subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 11-March 11 Потребител No.: 121 476 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за буквите на първите два епизода. Весели празници!!!!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-May 07 Потребител No.: 26 580 Статус: Офлайн ![]() |
благодарности за превода и от мен
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 11-March 11 Потребител No.: 121 476 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за субтитрите на сериала ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 7-February 11 Град: Балканския полуостров Потребител No.: 120 633 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Моля, моля. Що филми съм изгледал и програми съм свалил от Замундата на аванта, че това, дето съм превел 3 филма и този сериал досега е направо капка в морето. Сега се забавлявам да превеждам Русский крест, сигурно ще стане готов следващия месец - 180 минути е, обаче си струва. Всъщност, това е най-важното за превода, поне за мен - филмът да ме завладее и да не ми писне да го гледам 10 пъти поред, докато го превеждам. |
------------------------------------ Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш - Ноевият ковчег е направен от аматьори. Професионалистите построиха "Титаник"...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-April 11 Потребител No.: 121 936 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря,продължавайте все така да ни радвате с превод на хубави руски филми
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 14-August 10 Град: Пловдив Потребител No.: 114 880 Статус: Офлайн ![]() |
Срахотни субтитри.Мерси.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 10:19 AM |