subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 21 2007, 02:18 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 03:17 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Пак добре, че убиеца се оказа Адам, аз се колебаех между него и Питър. Иначе наистина много яка серийка, признавам. Вместо да спасят Ники, спасиха Ноа, с каква цел... тепърва ще разберем Insaneboy е прав, но и дори и да предположим, че е трябвало да жертват един от двамата, Ники е доста по-маловажна като герой, да не говорим, че нейната сила е неконтролируема и доста, хм, безполезна, на фона на останалите. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 03:37 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Серияла става все по-годин с всяка изминала серийка жалко ще е ако спре заради сценаристите |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн |
Insaneboy е прав, но и дори и да предположим, че е трябвало да жертват един от двамата, Ники е доста по-маловажна като герой, да не говорим, че нейната сила е неконтролируема и доста, хм, безполезна, на фона на останалите. Ееее стига де, Ники си е много готна според мен...сигурно и нея ще са я спасили...иначе няма да стане филма. хахаха А добре де според вас дали и Клеър ша стане като Адам, в смисъл да не остарява? |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Да, аз съм сигурен, че Клеър ще стане като Адам.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
На мен много ми е интересно, коя е тайнствената жена от снимката, за която Паркман питаше Анджела Петрели.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 04:34 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 05:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Пак добре, че убиеца се оказа Адам, аз се колебаех между него и Питър. Иначе наистина много яка серийка, признавам. Вместо да спасят Ники, спасиха Ноа, с каква цел... тепърва ще разберем Аз не съм се колебал че това ще е Адам след като разбрах че той може да се възтановява. Питър не би убил човек толкова лесно без нищо. Защо казвате спасиха Ноа ? Той е спасен от Адам не от компанията, а дали могат да спасят ники е въпроса ? Ще се промени ли бъдещето което видя Питър. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 21 2007, 05:48 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Може би ще се промени само ако излекуват Ники защото ми се струва, че тя ще разпространи вируса |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 21 2007, 06:01 PM
Коментар
|
|
![]() BpeMeTo yTpe ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 47 Регистриран: 13-January 07 Град: Асеновград Потребител No.: 862 Статус: Офлайн |
Защо казвате спасиха Ноа ? Той е спасен от Адам не от компанията, а дали могат да спасят ники е въпроса ? Ще се промени ли бъдещето което видя Питър. [/quote] Прав си, този вариант не го бях обмислил. Не Боб да е спасил Ноа, а Алекс |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 22 2007, 09:44 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Адам е съживил Бенет, с идеята да му помогне да унищожат компанията. Според мене и Бенет и Адам са гадни копелета, ма компанията са по-гадни А това беше много тъпо, къде когато разменяха Клер и Ел, Ел по всяко време можеше да се отвърже и да ги помаже... дрън, дрън. Яд ме е, че Мохиндер не позволи Бенет да килне Боб, щях да се радвам ако тоя Боб умреше, много ми е антипатичен... не знам защо. Хиро и да беше спасил баща му, Адам щеше да го направи някой друг път. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 22 2007, 10:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 22 2007, 11:09 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Единственото нелогично нещо в цялата тази мила сценка беше поведението на Мохиндер. Някак си не мога да приема, че се реши така лесно да убие Ноа, при положение, че вчера се бореше рамо до рамо с него срещу Боб и че имаше хиляди доказателства колко мръсна е работата, която компанията върши. Малко наакаха образа му, но - случват се и такива неща...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 22 2007, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Единственото нелогично нещо в цялата тази мила сценка беше поведението на Мохиндер. Някак си не мога да приема, че се реши така лесно да убие Ноа, при положение, че вчера се бореше рамо до рамо с него срещу Боб и че имаше хиляди доказателства колко мръсна е работата, която компанията върши. Малко наакаха образа му, но - случват се и такива неща... Мохиндер действа според моралните му ценности ... Тоест когато според него ситуацията пасва на възгледите му действа |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 11:47 PM |