subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 7 2008, 11:35 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Малко грозно ще го кажа, но бах!... Кюфтето ква е корава кучка с коженото якенце и кестенява коса... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 8 2008, 11:07 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Нещо ми се губи сюжета...Много добре си спомням как във втори сезон Питър беше безсмъртен когато помагаше на Адам да пусне вируса.Как става тая работа сега че Клер го застреля какво пропускам ?
Този коментар е бил редактиран от maildl на Oct 8 2008, 11:09 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 8 2008, 12:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Трейлъра за 5ти епизод също излезе. Кой ли ще е тоя дето се е завърнал? |
|
|
|
|
|
|
Oct 8 2008, 01:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн |
Нещо ми се губи сюжета...Много добре си спомням как във втори сезон Питър беше безсмъртен когато помагаше на Адам да пусне вируса.Как става тая работа сега че Клер го застреля какво пропускам ? Аз си го обяснявам това с присъствието на Хаитянина. Когато младия Питър тръгна да бяга го тресна с един капак. Иначе си е безсмъртен, дума да няма |
|
|
|
|
|
|
Oct 8 2008, 03:49 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 8 2008, 04:25 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Нейтън изреди всичките тризначки. За пореден път се убеждавам, че сценаристите са способни да ни изненадват отново, и отново... Просто не мога да предвидя какво би могло да стане натам. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 9 2008, 11:22 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Много внимателно гледах новата серия и наистина умът ми не побира как ще завъртят нещата тотално наопаки - добрите стават лоши, Сайлър е добрия тати Гейбриъл, харесва ми развитието, но дано да не прецакат фабулата с някакви измишльотини. Иначе досега върви супер яко!
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 9 2008, 11:25 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Наистина много измислено. Сайлърчо става душичка, а пък Питър - злодей... дрън-дрън. Клеър също неква тиква го раздава в бъдещето. Пълен е с изненади тоз серЯл.
Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Oct 9 2008, 11:30 AM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 14 2008, 04:09 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Колко изненади ни очакват още. Бедна ми е фантазията. И аз се втрещих, когато видях наш Гейбриъл като любящ баща и без никакво желание за поголовна сеч, и разделяне на черепи. Този коментар е бил редактиран от indian на Oct 14 2008, 04:24 PM |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 14 2008, 10:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Хах, пайрокинезиса много лошо се нахули с оня пич, май май |
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2008, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Ами според мен това със Сайлър си е в кръга на нормалното защото: 1. Сайлър убива, не само заради силата си, а защото иска да го признаят като специален, а не като дете на часовникаря, което стана часовникар. 2. В серяла ми намирисва нещата да вървят по принципа, който е роден със сили ги разбира (след време) и успява да ги увладее, а който ги придубие не успява (което ми напомня колкото и странно да звучи, за чародейките където простосмъртните се побъркваха ако получат сили и умират). А иначе тази 5-та серия ме втрещи тотално. За Линдермън се подразбираше, `е "не е в ред" ама дядо Петрели жив е тва вече е... Хубавото за мен е, че щом дядо Петрели може да се съживи и Ники ще може Неприятното е, че щом Нейтън е нямал дарба и Kлеър не може да има, а от там следва че и тя е "правена", а правените както се учартава са "дефектни" Абе тоя сериал с всяка следваща серия ме изумява. Браво на сценариста. И толкова ме кефи, че направо искам да ги "убия" всички, които стачкуваха и заради които орязаха предишния сезон!!! Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Oct 15 2008, 07:54 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 15 2008, 11:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Егати серията направо не можах да мръдна от стола. Първо Мохиндер уби Мая, след това Хиро наръга Андо, ако се случи съня на мама Петрели. Тоя сценарист има много странна мозъчна дейност (много сполучлива). Странна серия, много при това.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 15 2008, 11:45 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Мохиндер не е убил Мая. Ако си забелязал ги "залепя" на стената с някаква гнус, но не са мъртви. Промото за шести епизод - http://www.youtube.com/watch?v=b9e9WIda_8Q Очертава се поредният силен епизод. |
|
|
|
|
|
|
Oct 15 2008, 11:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Така де, ама беше неочаквано.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 15 2008, 05:05 PM
Коментар
|
|
|
На тоя Пъпет Мен кой ли ще му мине отгоре? |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th October 2025 - 04:48 AM |