които имаше, но все пак ги имаше. В него също се видя че сценаристите знаят за какво става дума ( дано не е някои простотия големи съмнения имам вече ) още от началото, също както в някои по преди епизоди на места. Като се замислих, това е най-вероятният отговор. Чудя се обаче нещо друго, дали може Джулиет да е споделила с Джак, че е 'къртицата' на Бен и затова той да се отнася към нея с такова доверие, т.е. видиш ли, тя му се разкрива напълно и той сега безрезервно й вярва? Ще стане интересно сега като се появи Джеймс със записа - според мен Бен нарочно го е подхвърлил на Лок, с цел да дискредитира Джулиет. Ако е така, отново ще бъде с един ход пред всички, дъртата хиена |
|
|
|
|
|
|
May 5 2007, 01:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12-January 07 Град: ТумбактУ Потребител No.: 732 Статус: Офлайн |
Аз тука съм склонен да вярвам, че Лок играе само за себе си. Също така мисля че може да бъде манипулиран лесно от някой достатъчно хитър (Бен примерно), но в случая не мисля че Бен му е подхвърлил записа. А и силно се съмнявам Джулиет да си е изпяла на Джак. Иначе съм съгласен с arrIs че сценаристите явно все още имат акъл в главата В общи линии, сериала ме дразни отвратително много и все пак не мога да спра да го гледам, за което шапка им свалям |
|
------------------------------------ I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.
|
|
|
|
|
May 5 2007, 09:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
А аз не съм казал че имат акъл ( за него имам съмнения ) в главата, казах че знаят за какво става дума във всеки епизод и личност още от началото. По тази логика от последния епизод предчувствам че ще има няколко епизода с нещата които прави Русо в момента, може би някъде в сезон 4 заедно с епизоди за още нови лица например на този които даде папката на Лок. Лок наистина "играе" само за себе си, според мен обаче не може да бъде манипулиран лесно ( не уби баща си пред всички ) затова пък манипулира другите лесно, имаше трупове заради него по едно време сега има още .... |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 5 2007, 06:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12-January 07 Град: ТумбактУ Потребител No.: 732 Статус: Офлайн |
Разбрах ме се =) Просто не съм се изразил много точно Иначе за това колко лесно може да бъде манипулиран Лок - Бен искаше ли Лок да взриви подводницата... До колко е възможно папката с досието на Сойер да попадна в него пак по нареждане на Бен?! И така нататък... |
|
------------------------------------ I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.
|
|
|
|
|
May 10 2007, 08:31 AM
Коментар
|
|
И 20 епизод беше екстра, доволна съм - най-накрая разкриха нещо съществено! А Бен като дете прилича на Хари Потър Този коментар е бил редактиран от lady.di на May 10 2007, 09:13 AM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 10:06 PM |