subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 349 Статус: Офлайн ![]() |
LOST ![]() Премиера: 22.09.2004 Жанр: Драма, Екшън/Приключенски Презокеански полет 815 от Сидни, Австралия, загадъчно се разбива на незнаен остров в Тихи океан. Оцелелите бързо разбират, че ще трябва да се обединят, за да имат някаква надежда за спасение, защото островът крие опасности и тайни. Но и самите оцелели имат своите тайни. Сега те ще трябва да споделят една съдба, едни тревоги и препятствия, за да се измъкнат живи от острова. С участието на: Матю Фокс - в ролята на Джак Шепърд Еванджелин Лили - в ролята на Кейт Остин Джош Холоуей - в ролята на Джеймс "Сойър" Форд Тери О'Куийн - в ролята на Джон Лок Навийн Андрюз - в ролята на Саид Джара Юнджин Ким - в ролята на Сън Куон Даниел Дае Ким - в ролята на Джин Куон Харолд Периню - в ролята на Майкъл Доусън Малкълм Дейвид Кели - в ролята на Уолтър Лойд (Уолт) Доминик Монаган - в ролята на Чарли Пейс Емили де Равин - в ролята на Клеър Литълтън Джордж Гарсия - в ролята на Хюго Рейес (Хърли) и други... LOST в TV.com LOST в IMDb -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Пишете своите коментари и мнения за филма. Кои са любимите ви герои? Какво очаквате от сериала? Имате ли някакви забележки и какви точно? Всичко, което се сетите, свързано с филма, можете да споделите тук. |
------------------------------------ ![]() "I heard" is good; "I saw" is better. Chinese proverb |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Преместих темата в този раздел, защото е за коментари и обсъждане, а не за превод. Другия път като пускаш тема гледай да е в правилния раздел. Този коментар е бил редактиран от Stone на Jan 13 2007, 06:45 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Keep Walking =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 72 Регистриран: 11-January 07 Град: Густо майна Потребител No.: 477 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Plug And Play Hosting - web hosting, Shared Hosting, Free SSL, Free Domain Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() space explorer ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 11 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 299 Статус: Офлайн ![]() |
Ахам ![]() ![]() ![]() Според TVRage.com излиза на Сряда, Седми Февруари, 2007. Според TV.com също. |
------------------------------------ Който не знае чужди езици, нищо не знае за своя. Й.В.Гьоте |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Keep Walking =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 72 Регистриран: 11-January 07 Град: Густо майна Потребител No.: 477 Статус: Офлайн ![]() |
Според TVRage.com излиза на Сряда, Седми Февруари, 2007. Според TV.com също. Ахам питам щото ето какво стана в Atlantis и SG1 ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Plug And Play Hosting - web hosting, Shared Hosting, Free SSL, Free Domain Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Според TVRage.com излиза на Сряда, Седми Февруари, 2007. Според TV.com също. При нас ще излезе 8 часа по късно.....времева разлика ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-December 06 Град: Somewhere in the universe Потребител No.: 78 Статус: Офлайн ![]() |
Някъде има ли точна информация, колко сезона ще е сериала?
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн ![]() |
Безинтересен стана сериала...
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн ![]() |
Е, вие пък сега единия сериал "тъп", другия "безинтереснен". Въобще не могат да се сравняват двата... Който квото му харесва, тва да гледа. Аз ги следя и двата, макар че новия сезон на Лост не ми хареса много как почна, ама съм с надежда, че след почивката ще се раздвижат нещата там.... Сам по себе си е уникален като замисъл (или поне беше) ще видим докъде ще го докарат...
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
-= F o z z y =- |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Смайващо разкритие на бъдещ обрат в сюжета биде разкрит от пощръклели по сериала хакери. Очевидно проникналите в домашната система на продуцента фанатици са успели да измъкнат само това, преди файъруолът да ги предаде автоматично на ФБР: ![]() Тъй като вече няма ни вопъл, ни стон от тези добросърдечни хакери, можем само да гадаем накъде ще се завъртят резб... нещата в сериала... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 30-January 07 Град: SO SAY WE ALL Потребител No.: 3 976 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалчето е много готино. Искам да попитам защо няма тема за LOST в която да пише за субтитрите (дали ги има и да могат да се свалят).? или има а аз не съм я намерил. Някои ако може да ми отговори ще съм благодарен много. Защото немога да си намеря субтитри за новата серия. А по повод по горните коментари, определено пак ви изненадват защото аз го имам от 26 януари ама все още нямам субтитри. |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А по повод по горните коментари, определено пак ви изненадват защото аз го имам от 26 януари ама все още нямам субтитри. Прочети си мнението пак и кажи дали ти се разбира ![]() ![]() ![]() П.П Ползвай бутона "РЕДАКТИРАЙ" ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th June 2025 - 07:02 AM |