subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 23 2008, 12:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
Нали на япончето му показаха картинката със злодеите, и точно там беше сцената с прегръдката на Петърчо с баща му. Според мен ще се върне точно в момента преди нея и ще попречи неволно на отнемането на силите на Питър.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 23 2008, 01:43 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
М/у другото логото на Pinehearst ми прилича на изображение на ДНК.
|
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 01:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 225 Статус: Офлайн |
Може да е изплющял Клеър и да са кръстили детето на дядо му Ха-Ха-Ха , всичко е възможно в този сериал . Последната серия си бе направо брутална . Май власта пак е в ръцете на Дъртия Петрели . Хм...как им смуче силите Този коментар е бил редактиран от tinkov на Oct 23 2008, 01:48 PM |
|
------------------------------------ RES, NON VERBA
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 01:51 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 04:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
сега като се замисля защо Адам се разпадна!? Разбирам няма да е безсмъртен вече, но защо се разпадна. По тази логика и Питър трябваше да си умре примерно от преживяване на ядрен взрив.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 05:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
сега като се замисля защо Адам се разпадна!? Разбирам няма да е безсмъртен вече, но защо се разпадна. По тази логика и Питър трябваше да си умре примерно от преживяване на ядрен взрив. Защото е на повече от 400 (толкова ли бяха?) години и вече няма какво да го поддържа жив, а Питър си е на колкото си е там, къде е чак неговата.. едит: на мен ми е интересно защо на Мат баща му толкова се страхуваше от м-р Петрели? Не може ли да манипулира и него? А и нали Мат го беше 'затворил' в неговия кошмар, а сега изведнъж пак го дават.. Сега вече 100% и двамата (Мат и баща му) с нищо не могат да противодействат на дъртия. Този коментар е бил редактиран от jeronimo на Oct 23 2008, 05:48 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 11:22 PM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
jeronimo, аз лично в този сериал никога не се наемам да кажа, че нещо е 100% сигурно |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Oct 24 2008, 06:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Това за клеър и Сайлър ме разби!!! Иначе аз залагам на Ел, че може да спре дядо Петрели, това момиче е наистина силно, щом спря Сайлер, който никой не беше успял. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 24 2008, 06:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
МДа ама сега Дядо Петрели има и силата на Ел
|
|
|
|
|
|
|
Oct 25 2008, 12:15 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Аз се бъзиках. Нали видяхме, че Клеър от бъдещето отиде в къщата и каза на Сайлър, че й е отнел всичко. Малко елементарна логика която едва ли би могла да се приложи в сериал като Heores, но все пак да пробвам. Като вземем предвид че Ноа търсеше всячески начин да убие Сайлър, а в момента единствения човек който може да го убие е Петрели, много е възможно Ноа да се съюзи с Петрели с цел да убие Сайлър и да мине на страната на "лошите".От там според думите на Клер от бъдещето че и е отнел всичко може да заключим че Сайлър е убил най-малкото Ноа.Възможно е Питър да му е помогнал в борбата срещу лошите и заради това да го мрази толкова и него. |
|
|
|
|
|
|
Oct 25 2008, 02:04 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
А защо му е тогава на Сайлър да си кръщава сина на смъртен враг?
|
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 25 2008, 04:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
И аз си мисля, че Сайлър е трябвало да убие Ноа.. а после е кръстил детето си на него, от огризения може би? Видяхме, че буквално се е превърнал в нов човек..
|
|
|
|
|
|
|
Oct 25 2008, 05:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-October 08 Град: Plovdiv Потребител No.: 79 818 Статус: Офлайн |
Ще изчакаме следващата серия и дано да разберем отговора |
|
|
|
|
|
|
Oct 26 2008, 12:22 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 589 Статус: Офлайн |
В този трейлър се разбират някой неща които ще се случат в 7-ми епизод Този коментар е бил редактиран от Ob1 на Oct 26 2008, 12:23 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 26 2008, 02:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Едно нещо не ми е ясно. Четох в спойлерите, че Мая ще умре. Сега също пише, че една от русите героини ще умре също. Говореше се, че може да е Дафне, но сега пък се говори, че можела да умре преди 4-та част, както е било първоначално решено. Трейси няма да е тя, защото ще й избият всичките героини на Али Лартър /искам си Ники обратно/, а и пишеше, че скоро ще стане "Ледената кралица". Клеър няма да е, защото играе много голяма роля. Меридит е възможно, идеята е била да участва само в два епизода, но сега пишеше, че е подписала за още няколко епизода. Ел също няма да бъде, защото пише, че в този сезон ще играе много голяма роля и също така сега има много неконтролируеми сили. Следователно остава да е Дафне или мама Бенет. До това за детето на Сайлър - детето си е негово и го е кръстил на Ноа, пишеше пак в спойлерите, че към края на сезона ще има голям обрат в отношенията между Ноа и него. Майката била голяма изненада... ще я видим. Пишеше, че старият Петрели със сигурност е баща на Сайлър и на Питър, но бащата на Нейтън ще се разбере скоро. Силите на Дафне били различни в тях включвало самолекуване. В новия епизод Дафне е изпратена да убие Мат и ще видим много около тях. Също така Мат ще стане злодей в четвъртата част и то с причина. Ще получим скоро отговори на въпросите от втория сезон. Пише също така, че ще разберем скоро за силите на Мика, че са вродени и също така ще разберем повече за тези на Ди Ел, дали и те са вродени или придобити. Ще се появат останалите 4 злодеи много скоро. Ще разберем защо мама и тати Петрели са врагове и също така ще има епизод, който ще ни върне в миналото още преди пилотният епизод на сериала... Този коментар е бил редактиран от vladuncho на Oct 26 2008, 02:45 PM |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 10:19 PM |