subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 10 2010, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() СтелТ - 2011 ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 55 Регистриран: 28-November 10 Град: Софията Потребител No.: 118 714 Статус: Офлайн |
amisima, не всички...
|
|
------------------------------------ Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Само за уточнение - Снежко беше една година. След това банер със снежен човек не е бил избиран. Не знам откъде помниш, че е избиран няколко пъти. А за тази година още нищо не е решено. Дано догодина се избере някое "красиво и елегантно" банерче, което ти е по вкуса Е, хиперболизирах малко. Малко офф.. То банерче по вкуса на тайгъра, само да не е като първия му ник в сайта... Айде сега хубава работа! Пак нападате беззащитното перничанче... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 08:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Санта фиркан както подобава Знаех си аз. А kamenix добре обясни защо на Дядо Коледа са му толкова тънки краченцата. Айде сега хубава работа! Пак нападате беззащитното перничанче... Какъв оксиморон. Аз също имам своите подозрения за нечестна игра и последните 2 дена следя акаунти, направени от определен интернет доставчик от определен град Името на града със "с" ли започва? Защо ми се струва, че гласовете за един банер, които рязко се бяха увеличили през последните дни, изведнъж и рязко спряха да се увеличават, откакто спряхте новите регистрации? |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 09:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-December 10 Потребител No.: 118 857 Статус: Офлайн |
А "определения доставчик" с "М" ли започва, или със "С", или с "Ф"
|
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 09:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-February 07 Град: София Потребител No.: 9 071 Статус: Офлайн |
По моя вкус на си харесвам: Vigo_1.htm jedi_vader_1.htm jedi_vader_4.htm Гласувах за jedi_vader_1 |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 10 2010, 09:53 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2010, 11:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 13-December 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 54 531 Статус: Офлайн |
BGThunder_3 моя фаворит,другото клишенца!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2010, 12:25 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-April 09 Потребител No.: 91 478 Статус: Офлайн |
Гласувах за jedi_vader_4. Човекът се е сетил, че това е празничен банер на сайт за български субтитри и е вмъкнал и трикольора ни! И аз гласувах за него и за мене това е най-добрия банер!!! Просто човека знае как да си пипа с фотошопа. И наградите разгледах и ако свърши на първо място (искренно му го пожелавам) да вземе флашката и 5.1 системата BGThunder_3 моя фаворит,другото клишенца! Ти пък се изказа....... не е лошо обаче нещо изобщо не ми се връзва с темата за банер! Но пък и не случайно има 12 гласа в сравнение с останалите банери. От десетки години вече хората украсяват домовете си и улиците по един и същ начин както съм сигурен ,че и ти дома си ама не го наричаш клиширано нали!? Прозвуча ми като се едно ми каза ,че празника е клише... Този коментар е бил редактиран от Darkyy на Dec 11 2010, 12:29 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2010, 12:13 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-December 10 Потребител No.: 118 857 Статус: Офлайн |
Размисли по темата. Така както аз го виждам... вие хора гласувате за ваш приятел, а не за банер или идея. И тъй като някой ви бъркаше работата забранихте регистрациите за да не може другите да извикат свои приятели, които да гласуват за тях... Ама като е толкова важно да спечели ваш човек - не разбирам що ви е нужно да пускате такова състезание. /Ама пък иначе нямаше да има безплатни подаръци от ресет. Вярно прави сте да има състезание - нищо че е опорочено/ И за да не изглеждам голословен ще обобща - от 300 гласа - над 100 са отишли към един човек. Не към един банер, а към един човек. Вашият човек. Предполагам, че ако вдигнете гласовете и на първия му банер за да бъде на трите печеливши позиции ще бъде прекалено нагло. Пък и с това Копи - пейст - създадох банер ми се струва нелепо. Ще ви дам една насока - вижте как са решили пробелма един друг сайт организирали лотария - сайта се нарича www.infostarbg.com "Служителите на INFOSTARBG.COM нямат право да участват в лотарията. " Хайде успех. Ще следя и другата година по празници как наглостта ви расте. |
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2010, 12:26 PM
Коментар
|
|
![]() -=minimalistic=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 530 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 243 Статус: Офлайн |
Не са трай тая корупция, ей! |
|
------------------------------------ Из благодарностите на потребители...
Цитат оня лигльо май се помисли за велик и чака да му се молим ...?!? |
|
|
|
|
Dec 11 2010, 12:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 330 Регистриран: 4-August 08 Потребител No.: 75 083 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 11 2010, 12:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Размисли по темата. Така както аз го виждам... вие хора гласувате за ваш приятел, а не за банер или идея. И тъй като някой ви бъркаше работата забранихте регистрациите за да не може другите да извикат свои приятели, които да гласуват за тях... Ама като е толкова важно да спечели ваш човек - не разбирам що ви е нужно да пускате такова състезание. /Ама пък иначе нямаше да има безплатни подаръци от ресет. Вярно прави сте да има състезание - нищо че е опорочено/ И за да не изглеждам голословен ще обобща - от 300 гласа - над 100 са отишли към един човек. Не към един банер, а към един човек. Вашият човек. Предполагам, че ако вдигнете гласовете и на първия му банер за да бъде на трите печеливши позиции ще бъде прекалено нагло. Пък и с това Копи - пейст - създадох банер ми се струва нелепо. Ще ви дам една насока - вижте как са решили пробелма един друг сайт организирали лотария - сайта се нарича www.infostarbg.com "Служителите на INFOSTARBG.COM нямат право да участват в лотарията. " Хайде успех. Ще следя и другата година по празници как наглостта ви расте. По датата на регистрацията ви съдя, че не сте били тук по празниците през изминалите три години и съответно не знаете, че традицията е да печели банер, който наистина се е харесал на повечето хора, а не по приятелска линия. Новото през тази година са материалните награди и съответно многото нови регистрации точно по време на гласуването. Явно тези нови потребители са знаели за сайта и преди, но се регистрират едва сега(за да помогнат на приятел и да го изложат съответно), та те ли трябва да решат какъв банер ние, редовните потребители, ще гледаме по празниците? Не знам какво ви учудва в тези 100 гласа, "отишли към един човек" след като точно неговите банери не са нелепото според вас "Копи - пейст - създадох банер". |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Dec 11 2010, 01:07 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Dec 11 2010, 01:23 PM
Коментар
|
|
|
в отговор на someonenew: Странно - отговаря ме миналогодишния спечелил конкурса. /И той е преводач на сайта. - Странно виждам традиция в това - конкурсите ги печелят само преводачите/ /Това че не съм регистриран до сега не означава че не съм почитател на сайта./ Деликатно подмина изреченията, които не ти харесват.. и отговори на други, на които имаш някакъв отговор. /според теб/ Не ми пука кой ще спечели. Влязох, защото разбрах, че има конкурс и се оказа, че съм изпуснал срока за кандидатстване. Само виждам че "редовните потребители дето решавате, какво да гледате по празниците" сте и преводачите на сайта. Иначе нищо... че сайта ще се гледа от всички, които го използват. Не виждам логиката. Ако сте решили да разнообразите - съберете се на кръчма обсъдете си идеите и си сложете пак вашия банер без да занимавате хората с глупости. /Ако искахте вътрешно гласуване - да го бяхте направили сред всички вас и само да постнете резултатите. Всичко щеше да е наред/ В този случай хем вие решавате крайния резултат, хем не давате думата на вашите клиенти. Хем сте с отворено гласуване. Ще ти отворя скоба - тези, които ползват сайта - са тези ,които СЪЩО ще гледат банерите по време на празниците. И ми се струва, че те са повече от вас - тези които поддържате сайта. И също ми се струва, че те са хората към които се стремите да ви обърнат внимание. Когато го получихте ... показахте стил и класа. Джеди - нищо лично. Този коментар е бил редактиран от microice на Dec 11 2010, 01:38 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 11 2010, 01:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-December 10 Потребител No.: 119 044 Статус: Офлайн |
Подкрепям напълно microice! Има много истина в думите му!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 4th December 2025 - 09:45 PM |