subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 14-January 07 Град: Севлиево Потребител No.: 974 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() The life is a game therefore be a player ! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-November 10 Град: София Потребител No.: 118 739 Статус: Офлайн ![]() |
Ето го и моето предложение. ![]() Този коментар е бил редактиран от bassfacebg на Nov 28 2010, 11:28 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
Аз по принцип спрях да се меся в работата на екипа на сайта от доста време, но да си кажа и моето мнение, ако някой го интересува. Досега видях едва 3-4 които са подходящи за тази цел. Другите са: претрупани с шарении, има обложки от филми, такива с прекалено големи цифри, такива дето наподобяват повече пейзаж от Сахара вместо на зимен пейзаж, такива дето хич не се връзват с началната страница на сайта, "Дядо Коледа" с оръжие, сенки от Ню Йорк, с кучета вместо елени, такива които прекалено "остро" свършват в дясната част и няма преливане към останалата част на страницата, някакво аниме което няма нищо общо с празника, поздравления на чужди езици (верно че е преводачески сайт, но все пак сме в България). Не искам никой да обидя, всички изглеждат много добре, но не са подходящи за целта според мен - лично мнение, никой не е длъжен да се съобрязава с мен. Приемето ми мнението като насока какво не трябва да има. ![]() Някой изобщо знае ли на този празник какво точно се празнува, или няма значение, важното е че се празнува нещо и е почивен ден и учениците не учат и могат да се напият? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-November 10 Потребител No.: 118 627 Статус: Офлайн ![]() |
Аз да попитам, някой дали ще е навит да си поиграе с кода на логото за да може да се направят по-разчупени работи, става дума за няколко съвсем дребни промени, които обаче биха променили целия банер от край до край.. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 21-November 07 Град: Варна Потребител No.: 52 273 Статус: Офлайн ![]() |
Добре ли е?
Този коментар е бил редактиран от Mai4e7o на Nov 29 2010, 01:14 PM
Прикачени файлове
|
------------------------------------ We were left in this world for each other but I can't run from the fate I've been fighting for so long. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-November 10 Потребител No.: 118 740 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Ето го. Харесва ли ви ? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 24-January 07 Град: Usa Потребител No.: 2 662 Статус: Офлайн ![]() |
Да се включа и аз с фаталните 13 предложения ![]() 1 - ![]() 2 - ![]() 3 - ![]() 4 - ![]() 5 - ![]() 6 - ![]() 7 - ![]() 8 - ![]() 9 - ![]() 10 - ![]() 11 - ![]() 12 - ![]() 13 - ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 28-November 10 Град: от вкъщи пиша XD Потребител No.: 118 719 Статус: Офлайн ![]() |
Някой изобщо знае ли на този празник какво точно се празнува, или няма значение, важното е че се празнува нещо и е почивен ден и учениците не учат и могат да се напият? ![]() Е, както се казва, повода да се изпие една пърцуца е една пърцуца ![]() ![]() Иначе, благодаря за напътствията. Аз също възнамерявам да си опитам силите, но за сега още ги събирам ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 558 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Ето и моите предложения: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 29-September 09 Град: Plovdiv Потребител No.: 99 562 Статус: Офлайн ![]() |
Рядко влизам тук, но съм безкрайно благодарен на всички, които превеждат и за това реших и аз да направя 1-2 банерчета ![]() ![]() ![]() Също така специални благодарности на хората, които превеждат Smallville. ![]() Този коментар е бил редактиран от viktor1 на Nov 29 2010, 09:32 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-November 10 Потребител No.: 118 751 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-November 10 Потребител No.: 118 725 Статус: Офлайн ![]() |
eto moito predlojenie ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-November 10 Потребител No.: 118 773 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли и аз да се включа? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 28-November 10 Град: от вкъщи пиша XD Потребител No.: 118 719 Статус: Офлайн ![]() |
Ето и моите предложения ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Постарах се да се вписват в цялата лента, което доста затруднява задачата ![]() В темата вече си избрах за кого ще гласувам, има много хубави предложения ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 01:51 PM |