subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 10-July 07 Град: София Потребител No.: 35 838 Статус: Офлайн ![]() |
Cherrybomb
![]() Жанр: Драма, Трилър Година: 2009 Режисьори: Лиза Барос Д'Са, Глен Лейбърн Актьори: Рупърт Гринт, Робърт Шиан, Кимбърли Никсън, Конър Макнийл Държава: Великобритания Времетраене: 86 мин. Трейлър: ТУК Резюме: Най-добрите приятели Люк и Малакей очакват с нетърпение лятото, докато в града им не се появява мистериозната Мишел, която обръща плановете им на 180 градуса. Мишел съблазнява и двамата приятели, за да види на какво са готови те, за да спечелят сърцето й, като по този начин поставя приятелството им под въпрос. И както нещата започват като една безгрижна ваканция, скоро всичко изведнъж се превръща в опасна игра, изпълнена с наркотици, пиене и секс, което може да доведе до фатални последствия. ![]() Понеже няма свестни английски субтитри превеждам по слух и използвам едни руски, че им е хубав тайминга, но понеже филмът е британски пак не разбирам какво точно казват, а мисля и че има разминаване с това, което са написали руснаците като превод. Затова имам една молба - някой модератор да ги редактира като приключа, тъкмо може да пооправи някои неточности. Иначе от техническа гледна точка няма никакви проблеми. Ако някой изяви желание да ми помогне, моля да ми пише на ЛС. СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 11 2012, 04:32 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 12:29 AM |