subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 18 2007, 02:21 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Мене па не ме кефи, предпочитам си Кристен Бел |
|
|
|
|
|
|
Nov 18 2007, 02:26 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Не бих им простил и на двете, че даже и на Клер |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 18 2007, 03:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн |
Само някои ми казва отрепи един човек и ще се ожениш за Клер не ще отрепя 1 ами няколко... |
|
|
|
|
|
|
Nov 19 2007, 08:22 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Btw Insaneboy това на аватара ти Вероника Марс (Ел) ли е или аз трябва да ходя на очен лекар отново Дам оригинал -> http://blog.nj.com/alltv/2007/11/large_heroes-4monthsago.jpg Хиро -> http://www.jamaipanese.com/gallery/thumbs/...ture_hiro_3.jpg |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 19 2007, 08:47 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
С нетърпение чакам следващият епизод Този коментар е бил редактиран от eX1stentZ на Nov 20 2007, 04:21 PM |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
| plambi |
Nov 20 2007, 08:54 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Може да е грешка от писане, не от незнание Случва се... Друго е като видиш некое мнение, къде некой дето шляпа в скайп на латиница да пише навсякъде вместо "ъ" да пише "а"... друго си е |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 04:18 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Джесток епизод, просто дже-сток! Ма*ка му, яд ме е, че ще го спрат, ама много ме е яд!!! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
защо даго спират ? |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 20 2007, 04:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ами заради стачката на сценаристите - още 3 епизода и после ... не е ясно ...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 05:12 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
Верно, много добър епизод!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 05:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Те спират всичко в щатите, така че живот и здраве след като стачката приключи съм сигурен, че ще видим и още много епизоди. ДАНО!!!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 20 2007, 06:58 PM
Коментар
|
|
Дано да сварши само по рано |
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 12:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн |
Айй, убожавам да гледам Heroes посред нощ. Снощи към 1:30 седнах да гледам 9-тата серия и направо се разбих...уникална серия. Нещо Питър го нямаше тоя път в цялата серия (или на мен така ми се стори хаха), ноо определено беше мн жестока серия. Особено като се разбра, че Адам е убил бащата на Хиро...пффф тоя Адам, заради една жена стана егааати и ужасния пич. Тъжна гледка. П.С. И ся наистина ли ще има до 11-та серия и после не е ясно кога ша продължи? |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2007, 02:01 PM
Коментар
|
|
![]() BpeMeTo yTpe ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 47 Регистриран: 13-January 07 Град: Асеновград Потребител No.: 862 Статус: Офлайн |
Пак добре, че убиеца се оказа Адам, аз се колебаех между него и Питър. Иначе наистина много яка серийка, признавам. Вместо да спасят Ники, спасиха Ноа, с каква цел... тепърва ще разберем Този коментар е бил редактиран от blink182 на Nov 21 2007, 02:01 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th November 2025 - 02:51 AM |