subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 17 2010, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Hungry sheep staring into space =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 25-July 10 Град: София Потребител No.: 114 236 Статус: Офлайн |
Ми че то е естествено, че дървото ще е по-добро. А за американските сериали и др. пак си имат и те пропуски. Донякъде мисля, че сме по-взискателни към нашите, ама това си е мое мнение. Този коментар е бил редактиран от mishkata на Dec 19 2010, 10:54 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 2 2011, 01:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-January 11 Потребител No.: 119 520 Статус: Офлайн |
Сюжета на филма е добър,но някои от актьорите са малко изкуствени.....
|
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2011, 01:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Hungry sheep staring into space =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 25-July 10 Град: София Потребител No.: 114 236 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Jan 6 2011, 11:41 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 26-April 09 Потребител No.: 92 847 Статус: Офлайн |
кога продължава сериалът някой знае ли ?
|
|
|
|
|
|
|
Jan 6 2011, 12:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Март
|
|
|
|
|
|
|
Jan 14 2011, 01:25 PM
Коментар
|
|
Чак тогава. Аз си мислех, че по-скоро.
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2011, 07:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 25 Регистриран: 27-September 10 Потребител No.: 116 446 Статус: Офлайн |
Дайте да си го кажем направо - сериалът е слаб и много зле! Елена Петрова е никаква актриса, МНОГО е зле, не може елементарни неща да покаже на екрана, като например чувства, емоции, да се държи естествено, това се учи още в първи курс на киноакадемията. Да, красива е, това не може да й се отрече, но по отношение на талант има още много какво да се направи. Много, много, колко да е много - всичко. Трябва да се откаже от професията. Имаше една сцена, в която трябваше да покаже отчаяние, когато синът й беше отвлечен - тя така изпъшка, че чак на мен ми стана неудобно, че го гледам. Съжалявам, ама една хубава муцунка и телце не правят хубава актриса. Не виждам какво се възхищавате на "малките". Единствено Дани прави роля, има нещо в това момче, но сценарият е много убит, за да го покажат в пълна светлина. Девойките са пълна скръб и бой с тояги. Единственият, не мога да го нарека култов, но свеж образ е този на Ставрев. И тук отново личи безпомощността на сценаристите. Почти всичко "култово" - ах, как мразя тази дума - негово е излязло импровизация, готова съм да се подпиша под това твърдение. Сценарият, както вече споменах, е МНОГО зле. Хаотичен, без грам идея, без развитие, пръснати някакви сцени от нещо си там в МОЛа. Ама ако може да покажем повече стоките, та да ни дадат повече пари рекламодателите. Е, дразни. Повече от поредния идиотизъм на Майкъл Бей и Уве Бол, взети заедно. Стефан Данаилов няма да го коментирам, той е гърмян заек, с много опит в сферата, но и при него се усеща как играе с досада и безразличие, сякаш иска да каже "абе на мене ли ми ги пробутвате тия ла**а бе, и то на стари години..." Много, много е зле тоя сериал! Не е нужно да го сравняваме с мегапродукции с космически бюджети, дори в сравнение с турските сапунки е зле! |
|
|
|
|
|
|
Apr 11 2011, 10:31 AM
Коментар
|
|
Охааа, почва 3-ти сезон.
|
|
|
|
|
|
Apr 11 2011, 01:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн |
Дайте да си го кажем направо - сериалът е слаб и много зле! Елена Петрова е никаква актриса, МНОГО е зле, не може елементарни неща да покаже на екрана, като например чувства, емоции, да се държи естествено, това се учи още в първи курс на киноакадемията. Да, красива е, това не може да й се отрече, но по отношение на талант има още много какво да се направи. Много, много, колко да е много - всичко. Трябва да се откаже от професията. Имаше една сцена, в която трябваше да покаже отчаяние, когато синът й беше отвлечен - тя така изпъшка, че чак на мен ми стана неудобно, че го гледам. Съжалявам, ама една хубава муцунка и телце не правят хубава актриса. Не виждам какво се възхищавате на "малките". Единствено Дани прави роля, има нещо в това момче, но сценарият е много убит, за да го покажат в пълна светлина. Девойките са пълна скръб и бой с тояги. Единственият, не мога да го нарека култов, но свеж образ е този на Ставрев. И тук отново личи безпомощността на сценаристите. Почти всичко "култово" - ах, как мразя тази дума - негово е излязло импровизация, готова съм да се подпиша под това твърдение. Сценарият, както вече споменах, е МНОГО зле. Хаотичен, без грам идея, без развитие, пръснати някакви сцени от нещо си там в МОЛа. Ама ако може да покажем повече стоките, та да ни дадат повече пари рекламодателите. Е, дразни. Повече от поредния идиотизъм на Майкъл Бей и Уве Бол, взети заедно. Стефан Данаилов няма да го коментирам, той е гърмян заек, с много опит в сферата, но и при него се усеща как играе с досада и безразличие, сякаш иска да каже "абе на мене ли ми ги пробутвате тия ла**а бе, и то на стари години..." Много, много е зле тоя сериал! Не е нужно да го сравняваме с мегапродукции с космически бюджети, дори в сравнение с турските сапунки е зле! Така е! |
|
|
|
|
|
|
May 24 2011, 06:12 PM
Коментар
|
|
3-ти сезон - УЖАС. Никога не съм твърдял, че филма е перфектен, ама толкова да е зле този сезон? Просто не мога да повярвам. |
|
|
|
|
|
May 24 2011, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог |
mishkata, хаха, наистина нещата се объркаха. Мисля, че просто предишният сезон беше прекалено завършен и те нямаха друг избор освен да започнат всичко отначало. Аз лично харесвам сериала, защото се опитват да направят нещо след толкова години застой в българското кино. Да, актьорите нямат опит, да, екипът няма опит, но пък ако не се снимат филми, те никога няма да добият опит. Мисля, че идеята не е да правят американски тип сериали, а да се опитат да намерят своето място и своята идентичност. |
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
|
May 25 2011, 03:59 PM
Коментар
|
|
Tака е. Радва ме фактът, че отново има БГ кино, а до по-добра игра ще стигнем след време. |
|
|
|
|
|
May 30 2011, 01:22 PM
Коментар
|
|
Ще видим дали днес ще ни зарадват с нещо по-добро.
|
|
|
|
|
|
Jun 6 2011, 08:47 PM
Коментар
|
|
Видяхте ли току-що в епизода как на Камен Ставрев му се обажда, докато Камен е в хеликоптера и има нещо като огромни слушалки на ушите(незнам как се казват), за да не чува шума от хеликоптера. В същото време той чува телефона си, слага си го върху едното нещо против шум и започва да разговаря. ХАхахахаха. Такава глупост не съществува. Ужас!
|
|
|
|
|
|
Jun 6 2011, 08:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн |
Видяхте ли току-що в епизода как на Камен Ставрев му се обажда, докато Камен е в хеликоптера и има нещо като огромни слушалки на ушите(незнам как се казват), за да не чува шума от хеликоптера. В същото време той чува телефона си, слага си го върху едното нещо против шум и започва да разговаря. ХАхахахаха. Такава глупост не съществува. Ужас! Ти какво очакваш от български сценаристи и режисьори? Аз лично спрях да го гледам след втори сезон, но случайно го засякох и много ми е чудно, Стефан Данаилов кога ще го отвлекат и той ще се измъкне. Гледам ползват един и същ сценарий за отвличанията и бягствата... П.С. Еленчето много яка, ей! Такава сила да разбиеш дъските от първия удар не бях виждал! |
|
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2026 - 11:42 PM |