subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 24 2008, 11:33 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Цитат Как ли ще върнат другия безсмъртен който си седи 2 метра под земята? цъкОтвори! Хиро го откопава, за да му разкаже к'во-що за компанията. |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 11:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
flysoldier и Insaneboy го каза нали Ники май умря в края на сезон 2 като се взриви сградата. И като говориха, че били гонени ми напомняше на X-Men щот там ги гонят мутантите постоянно |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Sep 24 2008, 11:38 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Kато извадиха тези спринцовки, с които може да се добие умение, си казах... ма това съм го гледал някъде. The 4400, anyone? |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 11:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
flysoldier ама ти досега гледал ли си го защото май доста неща си изтървал. Ваденето най лесната работя някой ще прочете в мислите на хиро къде го е боцнал и ще си го извади с кеф. Insaneboy еми със спринцовки ще е ти какво искаш клизма ли да си правят ааа Някои идея как линдерман е станал невидим, може да го вижда само Нейтън защото има от кръвта му ? |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Sep 25 2008, 12:00 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 4-October 07 Потребител No.: 45 660 Статус: Офлайн |
и аз съм го гледал тва |
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 07:32 AM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
Това със спринцовката и умението беше тъъъъпо, но като цяло "Герои" за пореден път доказва, че не лежи на стари лаври. Новите епизоди бяха толкова интригуващи, колкото и старите. Този сериал запазва нивото си. Нещо, което не може да се каже за нито един от останалите. "Бягство от затвора" - супер... ама не колкото беше в началото, "Доктор Хаус" - заприличва на "Спешно отделение", "От местопрестъплението" - това вече сме го гледали в някоя кримка, "Изгубени" - тия нямат намиране (във времето и пространството). "Герои" използва идеи на феновете си, за да се развива по най-добрия и уникалния начин, затова става все по-добър. За мен последните 2 серии бяха, ако на на нивото на пилотния епизод, то малко под неговата класа... но това за пореден път доказва, че този сериал никога не е разчитал на стари ларви.
|
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Sep 25 2008, 08:20 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Чакайте сега все още не знаем дали спринцовката е подействала правилно не видяхте ли че му се бели кожата.И не знаем какво има и на тая формула така че има още много време докато може да се коментира.В най-тъпия случаи спринцовката няма да бачка правилно и ще е нужна формулата за да се нормализира, но Heroes се е доказал като сериал много над класата на блудкавите сюжети тип "4400" така че почти сигурно развръзката ще е друга.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 10:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
sed втори сезон първите епизоди не бяха толкова интригуващи, но след това се засили. За мен Prison Break слаб епизод няма, но не мога да кажа същото за Lost, но все пак са хубави сериали. Heroes си е Heroes |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Sep 25 2008, 12:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 225 Статус: Офлайн |
Хм, трети сезон започва със много въпросителни ! Появиха се нови "елементи" |
|
------------------------------------ RES, NON VERBA
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 12:11 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
На тва с костенурката и аз съм се скъсал от смях. Една от най-комичните сценки от началото на серЯла... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 04:33 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 15-September 08 Град: Плевен Потребител No.: 77 484 Статус: Офлайн |
Г-жа Петрели ще се окаже май най-големия злодей, не мислите ли?А Сайлър ще се окаже брат на Питър и Нейтън,интригата се задълбочава и става още по-интересно!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 04:37 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Андо дали има сили от използването на формулата (впрочем крайно време е и той да получи нещо) или ги предобива по друг начин? Аз пък си мисля, че Андо не би извършил подобно деяние, като убие Хиро, а по-скоро Сайлър е придобил способност на приемане на различни самоличности. Поне първата ми мисъл беше такава. Но и аз доста се обърках с цялата тази заплетена история (майки и бащи, синове и дъщери, братя и тн.) и май ще пусна предния сезон за да си припомня някои детайли. Но историята все още държи в напрежение и това ми харесва. |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 06:07 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Но и аз доста се обърках с цялата тази заплетена история (майки и бащи, синове и дъщери, братя и тн.) и май ще пусна предния сезон за да си припомня някои детайли. Никак не е лоша идея, поне епизодите са малко. Това, което ми харесва в началото е, че някак си историята става по-безнадеждно мрачна, имайки предвид новите способности на Сайлър и останалата тълпа злодеи, които се измъкнаха от килиите. "Лошият" Питър / Скарфейс страшно ме кефи, отива му определено. А аналогията с 4400 си е неизбежна, още от самото начало на Героите, но мен определено не ме дразни това заимстване, напротив, така ще гледаме 2 в 1 |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 08:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 28-August 07 Град: Варна Потребител No.: 41 819 Статус: Офлайн |
Чесно казано и мен не ме впечатлиха кой знае колко тези първи два епизода, но важното е, че 3-тия сезон най накрая започна и да се надяваме ще се засилва от тук нататак. Беше ми чудно колко епизода ще са? Имам някакви смътни спомени, че четох някаде, че ще са 25, но по нагоре някой каза, че ще са малко на брой, колко? И да попитам още нещо, серияла всеки вторник ли ще излиза при нас /понеделник по NBC/ ? P.S. Иначе браво на преводача, бързо и качествено! |
|
------------------------------------ The 4400
|
|
|
|
|
Sep 25 2008, 08:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
arrIs гледал съм го внимателно. А Относно лидерман защо да има от кръвта му?
Този коментар е бил редактиран от flysoldier на Sep 25 2008, 10:37 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th October 2025 - 05:52 PM |