subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-December 10 Потребител No.: 118 857 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравче за всички http://www.btv.bg/shows/shouto-na-slavi/vi...va_darjava.html ПС. monokom, проблемът не е в картинката. Проблема е в бекграунда. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
monokom, имах предвид, че вероятно си объркал нещо, не съм те обвинявал в нищо. Пробвах и с IE, излиза си както трябва.
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 30-January 07 Град: София Потребител No.: 4 347 Статус: Офлайн ![]() |
Ясно ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравче за всички http://www.btv.bg/shows/shouto-na-slavi/vi...va_darjava.html ПС. monokom, проблемът не е в картинката. Проблема е в бекграунда. Е, не, това не се трае. Моля, спестете си "Славиту", това са сайт и форум за субтитри, не за изтъркали се вече популисти. Как пък не ви прави впечатление(щом уж сте били тук), че никога досега в темата за избирането на ПРАЗНИЧЕН банер не е имало такива глупости за "конспирации", "наши-ваши хора" и т.н. Но колко много променят нещата материалните награди. И това говори лошо за не българите, а за хората по принцип. За някои хора. |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
someonenew, Просто някои хора не могат да губят. П.С. Извинявам се за офтопика. Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 11 2010, 11:08 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Не разбирам защо винаги се намират разни тарикати, които се опитват да развалят една хубава идея и празничното настроение на всички! ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ПОСТ, КОЙТО НЕ Е ПО ТЕМАТА ЩЕ БЪДЕ ТРИТ И АВТОРЪТ МУ САНКЦИОНИРАН! |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-December 10 Потребител No.: 118 857 Статус: Офлайн ![]() |
JackDan, аз не участвам. Няма как да загубя. Постнах два готови банера за майтап тъй като нямах време да направя собствени. Иначе много от банерите ми харесват. Не ми харесва отношението ви. И сега ще ви дам един пример за моята доброжелателност към сайта... За да не ставате за резил пред всички ... вижте следния пример Аз го наричам ОРИГИНАЛЪТ: ![]() А сега цитат от вашите правила: "Не толерираме грубото и неуважително отношение към преводачите, плагиатството и кражбата на чужд интелектуален труд...." |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
И тук ли пак "ВИЖ?!" Ей, за пореден път убихте Фсичко деЦкУ у мене! ![]() metost_12, ти си човекът, хау! P.S. тоя снежен чиляк се смляхте да го крадете от китайците, баси! ![]() Този коментар е бил редактиран от Fittipaldi на Dec 11 2010, 09:09 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Не хранете форумния трол!Отвори! КАКВО Е "ФОРУМЕН ТРОЛ"? Словосъчетанието ”форумен трол” се появява някъде в края на 80-те години. Смята се, че терминът е бил заимстван от риболова, където трол се нарича стръвта на кукичката. Тролингът по форумите много прилича на риболова. На наивните потребители се подхвърля провокационна публикация (примамка), на която те реагират емоционално и по този начин приличат на хваната риба в мрежата на флеймъра. Така или иначе, тролингът представлява публикуване на провокативни съобщения, целящи да предизвикат ответна реакция, с деструктивна цел. Основната причина за това се корени в ниската самооценка. Твърде често в ролята на "форумен трол" попадат нереализирани в професията си хора, отхвърлени от някоя социална група, забравени фигури от близкото минало, хора смятащи се за недооценени, или новоизлюпили се философи. Дълго време троленето се смятало за безобидно занимание на спорещите, игра на аргументи. Но във втората половина на 90-те се появи нова разновидност тролове, които имаха за цел целенасочено унищожаване на дадена тема, което се постигаше с масивно заливане с безсмислени съобщения или публикации, непредставляващи интерес за постоянните читатели. Обикновено в момента, в който количеството на този спам превиши 75% от всички публикации, читателите се отписват и трафикът във форума или групата започва да клони към нула. При зловредни тролове крайният резултат е ясно осъзнат и организирано преследван. Най-често крайна цел е дискредитиране на отделни личности, клубове и организации. Понякога цел са самите форуми. Задача на всеки трол е да превърне спокойната дискусия в яростен спор, в конфликт, в който да се намесят колкото е възможно повече участници, като първоначалната тема на дискусията бъде окончателно и безвъзвратно забравена. Мотивите за това могат да бъдат най-разнообразни. На някои просто им доставя удоволствие да поспорят и развлекат за сметка на някой друг себе си и останалата аудитория, други се опитват по този начин да попречат на дискусия върху неудобна тема, а има и хора, за които троленето е самоутвърждаване и борба на интелекти. Смята се, че с тролене се занимават само комплексирани деца, но всъщност това не е така. Понякога сред най-добрите тролове попадат възрастни, сериозни хора. Най-добрият начин да се противопоставиш на трола е да не отговаряш на неговите публикации. В англоезичния свят много е разпространен следният израз ”Don’t feed the forum trolls – Не хранете форумните тролове”. Нали храна за троловете са именно отговорите на възбудените потребители и колкото повече се разраства флейма, толкова по-сит става тролът. В преобладаващата част от случаите на тролинг няма да намерите никаква логика в съобщенията на трола. Нито ясна теза, нито поддържащи я аргументи. Тролът разчита на горепосочената схема на ”самоманипулация”. Няма да намерите имена, дати, точни цифри, източници, ясна позиция. Тролът просто драсва клечката кибрит и периодично поддържа огъня. Безсмислено е да се опитвате да правите опити в уточняване на понятията, формулирането на теза и представянето на аргументи. В последващият му поустинг отново няма да намерите някакво логично мнение, не се учудвайте дори ако ”забие” темата в съвсем друга посока. Най-резултатният антитрол способ е модераторският контрол. Какво да правим, когато няма модератор или самият той нехае за настроението във форума? Когато забележим провокативно съобщение е препоръчително да не отговаряте веднага, а да седнете и добре да обмислите и подредите отговора. Не се ”горещете”, пишете спокойно, прилагайки факти, дати, имена, илюстративни материали. Аргументирайте се. И накрая не забравяйте да завършите с фразата - "Don't feed the forum trolls". Най-препоръчвания от специалистите способ за защита от тролове се крие точно в тази фраза. Става въпрос разбира се за НЕвлизане в дискусия с трола, в оставяне съобщението му да ”виси” без отговор. Нещо като поставянето му в позиция на рибар, на чиято стръв рибите не кълват. Източник: Wikipedia Ай сиктир! П.П. Дидо, "взаимстваното" човече с манипулативното гласуване трябва да излезе от класацията, а форумният трол - да се прати във вечните тролски полета. П.П.П. Не препоръчвам на прясно регистрирани потребители да продължават да тролят темата, иначе ще използвам "най-резултатния антитрол способ"! Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 12 2010, 10:25 AM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Банерите са просто чудесни избора е труден но най ми легнаха на сърце подаръчетата с буквичките на саб ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 675 Статус: Офлайн ![]() |
Нема мое, нема твое - сичко е Берое! Хората за един хляб ше се избият. Абе верно манете ги тия награди. Дайте просто да си праим банерче за сайта, който обичаме. Е го - за моя още не съм направил, ма за саб победих мързела ![]() Хора, стига сте се излагали. Не опорочавайте празниците и приятната, поне досега, атмосфера от банерите. Защо все трябва да сме лъгани и мамени? Я се стегнете! Какви наши хора, какви клиенти, какви ваши?! И само да ви подшушна нещо под секрет - повечето от екипа не гласуваха ли за "нашия" човек" - Vigo?! Поне аз с такива впечатления останах. ![]() Тва е щото целия екип уважава Сантенска Перла! ![]() ПС Някой спомена взаимстването - сичко е взаимствано. И да съм бог на фотошоп или корел - ползвам готов продукт. Чудя се какво работят хилядите художници, които завършват академията всяка година. Не ги срещам в интернет. Което е жалко! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 18-May 08 Град: Lovech Потребител No.: 70 766 Статус: Офлайн ![]() |
jedi_vader_4 заслужава да спечели ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
Сайта като цяло се гради на уважение и честност, и точно поради тази причинa прекратих опитите за манипулиране на гласуването. ... приеми, че понякога има и честни хора и общности като тази Гилдия, които не биха паднали толкова ниско. Точно с тези изречения не си никак прав. Защото ако беше така, щеше да ме послушаш в моя преден пост в темата: Аз пък си мисля че изобщо не трябваше да бъдат разрешени коментарите, защото така всеки казва за кой е гласувал и много от хората си изграждат мнението за кой да гласуват въз основа на нечие мнение, без значение дали е обективно или правилно. Ето на това също му се вика изопачаване на реалните гласове. Също така в предната тема където се предлагаха банерите бях предложил нещо и пак нямаше никакъв коментар за него, но кой ли съм аз, не съм член на екипа, а само обикновен потребител, а на такива никой от сайта не обръща внимание от доста време вече (явно и аз съм "трол"). Но аз съм само страничен наблюдател радващ се на сеира който става. Пак казвам, голяма част от тези които са правили банерите реално не знаят какво се празнува. Един си мисли че се празнува с напиване и прави пияни работи, друг си мисли че само подаръците са важни на тези празници и прави подаръци, трети си мисли че само се украсява и прави камбанки за украса със святото знаме на България, друг си мисли че на този празник се правят само снежни човеци и прави точно това, но реално само няколко хора знаят какво се празнува и правят точния банер, но някак си остават на заден план след като в коментарите по темата почти не са споменавани и съответно масовия потребител няма как да се сети за тях, а първосигнално гласува за този който е най-много коментиран в темата. Така е комерса и материализма убива всичко свято в празниците. Весели празници и по-малко нерви, че не са добре за здравето. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Радвай се и на сеира, който такива като теб творят, защото аз такъв не виждам, явно само вие си го виждате и искате. .. Кой, как си изгражда мнението си е само в твоят си свят. И кой си ТИ, че да определяш дали думите са ми прави, криви или извити? И кой си ти, че да казваш как да бъде проведен тук един конкурс? Кой си ти да искаш от мен да забранявам коментарите, защото на теб така ти се иска? Опорочихте хубавият повод, плюете и на труда на всички момчета и момичета, които са творили, сега искаш и възможността на хората да се обосновават да се спре? Ама никак не ми отговаряй - просто замълчи!!! ............................................................................... |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
На Sheky_78 определено най-много ми харесват!
Този коментар е бил редактиран от foxbg на Dec 12 2010, 02:03 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 12:12 PM |