subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 22 2008, 09:02 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 11-April 08 Град: Варна Потребител No.: 67 969 Статус: Офлайн |
айде най- накрая почна вече го бях забравила |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 22 2008, 01:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Това представят какво е станало тъй, че не се брои Утре е деня |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Sep 23 2008, 09:22 AM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
10 потребител/и са ви благодарили : PAFKATA123, hunter, d_badboy, drugsss, 4i4obg, JusTFucK, mantodeus, StreeeMS, naps7er93, lachezar75 There has/have been 10 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Sep 23 2008, 02:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Първата серийка на трети сезон ми хареса. Този коментар е бил редактиран от To0n3r на Sep 23 2008, 02:41 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 02:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Тоя сериал е дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
|
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Sep 24 2008, 05:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= БоЙ По ДВД-то =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 133 Регистриран: 21-December 06 Потребител No.: 9 Статус: Офлайн |
Нещо почва да ми заприличва на колумбийска новела... всички са роднини, ама не го знаят. dantcho, Sisq0 - |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 05:29 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Май шъ правят агитка - Сайлър, новите лоши, Ники, или както там се казва сега, безсмъртният англичанин и бащата на Мат на остатъка... Макар че не знам за к'во са му на Сайлър, той си мачка и без помощ Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Sep 24 2008, 05:38 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 05:39 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Със смесени чувства съм, но за момента по-скоро ме кефи, чакам с нетърпение да видя накъде ще завъртят сюжета.
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 06:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Със смесени чувства съм, но за момента по-скоро ме кефи, чакам с нетърпение да видя накъде ще завъртят сюжета. Съгласен съм с теб. Не ми харесва, че нещо нямаше приемственост между сезоните. Ники ме разочарова, имаше необикновенна дарба, а сега има някакво посредствено умение Важното е, че любимката ми Ел търпи развитие и то голяяяяяяммммоооо. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Sep 24 2008, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
Изгледах 03х01 и напълно откровено - е*ати бозата Сядам да изгледам и 03х02, ако си променя мнението ще едитна това |
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Аз нищо не мога да разбера от тоя сериал вече. Тотално се оплетох в сюжета. Но ме кефят мацките и дарбите на Героите, така че ще си зяпам. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Sep 24 2008, 08:54 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Питърчо, Хиро и Клеър ще нахокат репата на Сайлър, споко. Но тва няма да е поне още 2-3 сезона, предполагам, нали трябва да се правят пари, а за да има сценарий, трябва да има и злодеи... и те така. Като цяло, доста тъпички за мен епизоди, нищо с което да ме изправят на нокти, дето се вика. Не е като първите два сезона. Е, и въпреки това, ще го следя и тоз серЯл, и Призъна и Лостя като почне... кво да правиш. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Sep 24 2008, 09:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
На мен най ми хареса костенурката хаха щях да падна от смях. Сериала няма да върти вече около Саилър а около формулата, аз не разбрах само дали компанията я е създава и си е "направила" силите с нея или после са си я открили и си я пазят. Много нови способности с всякакви грозни нови герои блях. Но пък имаше доста яки ефекти с кака ви Клеар и тоя д-р как награби мацката с новите способности ухаа. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Sep 24 2008, 11:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
Мда как я награби............... Дали това на гърба не бяха зародиши на крила или люспи. Като че ли претупаха леко взимането на решемие на Мохиндер да си бие инжекцията. Не ми хареса колко уникално тъпо французойката взе формулата. Сайлър явно ще е от компанията за малко. И това с Ники как стана!? (нищо не дадоха за Мика). Паркман е на майна си райна. Питър как го затвори в тялото му, запазил ли си е способностите. Това с майката на Клер. Андо дали има сили от използването на формулата (впрочем крайно време е и той да получи нещо) или ги предобива по друг начин? Как ли ще върнат другия безсмъртен който си седи 2 метра под земята? Колко неща не са ясни (почти колкото в Изгубени). Ама ще се гледа като съм го почнал. PS: способноста на бащата на Ел ме зарадва. Този коментар е бил редактиран от flysoldier на Sep 24 2008, 11:18 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th October 2025 - 03:01 AM |