subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 3 2010, 02:29 PM
Коментар
|
|
![]() Book Lover ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 407 Регистриран: 28-December 09 Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн |
^ Напълно си прав, че тоя сезон кучета/шейпшфтъри го яли. Чела съм излезлите книги на български, които са само 3. Все пак си представях как ще има вещици и някакви такива в следващите книги и то се оказва, че ще има, следвоателно - радост. Тоя сезон може да го спаси примерно някаква мнима смърт на някой от главните герои, който в последствие да се съживи, което става малко смотано всъщност... Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Sep 3 2010, 02:29 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 3 2010, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
На мен пък този сезон ми харесва повече от предния. Много оригинален диалог, все по-добър и по-добър с всяка следваща серия, страхотни лафове. Особено Джейсън направо ми пълни душата като се появи, има невероятни попадения, един безкраен извор на мъдрости Сещам се за няколко в момента: - когато Хойт го препитваше на теста за полицай: Х. Каква е разликата между сержант и капитан в луизианската щатна полиция? Дж. Следващият. Х. Колко са позволените промили алкохол в кръвта в Луизиана? Дж. Когато си пиян? Х. Не. Дж. Следващият. Х. Джесика каза, че е твърде късно да сме заедно. Какво мислиш, че има предвид? Дж. Това в теста ли е? - а това ми е любимо просто: Джейсън - Върколаците съществуват?!? Суки - Да! Дж. - По дяволите! И Голямата стъпка ли е истински? С. - Не знам. Възможно е. Дж. - Дядо Коледа? С. - Джейсън, съсредоточи се. - Джейсън като се учуди дали е възможно кафето да излезе от пъпа на Анди заради язвата му - и като каза на Кристъл, че мозъкът му е като бъркани яйца Моментът в офиса на шерифа ми е любим, особено като игра лимбо под навързаните кламери ![]() Много добри образи в този сезон бяха също Франклин и Талбът, жалко, че няма да ги има повече. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 3 2010, 08:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог |
Чела съм излезлите книги на български, които са само 3.... Книгите се развиват в много интересна насока. Например, Бил го няма в четвъртата книга. Също в началото на четвъртата книга Ерик става жертва на вещици, контролиращи вампири и става коренно различен. В последствие със Суки стават двойка. Джейсън накрая на четвъртата книга става werepanther (аналог на werewolf) - каквато е Кристъл; В петата книга Суки я застрелват уж защото дружи с шифтъри а всъщност е създателя на Лонгшадоу (индианеца вампир дето Бил го уби във Фангтазия защото крадеше от Ерик); Ерик почти го няма в шестата книга; Краля на Невада завзема кралство след кралство в осмата книга; В деветата книга откачени феи преследват Суки и т.н. |
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2010, 08:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн |
Дано да продължат историята а не като Легенда За Търсача. Кажете повече за 4тата книга |
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2010, 10:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Ето повече инфо за 4-та книга. |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Sep 9 2010, 11:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 210 Регистриран: 25-October 07 Град: Силистра/София Потребител No.: 48 120 Статус: Офлайн |
Аз пък това не мога вече да го гледам. Първият сезон ми беше интересен, ама тука ми се струва, че много се разреди бозицата. |
|
|
|
|
|
Sep 10 2010, 10:00 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 040 Статус: Офлайн |
Като неможеш , не го гледай !
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2010, 09:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
12 епизод не беше кой знае какво, особено края. |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Sep 14 2010, 09:36 PM
Коментар
|
|
![]() Book Lover ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 407 Регистриран: 28-December 09 Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн |
Съгласна съм с dumbeto. Иначе интересно беше, че всички откачиха.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2010, 07:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 112 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн |
Цял сезон се кефих много на почти всички епизоди, а последния не ми хареса изобщо. Някак си странен беше... |
|
|
|
|
|
|
Sep 16 2010, 10:39 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн |
Че то имало ли е епизод, който да не е странен. Поне накрая имаше малко раздвижване, което да провокира очакване на следващия сезон.
Този коментар е бил редактиран от peterx на Sep 16 2010, 10:40 AM |
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
|
Oct 19 2010, 01:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Oct 29 2010, 03:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн |
Много ме накефи как писателката на романа която участва в последния епизод на 2ри сезон седи на бара и казва: "Не съм очаквала нещо подобно да се случи тук |
|
|
|
|
|
|
Dec 16 2010, 06:23 PM
Коментар
|
|
Хора, някой знае ли кога ще излиза следващата книга "Мъртви за света"? |
|
|
|
|
|
Dec 16 2010, 07:58 PM
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн |
Уж беше декември, но все още няма никаква информация... ;///
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2026 - 06:12 PM |