subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-November 10 Потребител No.: 118 629 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() Up. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Komon на Nov 28 2010, 10:12 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 504 Статус: Офлайн ![]() |
Макар и да не пиша в този форум, ето и моето предложение. ![]() Този коментар е бил редактиран от Sceep на Nov 28 2010, 03:02 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 7-October 07 Град: София Потребител No.: 45 941 Статус: Офлайн ![]() |
Още няколко предложения от мен: ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от metost на Nov 28 2010, 10:22 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 2-May 08 Град: София Потребител No.: 69 498 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ The Darkness is reduce slowly.
Your Steps to farewell drink all Alive, in my Tample they roar the Prayers.... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 7-October 07 Град: София Потребител No.: 45 941 Статус: Офлайн ![]() |
И още малко ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Flash_1 на Nov 28 2010, 05:01 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 6-December 07 Потребител No.: 53 922 Статус: Офлайн ![]() |
това 2рото ми е фаворит за сега ![]() Много се радвам на тези дето имат и дядо коледа , елени и тн. внасят ми някакво.. новогодишно\коледно настроение ! но пък това изглежда наистина зашеметяващо ! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 14-January 07 Град: Севлиево Потребител No.: 974 Статус: Офлайн ![]() |
Ето ги и моите 2 предложения, които са доста смешни в сравнение с другите но пък не пречи човек да опита ![]() ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Devillman на Nov 28 2010, 06:31 PM |
------------------------------------ ![]() The life is a game therefore be a player ! |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ So don't tell me you can't forgive me Cause nobody's perfect, no, nobodys perfect |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде и мойте скромни и лоши опити...): http://i258.photobucket.com/albums/hh264/roltirirang/4-3.png ---- http://i258.photobucket.com/albums/hh264/r...ng/2713c46f.png ---- http://i258.photobucket.com/albums/hh264/roltirirang/2-6.png ---- http://i258.photobucket.com/albums/hh264/r...irang/2copy.png Лоши друг път |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
^ На мен третото доста ми харесва ![]() Иначе горе-долу всичките, които за сега са постнати ми харесват. Както се казва - гласуването ще е тежко. ![]() Или поне за мен де... Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Nov 28 2010, 07:46 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Sleepy, metost, и останалите... Много ми харесват всички предложения, определено гласуването ще е трудно! Мишо, за теб направо да направим отделен конкурс. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 28-November 10 Потребител No.: 118 729 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() Ето ви моето предложение. Стои добре на хедъра. ![]() Този коментар е бил редактиран от the world is mine на Nov 28 2010, 08:33 PM
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 08:27 PM |