subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
За мен беше грешка да има материални награди, но както и да е. Иначе може да се види дали има от едно IP по няколко акаунта. Аз също имам съмнения при вида на потребители регистрирали се днес (вчера), за да подкрепят определен човек. Относно снежко - и аз не го харесвам. Всяка година искам да е нещо красиво и елегантно и все избирате лигавия снежко. Нищо лично, Шугър. ![]() Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Dec 9 2010, 08:24 PM |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
TheMiamiTiger, от 2 години съм сложил забрана за 1 ай-пи - 1 акаунт. ![]() ![]() |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също имам своите подозрения за нечестна игра и последните 2 дена следя акаунти, направени от определен интернет доставчик от определен град, така че НЕ хитрувайте, за да не си сменяме банерите... т.е. бановете! Big Brother is watching you! Иначе банерчето на Vigo най-точно отразява как ще изглеждат преводачите по празниците ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 26-April 09 Потребител No.: 92 872 Статус: Офлайн ![]() |
За следващият път трябва да сложите като правило като: "Потребителите, които са се регистрирали след 00.00.2011г.(последните 14 дни) не могат да гласуват." ![]() Този коментар е бил редактиран от m.t.s.776 на Dec 9 2010, 09:01 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Най ме изкефи къркания дедо Мраз, дето като мен не може да кара кънки ![]() |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 206 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
За мен беше грешка да има материални награди, но както и да е. Иначе може да се види дали има от едно IP по няколко акаунта. Аз също имам съмнения при вида на потребители регистрирали се днес (вчера), за да подкрепят определен човек. Относно снежко - и аз не го харесвам. Всяка година искам да е нещо красиво и елегантно и все избирате лигавия снежко. Нищо лично, Шугър. ![]() Само за уточнение - Снежко беше една година. След това банер със снежен човек не е бил избиран. Не знам откъде помниш, че е избиран няколко пъти. А за тази година още нищо не е решено. ![]() Дано догодина се избере някое "красиво и елегантно" банерче, което ти е по вкуса ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Малко офф.. То банерче по вкуса на тайгъра, само да не е като първия му ник в сайта... ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 30-November 10 Град: София Потребител No.: 118 792 Статус: Офлайн ![]() |
Странно защо за SugarByte_2 няма нито един глас..мисля че предложението е наистина добро?!
|
------------------------------------ Животът е картина, която се рисува без гума за триене. :)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-January 10 Потребител No.: 105 297 Статус: Офлайн ![]() |
Успех на всички участници
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 675 Статус: Офлайн ![]() |
SugarByte, абсолютно съм съгласен, че подаръците вече отдавна сме ги взели. И още кооолко има да взимаме... ![]() По-добра награда от това - здраве му кажи! ![]() И аз това искам да знам. Вече водих такъв спор, дали е Дядо Коледа или джудже. Според мен е Дядо Коледа. Vigo, банерът ти наистина е страхотен и много идеен. Vigo, твоят банер беше един от тези, които най-много ми харесаха. Това, което е цопнало във водата, Дядо Коледа ли е или джудже? Много е елегантно за Дядо Коледа Санта фиркан както подобава ![]() С това реших, най-пъклено, че ще подкупя журито, тъй като имаме еднаква идеология за празниците Така, че моята творба е корумпирана! ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък си мисля че изобщо не трябваше да бъдат разрешени коментарите, защото така всеки казва за кой е гласувал и много от хората си изграждат мнението за кой да гласуват въз основа на нечие мнение, без значение дали е обективно или правилно.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз пък съм за Vigo.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Тази година имаше прекрасни неща и изборът беше кански труден за мен. Затова реших да гласувам може би не за най-празничното, но пък със сигурност за най-оригиналното предложение и то е на Vigo ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-January 09 Потребител No.: 85 577 Статус: Офлайн ![]() |
Дзак, На мен ми се гласува за нещо авторско, но за съжаление мисля, че всички са ползвали готови картинки. Въпреки това, успех! Този коментар е бил редактиран от amisima на Dec 10 2010, 05:56 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 04:48 PM |