subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
Тая година нещо се оляхме с тоя празничен банер... Първо, много били предложенията... Второ, didodido е осигурил сериозни награди, за което го поздравявам. Тоя играел за наградата, оня играел за не знам си кво... Трето, и аз не съм си рисувал сам банерите. Не съм толкова добър. Използвал съм различни картинки и т. н. Признавам си без бой. Четвърто, тая тема стана пълна помия с разните "компетентни" мнения на новорегистрирани (а и не чак толкова скоро регистрирани) потребители. Не искам да засегна абсолютно никого, просто казвам, че отстрани картинката изглежда изключително неприятна. Вероятно под моя пост ще последват хиляди словоизлияния... Та, мислете по-позитивно, не пишете глупости и гледайте напред към задаващите се коледно-новогодишни празници. Отивам да си украсявам елхата. ![]() Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Dec 12 2010, 02:12 PM |
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
Всичките предложения са по свой начин красиви, но според мен и в доста отношения еднакви - топки, снежни човеци и т.н. Все стандартни и до болка познати неща. Вярно е, че са тематични по отношение на приближаващите празници и е трудно да се измисли нещо по-нестандартно, но нали това е целта - да се отличава нашият сайт от хилядите такива със същите празнични банери по това време на годината. Искаше ми се да видя нещо по-оригинално, разчупено откъм замисъл и веселяшко и… едно от тях отговори точно тази ми критерии. Това е Vigo_1. За мен той е абсолютен фаворит. Когато за първи път видях падналия по нос дядо Мраз с полу изхлузена обувка, несъзнателно се усетих, че се усмихвам. По "незнайни" причини, първата асоциация, която изплува в главата ми, след като видях въпросния банер, ми напомни за младежките ми години. По-точно часовете след новогодишните празници. ![]() ![]() Дано някой не се е почувствал обиден от разсъжденията ми. Благодаря на всички участници за отделеното време и положения труд. Пожелавам успех на всички! Цитат(TheMiamiTiger) С две думи - Дедо Коледа е алкохолик. Тигърче, не тъй де, развали ми тактичността. ![]() Този коментар е бил редактиран от RAMIRES на Dec 13 2010, 08:56 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
С две думи - Дедо Коледа е алкохолик. ![]() |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 27-February 07 Град: близо до планината Потребител No.: 13 792 Статус: Офлайн ![]() |
Е хора, моля ви се, кав е тоя снежен човек- банале- и на една бира не е! :х Това с подаръчетата е токова раздвижено, весело и напълно различно (ъхъ кат повечето тука, след ...... превеждане ![]() ![]() RAMIRES тва много слабичко ми иде и маи е от джуджетата на дядката. Ако предложението имаше още цветове/компоненти щеше да дръпне повече. Този коментар е бил редактиран от daniella87 на Dec 13 2010, 01:03 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Мааа-фиии-я! У-у-у-у! Аз мисля да пия една бира за Sheky78_6. А Ресет не можаха ли по една i7-чка да пуснат, кво се излагат с тия флашки. Не са малка фирма. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-December 10 Потребител No.: 119 044 Статус: Офлайн ![]() |
На мен този на jedi_vader_4 с топките ми се струва че натежава малко на фона, но като идея е добра, но в случая идеята не е достатъчна! нищо лично!! Този коментар е бил редактиран от deizy_sandanska на Dec 13 2010, 04:38 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Апелирам към оценяване на оригиналното ![]() |
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() No strings attached dating, no promises ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 225 Регистриран: 15-February 07 Град: Usa Потребител No.: 10 359 Статус: Офлайн ![]() |
Аз съм за BGThunder. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
jedi_vader_2 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Всички са разкошни, но, ще ме прощавате...Vigo...Vigo...Vigo... ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря на всички участвали. ![]() Ще помоля печелившите да се свържат с мен на ЛС, за да уточним подробностите около получаването на наградите си. |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Честито на победителя ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 11:21 PM |