subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 10-September 10 Град: Стара Загора Потребител No.: 115 844 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ## Режисьор : Дейвид Гойър ## В ролите : Кърк Джоунс, Джил Уагнър, Нелсън Лий, Джесика Гоуър, Нийл Джаксън и др. ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : САЩ ## Година : 2006 ## Времетраене : ~42 минути на епизод ## Релийзът е на група : RiVER ## Качество : DVDRiP ## Резюме : „Blade: The Series" е американско-канадски екшън сериал, базиран на супергероя на Марвел Комикс - Блейд. Кръвта, която тече във вените му е наполовина човешка, наполовина вампирска. Балансът се поддържа от специален серум, който постепенно започва да отслабва. И Блейд става все по-податлив на тъмната си страна и съм започва да копнее за сладкия вкус на кръвта. ## Линк за сваляне ## Линк към Английски субтитре за релийзът. Търся някой да ми помогне за синхронизация на епизодите, понеже вече има преводи. Епизод 1: Субтитри - Превод: StraightEse Епизод 2: Епизод 3: Епизод 4: Епизод 5: Епизод 6: Епизод 7: Епизод 8: Епизод 9: Епизод 10: Епизод 11: Епизод 12: Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Feb 3 2012, 06:38 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 10-September 10 Град: Стара Загора Потребител No.: 115 844 Статус: Офлайн ![]() |
Бих искал да попитам какво стана със субтитрите? StraightEse каза че ще ги превежда на ново и аз спрях да се занимавам, а като гледам напредък няма. Та въпросът ми е към StraightEse: Мислиш ли да се занимаваш или не за да знам какво да правя?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 8-February 07 Град: Зверино Потребител No.: 7 253 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри от ТabE, StraightEse, EMI4KU и Chumera: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=2536
Този коментар е бил редактиран от toreto на Jan 23 2015, 06:48 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 09:07 PM |