subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 11 2007, 05:21 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Сайлър в момента е уязвим, но вбъдеще не се знае, но каквото и да стане Питьо ще го спре |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 07:51 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 16-September 07 Град: София Потребител No.: 43 233 Статус: Офлайн |
Вече ми стана ясно за Адам |
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 08:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Някой питаше откъде питър има ток в ръцета мисля че вече е ясно Спобноста на Г-жа Петрели май наистина има нещо общо с внушаването. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 08:58 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Сериите стават все по хубави и просто вече немога да дочаквам следващата |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 08:59 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 09:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Да, но някак си по-меко изразена (доколкото е възможно това). А Ел още в началото ми се струваше, че психически не е съвсем в час, но вече е ясно - момичето си е с диагноза (даже не една) Ами и ти да станеш на 24 и да не си била на нито една среща и ти няма си в час eX1stentZ Това е идеята така се прави рейтинг и печалба. Този коментар е бил редактиран от arrIs на Nov 13 2007, 09:23 PM |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 10:52 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
аз ви казах, че адам е добър...
|
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 11:44 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Добър, докато не цъфне Хиро...
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 01:22 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Киро Кикимора. Тоя епизод добре хвърли малко светлина върху нещата, че напоследък и без това цялостната картина нещо почна да ми бяга. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 07:42 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Вече става ясно, че няма да подновят Вероника Марс хъхъхъхъ направиха я електричарка хъхъхъ
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 08:46 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
И какво стана? Питър бе бит **** и порицан от Хаитянина? Тоя пич си ме кефи от самото начало |
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 10:06 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 10:24 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 11:55 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 13-November 07 Потребител No.: 51 220 Статус: Офлайн |
Супер си |
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 12:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 24-October 07 Потребител No.: 47 903 Статус: Офлайн |
И на мен ми е чудно за лоялността на хаитянина. В първи сезон помогна на Клер, после с нея нали бягаха от Компанията, а сега изведнъж се оказа че отново работеше за тях. После като "приключи" с Питър и малко след това, отново хоп - започна с Бенет да работи отново против Компанията.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 12:03 PM |