subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 5 2010, 12:12 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Само ако си фен на екшъните от типа Рамбо / Командо. Мацки няма, сюжет общо взето няма, драма - тцъ. Експлозии, стрелба, ръкопашен бой и тук-там по някоя закачка. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Sep 5 2010, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Качих субтитрите за подмяна, коригирал съм около 60-ина реплики. Може би има тук-там по нещо за доизкусуряване, със сигурност ми се иска да пипна още малко тайминга, но това ще е по-натам, като излезе официално. Надявам се, че преводът ще ви хареса. Ако все още се намират съществени грешки, пишете ми тук, или на ЛС. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Sep 6 2010, 06:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн |
И за двете версии на ViSiON ли стават? Като гледам разлика има само в битрейта.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 6 2010, 08:51 PM
Коментар
|
|
Не съм сравнявал, но в 99% от случаите рипват от един и същи сорс, особено ако говорим за R5 и рипове на една и съща група. edit: Със сигурност пасват за iLG изданието. Този коментар е бил редактиран от tato на Sep 6 2010, 08:53 PM |
|
|
|
|
|
Sep 11 2010, 09:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
The.Expendables.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON The.Expendables.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON С вградени руски субтитри, на местата където се говори на език, различен от английски. Дали е Blu-Ray - не мога да кажа, но е на нивото на много добър двд-рип. Този коментар е бил редактиран от JackDan на Feb 9 2012, 06:06 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2010, 01:55 PM
Коментар
|
|
Нещо ме съмнява тая работа.
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2010, 02:43 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 160 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн |
Нещо ме съмнява тая работа. И правилно. Правени са от руски R5 BluRay, който е 25.00 FPS П.П. И него го нюкнаха Този коментар е бил редактиран от Fastuka на Sep 12 2010, 02:49 AM |
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2010, 12:13 PM
Коментар
|
|
Абе какви блурейове бленувате, не е минал и месец от кинопремиерата. |
|
|
|
|
|
Sep 12 2010, 01:09 PM
Коментар
|
|
|
-= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн |
Хареса ми филмчето. Сцената с Арни, Брус и Слай беше доста весела. Екшънът си беше на ниво. Никога не съм бил голям фен на Джет Ли, но тук ролята му беше супер. Хиляди благодарности за превода, tato. Като излезе блурей рип ще си го гледам вкъщи с две кофи под телевизора за гилзите. П. П. Според IMDB труповете били над 250. Вярно ли са толкова много? |
|
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
|
Sep 12 2010, 07:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Ми не,всъщност са 250 и 1/2 в началото на филма и 250 в края защото бат Долф Лунгрен взе ,че възкръсна в края. |
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2010, 05:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-September 10 Потребител No.: 116 038 Статус: Офлайн |
Благодаря! Успех! |
|
|
|
|
|
|
Sep 18 2010, 02:30 PM
Коментар
|
|
По-късно днес ще кача синхронизация за т. нар. BR рипове, които се появиха из нета. Всичките са от някакъв R5 руски сорс, но качеството е прилично. Корекция: Синхронизацията засега ще бъде само за CHD изданието. Този коментар е бил редактиран от tato на Sep 18 2010, 02:33 PM |
|
|
|
|
|
Oct 5 2012, 02:46 AM
Коментар
|
|
Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Aug 11 2022, 08:02 PM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th January 2026 - 10:33 PM |