subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн ![]() |
Абе, мен този сериал ми харесва най-много. Сега пък ми е интересно коя е тая чернокосата мацка, дето се появи когато Паркман лежеше на леглото. Много добре измислиха това, дето простреляха бащиката - сега само ще се потвърди, че той е невинен, Паркман няма да може да му прочете паметта (ясно е, че той вече ще се бори за каузата на "The Company"), а Клер и печката ще се заемат сериозно със "savin' the world"! ![]() Сигурен съм, че този път Сайлър няма да убие Мохиндър. Този коментар е бил редактиран от closer на Mar 3 2007, 11:39 AM |
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
closer, не си гледал внимателно предпоследната серия. Новата може да комуникира с мрежата посредством мисълта си. Паркман може да чете мисли, не съм забелязъл да умее да чете спомени, въпреки че щеше да е добре.
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн ![]() |
А-а, е щом е тая същата с мрежата - добре. Помислих си за нея, но не бях сигурен, че е тя. Тъмен ми е монитора и не се вижда много. ![]() Знам, че Паркман не може да чете спомени, просто не се изразих достатъчно правилно с това "паметта". ![]() Този коментар е бил редактиран от closer на Mar 3 2007, 12:54 PM |
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 1 892 Статус: Офлайн ![]() |
не е тя мадамата с черната коса е съвсем друга,тя не беше там когато Паркмън беше в оная стая и му правеха някакви изследвания онази също има способност ,но само това се знае за нея
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=K-Drama Team=- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-January 07 Град: South Korea - Seoul Потребител No.: 4 542 Статус: Офлайн ![]() |
всъщност те си го казват, инжектират им изотоп через който ги следят по лесно нищо повече,всички са си родени май така от спомените на Бенет става ясно че насърчават и обучават тези които се присъединят към тяхната кауза (каквато и да е) останалите ги държат под око, опасните ги убиват. точно .. ![]() - интересно ми е какъв е плана - кой е Линдерман - как е свързан бащата на японеца.. - знака също е интересен - особенно че е на меч от незнам си кой век........ - и дали бащата на я. води организацията.... сценариста/тите - бяха писали някъде ,че в края на сезона плана стял да се поразбере и Слейтър стял да си намери мястото в плана да разбере истинската причина за способностите си.. но се чудя да не става дума за 2ри сезон.... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
точно .. ![]() - интересно ми е какъв е плана - кой е Линдерман - как е свързан бащата на японеца.. - знака също е интересен - особенно че е на меч от незнам си кой век........ - и дали бащата на я. води организацията.... сценариста/тите - бяха писали някъде ,че в края на сезона плана стял да се поразбере и Слейтър стял да си намери мястото в плана да разбере истинската причина за способностите си.. но се чудя да не става дума за 2ри сезон.... Еми...като заначало ще отбележа,че бащата на Хиро НЕ води организация ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн ![]() |
дават го, споко.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 18-February 07 Град: Варна Потребител No.: 11 174 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Зад хаитянина явно е Кикимора старши. E вече разбрахме, че не стои той, а майката на Питър и Нейтън. Стана още по завързано, а края на сезона наближава. Интересно ми е дали ще убият Бенет при положение, че ги излъга. Ако го направят тогава тази организация са от лошите. Досега не можах да разбера дали са от добрите или от лошите. Според вас? Много хора не са гледали епизода! Въздържайте се от открити коментари, преди да са излезли БГ субтитри. Този коментар е бил редактиран от ivajlap на Mar 5 2007, 06:19 PM |
------------------------------------ I will fear no evil
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Да не четат темата в дискусии като не са гледали епизода ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, заеби, аз нещо съм свикнал да излиза във вторник и неволно прочетох всичко... И се чудя аз к'во става и откъде знаят тия неща хората... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Според вас как ще се развие сблъсъка между Сайлър и Питър?Мисля, че този път Сайлър ще го отнесе много яко, защото петрели има две много важни способности, които лошкото ги няма- спиране на времето и умение да става невидим. Пък и сега е доста по-силен от предния път в Тексас, само се притеснявам този белег, за който говори Хиро от бъдещето да не му го направят сега.Мнение? Едит: Има си таг за спойлер, използвайте го... Insaneboy. Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Mar 5 2007, 11:41 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
Sisq0 e прав, аз може да не съм гледал 16та серия, но това не значи, че трябва да се оплаквам тук, че е обсъждано по нея... с една дума, който не е гледал..не влиза.. по-ясно от това няма как... и тея тагове за spoilers в дискусионни теми са ненужни... ![]() А отновно серията... хареса ми... последните 2 ми харесаха повечко... иначе нещо беше почнало да ми поизтъпява... а сега поне има някво развитие... по-голямо... |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
" Прав си кривчо "-дето има една приказка. Поздрави за Sisqo за субтитрите( които обикновенно не изчаквам ![]() ![]() Иначе стандартна ситуация,поне за добрите сценаристи. Подреждат нещата така, че да изглеждат сякаш лошите са победили, за да може после доброто " неочаквано" да възтържествува. Мен вече ми е по-интересно каква ще е темата на 2-ия сезон. Но иначе с удоволствие ще се насладя на развръзката на 1-вия. Приятно гледане. Този коментар е бил редактиран от samy13 на Mar 6 2007, 09:26 AM |
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 24-January 07 Град: Zürich, Switzerland Потребител No.: 2 648 Статус: Офлайн ![]() |
http://www.heroesrevealed.com/heroes-map/index.html На тази карта са показани връзките между героите, лично на мен ми помогна да схвана някои неща. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=K-Drama Team=- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-January 07 Град: South Korea - Seoul Потребител No.: 4 542 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен всички си го отнесът! яката. Вмомента като гледам 1. Мохиндер и Питър Петрели си го отнасят в ада от Сайлър 2. Симон си го отнесе, и Айзък ще си го отнесе от Сайлър , отново! 3. Бенет ще си го отнесе и той, този път от неговите хора. 4. Паркман сигурно ще си го отнесе, щото доброволно няма да работи за организация, а те немогат да го пуснат с това което знае. 5. 100% ще си го "отнесът" всички. 7. Най Важното - Hiro вече има меча и ще може да си контролира силите.. - като гледам може да взима и други хора с него - а във една то 1вите серий, се бе появил с меча и новата визия.. , което сигурно означа - че висчко което гледаме сега, се е случило тогава.. и ние гледаме само отблясъци на миналото и чакаме ХИРО да направи нещо, защотото той е единственяи който може да спаси света.! 7.1 за което са нужни : сила увереност цел мерак някой друго рамо от приятел и всичко ще е 6, може би.. всичко зависи от сценаристите.. - и тот рейтинга............................... и дали това ще се превърне в поредния 5-6-7-8 и тн сезонен сериал.. ( щото хората трябва да праят пари, да ядат , да плащат сметки и в свободното си време да гледат сериали.. ) Много ме изкефи любимката ми Ники/Джесика като игра на Playstation 3 на новата Heavenly Sword, която мисля че не е излязла още. От Сони си правят рекламната кампания чрез Heroes.. Като гледам може и игра по Heroes да пуснат за новите конзолки. - вмомента ме интересива как тоя гаден мръсен и тн Сайлър ще вземе да си опрай болния мозък.. ( преполагам чрез Хиро ще долети в миналото му преди да стане зъл болен чешит и тн и да му рязасни тва онова - което пък от своя страна би довело бащата на Мохиндер сред живите..) - интересно е че Сайлър и Питър си падат малко болни мозъци и двамата , че и двамата са някви с много способности.. (тука 100% треа да има няква връзка в плана )............. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 03:43 PM |