subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 7 2010, 08:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн |
A Short Stay in Switzerland
![]() Жанр: Драма, биографичен Година: 2009 Режисьор: Саймън Къртис Актьори: Джули Уолтърс, Стивън Мур, Линдзи Маршал, Лиз Уайт и др. Държава: Великобритания Времетраене: 90 мин. Резюме: Биографичен филм за последните години от живота на д-р Ан Търнър. Издание: A.Short.Stay.In.Switzerland.2009.DVDRip.XviD-aAF Прогрес: Превод - готов. Редакция - 100% Срок: Надявам се до месец да приключа Моля heni да ме извини, че чак сега започвам превода на филма, но другата седмица ще ми дават награда в категорията "Френско кулинарно майсторство" ( дипломирам се СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от rburan на Jul 8 2010, 03:16 PM |
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
|
Jun 7 2010, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2010, 05:40 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
Моля heni да ме извини, че чак сега започвам превода на филма, но другата седмица ще ми дават награда в категорията "Френско кулинарно майсторство" ( дипломирам се Честито!!! Много се радвам за теб! П.п. И благодаря за субтитрите, де. |
|
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
|
Aug 15 2010, 08:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Страхотен филм! Доста тежък и трудно преглъщаем на моменти, но си заслужаваше всяка минута. Субтитрите също са много добри, направени с желание и старание. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th March 2026 - 05:36 PM |