subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 20 2008, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Oct 20 2008, 10:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Абе незнам Хиро намислил ли е нещо или не, но си загуби малко чара, а аз ако бях на мястото на Андо нямаше много да се чудя дали да си отмъщавам Дано скоро видим силата на дядо Петрели. А за клеър, тя майка и е със сила, ама баща и не (нали Нейтън е от "правените") така, че нищо не се знае. На мен лично дарбата на Сайлър винаги ме е кефила, да знаеш кое как работи и как трябва да работи. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 21 2008, 11:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
Не беше нищо особенно като цяло, но края беше як Татко Петрели си показва зъбките и силата Иначе Питър нещо много сбъркан, не знам защо не вярва на Сайлър, като го видя какъв ще стане Следващите серии ще са интересни, да видим още колко дълго Питър ще е в това положение |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Oct 21 2008, 01:04 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Абе незнам Хиро намислил ли е нещо или не, но си загуби малко чара, а аз ако бях на мястото на Андо нямаше много да се чудя дали да си отмъщавам Дано скоро видим силата на дядо Петрели. А за клеър, тя майка и е със сила, ама баща и не (нали Нейтън е от "правените") така, че нищо не се знае. На мен лично дарбата на Сайлър винаги ме е кефила, да знаеш кое как работи и как трябва да работи. Какво не се знае? Клер не е от "правените", нали точно от това се е опасявал Бенет и затова я е взел при него и я криеше толкова време. |
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2008, 03:26 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-February 08 Потребител No.: 61 497 Статус: Офлайн |
Къде е темата за субтитрите? Тук. Този коментар е бил редактиран от danissimo на Oct 21 2008, 03:35 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2008, 09:16 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 589 Статус: Офлайн |
Поне вече знаеме Питър как се е сдобил с белега си. Брей за 1-ви път от много време да нямам търпение да дойде по-бързо др. седмица.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2008, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
Е няма що. Какво развитие. Много тъпо за Адам. А това с Питър просто нямам думи. Взеха изведнъж да правят някакви тотални обрати всяка серия за да бъде интересна. И Хиро взе много да ми се изтърква като персонаж. Ако не му свърши някой друг работата не може да се оправи. Дано Суреш да го вкарат в релси, че за него ме е яд почти колкото случващите се неща на Питър.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2008, 11:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Епизода кърти мивки, а май както върви Сайлър ще излезе новия добър герой, поне така го правят.
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 10:43 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Като изгледах тая серия направо ми дойде да се самоубия като видях края... Как ще дочакам 6 дни до нова серия... |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 10:49 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Превю на седми епизод - http://www.youtube.com/watch?v=ddt08ohAaQs Става все по-интересно п.п. Make mama proud |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 11:07 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Истинско удоволствие беше този епизод! Точно от такива промени имах нужда! Кеф! Едит: Сайлър ще ги размета всичките! Мухахаха Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Oct 22 2008, 11:09 AM |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 22 2008, 12:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Стига бе,беше брутална гавра на сценаристите.Тъкмо Питър най-накрая осъзна,че е най-специалния и може да трепе наред и те какво,сега без сили пффф тва беше тъпо и убиха готиния Адам жалко ;( ,иначе другото в серията беше яко и дядката ме кефи,но да върне на Питър способностите му.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 12:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= БоЙ По ДВД-то =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 133 Регистриран: 21-December 06 Потребител No.: 9 Статус: Офлайн |
Напоследък силно ми бозее сериалчето, заприличва ми на ония новелки, дето ги дават от 16 часа по битивиту. Всеки е някакъв на другите - брат, баща, майка, зълва, шуринайка... Коми, простотии - чак ми се приревава като ги гледам. Тия способности за нищо ги нямат - днес на мен, утре на теб, другиден тате ще ми ги вземе, а мама като се осафери - пак ще ми ги даде. Сценаристите трябва да ги убият с камъни, развалиха хубавото сериалче. |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 01:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Идеалка си е сериалчето то |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 02:25 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Мазалото е тотално... Иначе, двете лопати дето изяде Хиро бяха мега смешни, поне за мен. Иначе, и мен ме е яд за Адам, готин персонаж е. Дори в ролята на гаднярът Сарк в Наричана още. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Oct 22 2008, 02:26 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th October 2025 - 07:22 AM |