subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 27 2008, 07:32 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Хубаво ама поне го тагни като спойлер че може да има хора на които не им е приятно да се разрива какво ще стане до края на сезона.А щом ще си подобрят отношенията с Ноа отпада теорията че Сайлър може да го е убил, но пък може да е умрял заради него по някакъв начин и Сайлър да се чувства от части виновен, а Клер да си мисли че той е изцяло виновен.Някаква такава "драма" тип бразилска сапунка от 5000 епизода.
Този коментар е бил редактиран от maildl на Oct 27 2008, 07:34 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 27 2008, 03:34 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
maildl, който не иска да чете спойлери, да не влиза в темата. Тая тема поначало си е тема за спойлери. Чисто и просто. Иначе, кво стана с Ди Ел, че нещо ми се губи... а радваше като персона. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Oct 27 2008, 03:36 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 27 2008, 03:47 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
maildl, който не иска да чете спойлери, да не влиза в темата. Тая тема поначало си е тема за спойлери. Чисто и просто. Иначе, кво стана с Ди Ел, че нещо ми се губи... а радваше като персона. Аз доколкото помня си умря. Уби го Ники. Този коментар е бил редактиран от E-Tle на Oct 27 2008, 03:47 PM |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Oct 27 2008, 05:51 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 27 2008, 06:16 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-September 08 Потребител No.: 78 024 Статус: Офлайн |
Най-якия сериал който съм гледал |
|
|
|
|
|
|
Oct 28 2008, 07:20 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Това, което не ми харесва в този сериал е, че героите някак си много бързо и лесно сменят отборите, днес сме с едните, опс, идва някой, две сладки приказки и вече сме на противниковата страна. Сайлър не беше такъв наивитет в началото, сега е като едно загубено лутащо се дете с много сили, не ме кефи, да реши с кого е в крайна сметка! Не схванах каква е аномалията, която се проявява при Ел и Клер - ако бяха изкуствено създадени бих казала, че вследствие на някаква мутация от формулата не могат да си контролират силите, обаче те пък са "натурално" надарени, та се чудя... |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 28 2008, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 28 2008, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Да, Ди Ел умря като оня тип го гръмна. Тогава Ники беше Джина. Следващият епизод е този, за когото писах в предишният ми пост - за този преди самото начало. Явно майката на детето на Ноа е Ел... също така явно ще разберем кой е блъснал Нейтън, когато катастрофира и жена му стана инвалид... очертава се интересен епизод...
|
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Oct 29 2008, 07:37 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
За първи път се случва да не позная абсолютно нищо...Обикновенно се справям много добре при познаването на сюжети тип "пъзел", но тука е невъзможно.Сценаристите ни подхвърлят някакви парчета от пъзела, но за да се сглоби е нужно да се гледат всичките епизоди до края.Просто тоя сериал няма равен |
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2008, 10:58 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Е, то, как да познае какво ще стане човек, като тези герои са общо взето най-неориентираните по отношение на това дали са добри или лоши. Тъкмо някой ти става симпатичен/антипатичен и вземе, че премине на другия бряг. Така се държи скуката надалеч. Похватът ми харесва, засега...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 29 2008, 06:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Да изглежда интересно. Ще се наложи да почакаме една седмица повече, но явно ще си заслужава!
|
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2008, 07:12 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
МНЕНИЕТО СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ! От едно ревю на осми епизод разбрах следните неща: - Сайлър ще изпитва вина за простотиите си (да го оплаче човек - Вече знаем, че Хиро се връща в миналото, но причината е, че така ще открие защо Артър Петрели мрази толкова Анджела и защо е създал "Пайнхърст". - Ще се появи братът на Мередит. Засега толкова. |
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2008, 12:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
Не съм гледал трейлърите на 8-ми епизод, но защо да не включим към способността на мажоретката и да лекува загубени способности ?! Освен оживяването на Петърчо от седмия етаж, какво толкова по специална е тя от другия безсмъртен живял няколко века и изпепелен безславно. Да си спомним думите на Сайлър : " Ти си специална ... "
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 31 2008, 01:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2008, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
A Саилър как си беше изгубил силите когато беше в мексиканската джунгла с оная ? Ако Суреш приготви една такава инжекцийка и за Питърчо защо и той да не си вземе силите пак. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 10:17 PM |