subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 21 2007, 06:38 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 10-February 07 Потребител No.: 8 681 Статус: Офлайн |
филма си е много хубав,на мен определено ми хареса,искам специално да благодаря на дими защото досега не съм гледал филм с кофти субтитри преведени от него,предните субтитри бяха ужасни и се излъгах да гледам филма с тях,но сега ще го гледам пак с добри субове.браво дими и продължавай само така.и нека преводача на предните субове види как се превежда един филм за да не се излага занапред ако се смята за преводач.още веднъж мерси за субтитрите.
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2007, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
филма си е много хубав,на мен определено ми хареса,искам специално да благодаря на дими защото досега не съм гледал филм с кофти субтитри преведени от него,предните субтитри бяха ужасни и се излъгах да гледам филма с тях,но сега ще го гледам пак с добри субове.браво дими и продължавай само така.и нека преводача на предните субове види как се превежда един филм за да не се излага занапред ако се смята за преводач.още веднъж мерси за субтитрите. |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Apr 22 2007, 08:22 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн |
Има доста преводи и субтитри за този филм, но нито едни не можах да намеря, които да паснат на този релийз, ще съм благодарен на човека, който нагласи субтитрите за други релийзи Субтитрите вече са качени на сайта. Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Feb 29 2012, 08:08 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd November 2025 - 10:02 PM |