subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 31 2008, 05:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 01:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Не съм гледал трейлърите на 8-ми епизод, но защо да не включим към способността на мажоретката и да лекува загубени способности ?! Освен оживяването на Петърчо от седмия етаж, какво толкова по специална е тя от другия безсмъртен живял няколко века и изпепелен безславно. Да си спомним думите на Сайлър : " Ти си специална ... " Има логика, но ако е така, защо не се излекуваха и раните на Питър? |
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 01:33 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 30-October 08 Град: isla de muerte Потребител No.: 80 199 Статус: Офлайн |
защото баща му му е взел способностите (без тази на Сайлър предполагам) |
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 01:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Оцеляването на Питър няма нищо общо с Клер според мене.Един от двамата или Сайлър или Петрели искаше да го запази жив и това е.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 01:51 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Оцеляването на Питър няма нищо общо с Клер според мене.Един от двамата или Сайлър или Петрели искаше да го запази жив и това е. Сайлър по-вероятно.. Защото, ако беше Петрели, изобщо нямаше да пита "как така не умря" |
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
да си спомним как Сайлър си върна способностите.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 2 2008, 12:47 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Ако питате мен,дъртия и баба-та знаят нещо повече за Питър и Сайлър и явно те са доста по-силни от другите,как иначе упоения Сайлър успя да се събуди и да махни системите които го държат упоен и кротък,а и дъртия небеше много учуден че Питър оживя.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 2 2008, 10:13 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Това с махането на системите беше мега смешно от страна на сценаристите, по тая логика, не могат да задържат ГабитУ и ПешкУ Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Nov 2 2008, 10:15 AM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 3 2008, 11:03 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 3 2008, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Аз си мисля, че за Клеър по важните дума на Сайлър бяха, не че е специална, а че дори той не знае дали може да я убие! Серията е oбещаваща. Остава още малко чакане Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Nov 16 2008, 02:14 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 4 2008, 10:06 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 4 2008, 10:20 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Heroes е най-гледаният сериал в момента, мисля че това няма да е фатално. Пък и... аман от продуценти... 40 мин. епизод, до 15 мин. гледаме имена на продуценти... даже като го гледаме с мама, веднъж вика: Абе кво става с тия надписи, що така се покриват през цялото време... Еми що, щото в сериала участват 20 актьора и 30 продуцента. *'*** и ******** скапани! edit: Но всъщност греша. Този коментар е бил редактиран от tato на Nov 4 2008, 10:26 AM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 4 2008, 01:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 607 Статус: Офлайн |
Аз лично съм очарован от 3ти сезон. Никога така не ме е завладявал сериал... дори и LOST, който доскоро го слагах пред Хероите. Но 3ти сезон направо отлетя нависоко. Страхотен! Само ме е яд че Heroes Unmasked излиза след Heroes. А според мен трябва да е обратното. Иначе и аз мисля че точно Сайлър спаси живота на Питър. И мисля че сега големия въпрос не е дали Хиро ще се върне в миналото.. ами какво ще промени?? В кой момент ще се върне и кое ще е приоритет да промени. |
|
------------------------------------ Enjoy LiFe,ch00se NoT to have LimiTs!
|
|
|
|
|
Nov 5 2008, 05:27 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Чрез електрификация... към... блондинизация! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 9 2008, 11:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
От спойлерите, които четох се оказва, че Ел и Сайлър са били партньори на бойното поле. Също така в новия епизод ще видим, коя е била първата жертва на Сайлър. Между другото онзи ден си мислих, на някой направи ли му впечатление, че в епизода 2х08 трябваше да ни покажат как Сайлър е оцелял след като Хиро го намушка? В трейлърите казваха, че ще ни отговорят на този въпрос... хмм.. |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 06:14 PM |