subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 7 2007, 05:34 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 05:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Колкото до това от къде познава Питър,еми Хиро нали прецака нещо в неговото време и от там се е променило бъдещето за това го нямаше в първи сезон
|
|
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 08:40 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Божеееее Вече не знам какво става. Единствено с времето ще се разбира, надявам се, иначе просто нямам идея за 80% от нещата, които се случват. Поне разбрах, че майката не братята Петрели може да връща спомени, или нещо такова. Но може това да не е единствената й способност? Вече не мога да догатвам нищо... поживьом - повидим |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 08:46 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Просто Такезо (Адам) е живял през всичките тези години, откакто Хиро го прецака и е срещнал Питър през четирите месеца, които не дадоха, пратил го е в Монреал, ама какво е станало по пътя - мистерия. Адам го нямаше на снимката. kostrad, пусни си да видиш как изглежда Такезо и как Адам и сравнявай да видим ще откриеш ли прилика |
|
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 09:39 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Всичко е точно и филма почва да става все по интересен |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 01:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 311 Статус: Офлайн |
Просто Такезо (Адам) е живял през всичките тези години, откакто Хиро го прецака и е срещнал Питър през четирите месеца, които не дадоха, пратил го е в Монреал, ама какво е станало по пътя - мистерия. и аз мисля така...но нищо не се знае но малко ме съмнява Адам да е някакъв роднина на Клер.. просто има същата способност както ги имат братът на Питър и Уест друго нещо....дали Суреш ще убие бащата на Клер или Уест ще го направи... а бе явно при свички положения Адам ще се окаже отрицателен герой |
|
------------------------------------ http://BattlestarGalactica.Hit.bg/
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Божеееее Вече не знам какво става. Единствено с времето ще се разбира, надявам се, иначе просто нямам идея за 80% от нещата, които се случват. Поне разбрах, че майката не братята Петрели може да връща спомени, или нещо такова. Но може това да не е единствената й способност? Вече не мога да догатвам нищо... поживьом - повидим Не вярвам майката да връща спомени. Знаем, че само един човек може да отнема спомени - Хаитянинът и най-вероятно той е взел спомените на Питър, но Питър нищо чудно да може да си ги възвърне, защото притежава Full Brain Power от Паркман + регенерация от Клер. Иначе и аз споделям мнението, че Адам е живял през всичките години и е основал Компанията. След което в Компанията се е срещнал по някакъв начин с Питър, оттам нататък ще проследим. |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 10:28 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
Аз мисля, че майката на Питър може да убеждава хората да правят каквото иска, в първия сезон много лесно манипулираше Нейтън да прави и говори каквото му каже |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 11:39 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Сценаристите много умно са си вързали гащите със способността на Хиро да пътува през времето и пространството. Т.е. винаги при вкарването на някакъв неочакван обрат могат да го припишат на намеса на Хиро в историята и бъдещето.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
По принцип във фантастиката такива похвати се наричат аматьорски. Да създаваш ситуациа която прави всичко възможно и решава проблемите в сюжета с щракане на пръстите. Според мен са навързали нещата много по добре от колкото очакваме. Като се има предвид че прекараха 4 месеца заедно са Такезо/Адам Хиро най вероятно е споделил нещичко, а както видяхме Такезо се закле да отмъсти. Като си безсмъртен какви ле не идеи те минават през главата като такива да унищожиш половината свят само и само да унощожиш смъртният си враг. Споменахте Сайлар то пич ми е супер антипатичен, но най-вероятно има връзка като се има предвид че вируса "Шанти" би трябвало да се предава само по кръвен път единственият начин да се случи бъдещето което видя Питър е или мексиканското момиче да се зарази с него и да го разпръсне в мутирал вид със способноста и или това да е Сайлар които е взел нейната и я използвал по-този начин. Колкото за майката на Питър явно и това ще стане ясно по-нататък. |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:43 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
Пцелютно се връзва, но беше ли Адам на снимката? Не мога да се сетя в кой епизод я показаха той е снимал очаквам аз пълен обрат страхотна серия! за мен най-добрата досега |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 07:44 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 07:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Финалът на 2 сезон може да дойде по-рано Според списание TVGuide краят на втори сезон на Heroes може да се очаква доста по-рано от предвиденото, поради стачката на сценаристите в Холивуд. Източници твърдят, че екипът ще снима нов край за епизода, предвиден за 3 декември, който, ако се наложи, ще послужи за финален за втори сезон, ако стачката продължи. Първоначално епизодът трябваше да служи като заключение на историята за поколенията и като въведение към трети част. А сега, ако се случи най-лошото, можем да очакваме само едно - втори сезон да се състои от само 11 епизода..., а сбъдването на мечтите за трети сезон да стане едва догодина. В един от блоговете се чудеха - дали стачката няма да направи това, което Сайлър не успя - да убие Heroes ? Източник:TVGuide |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Между другото, ако се окаже, че Адам е безсмъртен и не старее, което най-вероятно е така, то безсмъртните стават двама оттук нататък - Питър е получил способността.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2007, 12:26 AM
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн |
Финалът на 2 сезон може да дойде по-рано Според списание TVGuide краят на втори сезон на Heroes може да се очаква доста по-рано от предвиденото, поради стачката на сценаристите в Холивуд. Източници твърдят, че екипът ще снима нов край за епизода, предвиден за 3 декември, който, ако се наложи, ще послужи за финален за втори сезон, ако стачката продължи. Първоначално епизодът трябваше да служи като заключение на историята за поколенията и като въведение към трети част. А сега, ако се случи най-лошото, можем да очакваме само едно - втори сезон да се състои от само 11 епизода..., а сбъдването на мечтите за трети сезон да стане едва догодина. В един от блоговете се чудеха - дали стачката няма да направи това, което Сайлър не успя - да убие Heroes ? Източник:TVGuide Престанете да пишете за някакъв апокалипсис сериала ще продължи иначе войнааааааа. |
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 07:38 PM |