subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
мда, кой гледа последния епизод? Сайлър е голям хитрец..... ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Това че са много сезоните не значи че сериала е зле направен или е сапунка, може просто да е добър и успешен толкова ли е трудно да го повярвате. Та по темата аз нали ви казах на времето че Питър е номер едно а ![]() Добре че Хиро си задейства силите отново ,че без тях беше малко скучен. |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Има два сериала, които са в много сезони и продължават да са готини - Спешно отделение и От местопрестъплението. Не се сещам за друг, който да е над три сезона и да не се е изчерпал. За Героите са предвидени два сезона... засега. Цитат мда, кой гледа последния епизод? Сайлър е голям хитрец..... thefolenangel, силно се надявам да спреш да флудиш с тъпите си мнения, защото дразниш... иначе нямаш място тук. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 20-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 769 Статус: Офлайн ![]() |
Този ми е най интересен филм от всичките които гледам до тук! Сравнявам го с Stargate доста добре е направен и да ми сравняваш Герои и Старгейт с разни бози като От местопрестъплението или онази сапунка с докторите е направо смешно! Мое мнение не се обиждайте! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 24-January 07 Град: София Потребител No.: 2 876 Статус: Офлайн ![]() |
Този епизод беше... най-добрия от доста време насам ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
Този ми е най интересен филм от всичките които гледам до тук! Сравнявам го с Stargate доста добре е направен и да ми сравняваш Герои и Старгейт с разни бози като От местопрестъплението или онази сапунка с докторите е направо смешно! Мое мнение не се обиждайте! Тук мога да ти кажа и,че бюджетите на От местопрестъплението и Старгейт са коренно различни ![]() |
|
|
|
|
-= F o z z y =- |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
А бе, sM1Le, има ли някакъв минимален шанс ти да се поограмотиш малко? Че нещо ми писна да ти гледам неграмотните писания, съдържанието на мисли в тях няма да коментирам въобще пък... ![]() Май не, а? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-February 07 Потребител No.: 13 515 Статус: Офлайн ![]() |
Много ще е интересен предстоящия сблъсък. Дразня се обаче на Мохиндер дето мъкне Сайлър с него. Много е доверчив и глупав Иначе сериалчето е много добро. Дано само не го вбозят както повечето добри неща ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн ![]() |
ако индиеца е доверчив не знам как да коментирам японците те такива идиоти просто няма втори, чудя се как е оцеляла тази нация ако поне 10% са верни от тяхното поведение |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 497 Статус: Офлайн ![]() |
Незнам за Вас, ама аз неиздържам да излезе серия. Много добър сериал!
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:43 AM |