subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 25 2008, 10:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Интересно ми е защо си мислите, че Хиро е добрият в бъдещето, а Андо лошият? Аз не помня (в момента) в сцената от бъдещето да става ясно това... |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 11:03 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Някакси изобщо не ме грабнаха епизодите... Ще видим следващите. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Sep 27 2008, 12:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= ДжоБно зЛо® =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 26-May 07 Град: София Потребител No.: 31 594 Статус: Офлайн |
Интересно беше, но вече половината герои са роднини, дано и още някой да не се окаже от това семейство. Иначе мисля, че на доктора скоро ще му дойде време да мине от лошите .. ако оживее естествено |
|
------------------------------------ за да си незаменим трябва да си различен , но колкото и да си различен незаменими хора няма
|
|
|
|
|
Sep 27 2008, 01:42 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2008, 02:04 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Ако забелязахте в началото на първи епизод и Клеър в бъдещето е лоша (макар че добри и лоши е много образно казано за сериал като Герои |
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2008, 03:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Според мен не беше много лоша ама знае ли човек след като вече ни карат да избираме страни. А пък и в новия трилър я показват като хирург със скалпелчето така че може и да има меле.
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Sep 28 2008, 09:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Сега като потънах дълбоко в бездната на въображението и ми идва на ум... Може би дарбата на Ники е еволюирала и вече може да краде чужди самоличности със спомените и дарбите им, и вероятно при онази експлозия е "изцедила" някой или е използвала някакъв спомен. Майката на Питър винаги съм я смятал за много гадна. За нейтън и Линдерман си мисля, че дарбата на Нейтан е "ангелска" и може да говори с мъртвите. За Хиро и Андо и аз си помислих, че Андо е Сайлър. А колкото до доктора, ако дарбата наистина се дължи на хормон, произвеждан от генетично мутирали клетки, при инжектирането човека ще получи дарба, но като се изчерпи хормона и дарбата ще си отиде, защото няма да има кой да произвежда още, така че се надявам, че варианта със "дарби за всеки" няма да може да се осъществи. Колкото до формулата, направи ми впечатление, че молекулата съдържаше бензеново ядро, характерно за някои отрови/наркотици/аминокиселини така, че ще е дно от трите Абе ще видим има време. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 1 2008, 09:36 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
http://www.youtube.com/watch?v=Txg44xCe8Jk Трейлър на четвърти епизод. Аз изпаднах в тих екстаз, като го гледах |
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2008, 10:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Heroes Unmasked 03x01 (Oct/01/2008) Я намерете това и от 2ри сезон ги немам повечето ако го има и него целия някъде, стига с тия Саилъри домакини тука ааа |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 2 2008, 01:37 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 15-May 08 Град: Тъмната страна на луната Потребител No.: 70 493 Статус: Офлайн |
Ще става все по-интересно и по-интересно... |
|
------------------------------------ Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е като се обърнеш всички да мълчат!!! :Р :Р
|
|
|
|
|
Oct 2 2008, 09:13 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
http://www.youtube.com/watch?v=Txg44xCe8Jk Трейлър на четвърти епизод. Аз изпаднах в тих екстаз, като го гледах Буф, е тва ще е супер изродия направо. |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 2 2008, 11:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 225 Статус: Офлайн |
http://www.youtube.com/watch?v=Txg44xCe8Jk Мда ... и мен ме разби тотално , всичко се случва в този сериал .Трейлър на четвърти епизод. Аз изпаднах в тих екстаз, като го гледах Закоето го прави невероятен . Просто Сайлър играе Уникално . |
|
------------------------------------ RES, NON VERBA
|
|
|
|
|
Oct 5 2008, 02:59 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Сайлър е най-оригиналния отрицателен герой който съм виждал в sci-fi сериал изобщо |
|
|
|
|
|
|
Oct 7 2008, 12:02 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
maildl е то точно това му е чара на сериала, да е увлекателен, не прредвидим и същевременно да не става банален като се повтарят все едно и също. P.S. намерих сега един рилииз дано да не е фейк. P.S.2 Е беше фейк. Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Oct 7 2008, 09:19 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 7 2008, 08:01 AM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
Не знам... но за Ники аз си мисля, че е била нещо като "серия" от клонинги на доктора. Той е създал 3 еднакви жени, които са били в три различни ситуации. Това, че краде самоличности ми се вижда по-нереално... но от друга страна - никога не съм познавал какво ще стане в "Герои", защото вечно извъртат нещата или ще решат да си играят с времето и да скочим към бъдещето /да се върнем в миналото/, затова мога само да предполагам |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th October 2025 - 03:18 PM |