subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 30 2007, 08:48 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Ако промени нещо в миналото...Той непрекъснато променя неща в миналото.Целия сериал се върти около променяне на неща в миналото Няма реална граница между минало настояще и бъдеще |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 03:33 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Може да убие Адам естествено, но тази промяна в континиума е огромна и това може да доведе до невероятни промени.Дадох за пример A Sound Of Thunder по Рей Бредбъри, защото там смачкването на ЕДНА пеперуда в далечното минало доведе до унищожението на цивилизацията и на хората.
Този коментар е бил редактиран от Zeromancer на Nov 30 2007, 09:17 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 04:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Хм, странен спор почнахте реално Хиро в нито един момент не е променил нито бъдещото, нито миналото. Да не говорим колко често си бръщолеви за разкъсване на времевия континиум!!! (може би има предви че ако промени нещо безвъзвратно в миналото, което да промени настоящето му, има вероятност самото му настояще да престане да съществува) Реално бъдещето е свободна права, може да се отклони в които и да е момент и ако те виждат някакъв възможен бъдещ вариант това не означава, че не могат да го променят. Реално те променят бъдещето още в момента в който са го видяли или го правят възможно като променят миналото. Това и може да обясни и картините на Айзак Мендес. Въпреки постоянните промени които настъпват те се случват под една или друга форма ( даже тази която показва взривяващият се Питър в първият сезон реално се случи). Откъм тази страна е добре изпипано има други аспекти който са ми по странни. Защо една частна компания( собственост на хора със способности) е единствената запозната с такъв феномен, обикновенно заместват правителството си къде ли не, но не и в този сериал-това никак не ми звучи логично. |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 04:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Точно с цел сюжета да е оригинален...Вместо да вкарат хиляди излишни глупости наблягат само и единствено на отношенията между героите.Примерно 4400 беше с подобен сюжет плюс правителство,организации и всякакви такива,но накрая стана една голяма боза нали ? |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 06:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Да опростява сюжета, но не звучи логично. A в 4400 нямаше друг начин те хората се появиха с гръм и трясък. Този коментар е бил редактиран от samy13 на Nov 30 2007, 06:36 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 08:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Ако Хиро не се беше върнал в миналото при Такезо Кенсей, какво? Онзи щеше да си пиянства, това-онова, но нямаше да извърши тези подвизи, за които в настоящето се носят легенди. Как някой би могъл да ми обясни това?
|
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн |
Именно заради времевите парадокси (поради, които е напълно изкл някога някой да пътува във времето). Хиро, връщайки се назад, променя историята (живота), като по този начин променя и себе си (спомените си, всичко), защото и той е част от нея. И се стига до един омагьосан кръг...
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 30 2007, 09:25 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Изключено е да се пътува за момента, но когато струнната теория и другите подобни бъдат доказани... |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 09:45 PM
Коментар
|
|
Ако Хиро не се беше върнал в миналото при Такезо Кенсей, какво? Онзи щеше да си пиянства, това-онова, но нямаше да извърши тези подвизи, за които в настоящето се носят легенди. Как някой би могъл да ми обясни това? Ми аз лично си го обяснявам връщането на Хиро и промените които прави в миналото са си били реалното минало. |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 10:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Ако Хиро не се беше върнал в миналото при Такезо Кенсей, какво? Онзи щеше да си пиянства, това-онова, но нямаше да извърши тези подвизи, за които в настоящето се носят легенди. Как някой би могъл да ми обясни това? Тези подвизи ги извърши Хиро не Адам. Той осъзна по някое време че всъшност такезо кенсей е той а не Адам. И Хиро и Питър не могат да отиват винаги когато си поискат на други места във времето ( освен ако не е по сценарий |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 30 2007, 11:15 PM
Коментар
|
|
|
Поне в близките 1000 години едва ли ще видим истинско пътуване във времето дори и да е възможно така че...А аз лично не вярвам че може да се пътува в миналото по-скоро че може да се манипулира времето но не и да се пътува назад
Този коментар е бил редактиран от maildl на Nov 30 2007, 11:59 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 1 2007, 01:22 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Хаха, в близките хиляда години няма как да го видим, щот' няма да сме живи. Според мен това просто законите на физиката не го ползволяват. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 1 2007, 02:34 PM
Коментар
|
|
|
За струнната теория чувал ли си ? Ако и малка част от нея се докаже,сценаристите на фантастика ще се скрият от срам защото реалността ще надхвърля и най-големите им фантазии Този коментар е бил редактиран от maildl на Dec 1 2007, 03:25 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 1 2007, 05:59 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Ми аз лично си го обяснявам връщането на Хиро и промените които прави в миналото са си били реалното минало. И аз така си го обяснявах. Обаче въпроса е там, че нали даваха Хиро като малък, как баща му му говори за Такезо Кенсей и той го превръща във свой идол, именно заради неговите подвизи. Тоест тези работи вече са се били случили! А сега (вече като дърт |
|
|
|
|
|
|
Dec 1 2007, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 50 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 864 Статус: Офлайн |
Кажи малко за тази теория... Моля... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 02:21 AM |