subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 4 2007, 08:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Като видях какво се случи с Адам направо изпаднах в депресия. Колкото до следващите епизоди злодеике ще са трима. Адъм, Сайлър и още един срещу когото ще се бори Моника. |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Това за Ники отдавна си го мислех, тя се изчерпа като образ още в края на миналия сезон, просто нямаше какво друго да изсмучат от нея, кофти се получи - загина, но геройски, както ДиЕл, малка утеха за сина им, но все пак някаква утеха |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 08:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
А сега ще стане интересно и Сайлър и Питър ще погнат компанийката. Питър може да спаси брат си дори и неговата кръв да не лекува. Спира времето ( вижда и кой е убиеца ) отива взема от някоя друга и свърша работата. exod40 кутията на пандора е израз не става дума за някаква си кутия в някои сейф. Нещата не са много добре след като накрая изписаха и край на част 2, стачката може да отнеме много време до част 3. В последните няколко минути много си личи как сериала е променен заради края му в 11 епизод. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 4 2007, 08:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Не мисля, че би станало толкова просто със спасяването на Адам, Питър владее много сили, но подсъзнателно, той дори не е наясно какво точно може да прави! А според мен човекът с пистолета беше Ноа Бенет, нали отново е в отбора на Компанията...
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 08:30 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 30-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 4 059 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Още през лятото бяха обявили, че във втория сезон ще разберем какво е правил Сайлър с мозъците на тези, които е убил в първия сезон. В сейфа имаше и мозък!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Е да ама втори сезон свърши и не разбрахме И на мен стрелеца ми прилича на г-н Бенет но може и да не е той, определено обаче не беше Боб. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Интересно ми е при телепортацията на Хиро и Адам как са били заедно в този малък ковчег, сгушени С тази кръв малко се наакаха. Не за друго, но вече може никой да не умре. С връщане във времето и кръвта на Клеър... Не ми хареса превюто на Volume 3, пак се връща Сайлър. Този коментар е бил редактиран от franvanster на Dec 4 2007, 09:18 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:28 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:34 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 10:10 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 4 2007, 09:38 PM
Коментар
|
|
Franvanster хиро не го е телепортирал вътре, показа гроба и си личи че е разкопаван скоро. Мммм компот от мозАк звучи яко. За Сайлър какво толкова се изненадвате не мога да разбера то си беше ясно още от началото на сезона че ще има пак способности след като е жив. Даже според мен свърши тъпо така както го показаха само него накрая не ни показаха нищо което не знаем.Можеше да покажат някои друг злодей. ( например бащата на Паркман) П.с. Ако е Уест .... Беше толкова сладък като добро момче. Този коментар е бил редактиран от arrIs на Dec 4 2007, 10:12 PM |
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 10:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн |
На мен сценаристите ми казаха, че убиецът на Нейтън е Уест, гаджето на Клеър. Той ще е най-новият изпълнител на мокри поръчки за Компанията, а пък и кой друг ще успее да стигне толкова бързо до Тексас, за да го убие. P.S. Вкарах ли ви сега в схемата |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 4 2007, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Franvanster хиро не го е телепортирал вътре, показа гроба и си личи че е разкопаван скоро. Е предполага се, че го е телепортирал вътре в ковчега, иначе да го набута вътре сам - Хиро няма исполинска сила. На мен сценаристите ми казаха, че убиецът на Нейтън е Уест, гаджето на Клеър. Той ще е най-новият изпълнител на мокри поръчки за Компанията, а пък и кой друг ще успее да стигне толкова бързо до Тексас, за да го убие. P.S. Вкарах ли ви сега в схемата Имаш право... фигурата на този с шапката, който си тръгна, беше подобна. Този коментар е бил редактиран от franvanster на Dec 4 2007, 10:28 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 11:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Нейтън има още шанс да бъде спасен.Питър няма нужда да се спира времето, защото и Бенет не беше спасен веднага, а оживя.
Този коментар е бил редактиран от Zeromancer на Dec 4 2007, 11:45 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2007, 01:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 311 Статус: Офлайн |
интересно ако е Уест за какво и как е минал на тях страна...тъпо.!! но определено не ми заприлича на бенет...беше по млад... а дали пътър ще спаси брад си ...хмз зависи от сценариста Този коментар е бил редактиран от AcidSouL на Dec 5 2007, 01:06 AM |
|
------------------------------------ http://BattlestarGalactica.Hit.bg/
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 4th August 2026 - 11:40 PM |