subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 29 2007, 10:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Ахаха..Айде сега - не се прави на блондинка "Простете ми - руса съм" Тези сложни думи за обяснение на нещо просто са съкс, но като си нямаме собствени БГ думи за това.. ![]() |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Oct 30 2007, 10:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Епизод 6 е страхотен. Изгледах го на един дъх, въпреки, че не разбрах много неща. Няма да коментирам нищо за сега, но с нетърпение очаквам да го гледам с буквички.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 01:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 997 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Ще ми се да побликувам снимка на листа който чете Питър в края на епизода, за да ми каже някой какво пише на него, но не знам дали е редно да го правя.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 02:13 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Пише това, което казаха, че е |
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 03:21 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн |
На мен пък не ми хареса особено тази серия като изключим факта че споменават за някакъв течен човек, де.. но навярно дори няма да го дадат |
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Хахахаха, само не ми стана ясно как гледаш един епизод на един дъх, знам сезон, или повече епизоди наведнъж да се гледат... ама един епизод принципно си се гледа наведнъж |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 02:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Keep Walking =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 72 Регистриран: 11-January 07 Град: Густо майна Потребител No.: 477 Статус: Офлайн |
Я да си напиша и аз едно коментарче в темичката ми Амм става все по интересно .. направо те държи в напрежение |
|
------------------------------------ Plug And Play Hosting - web hosting, Shared Hosting, Free SSL, Free Domain Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ |
|
|
|
|
Nov 1 2007, 03:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Nov 1 2007, 03:04 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 03:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 31-October 07 Потребител No.: 49 354 Статус: Офлайн |
На мен ми харесва Този коментар е бил редактиран от medeika на Nov 1 2007, 03:28 PM |
|
------------------------------------ Животът е хубав, стига да си достатъчно извратен, за да му се насладиш!
|
|
|
|
|
Nov 4 2007, 11:36 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 335 Статус: Офлайн |
Това вярно ли е: Код Michael Ausiello just reported :
Heroes’ second season may be coming to a close a lot sooner than expected due to the forthcoming apocalypse, also known in some circles as the damn writers’ strike. Sources confirm that the show is going back and shooting an alternate ending to the Dec. 3 episode that, if used, would allow the episode to function as a season finale in the event of a strike. Originally, the episode was only supposed to serve as the conclusion of the current “Generations” arc. Should an 11th-hour agreement be reached and a strike averted (fingers crossed!), the alt ending would likely be scrapped. In related news, the reality of this whole thing is only now hitting me. And I’m not happy. |
|
|
|
|
|
|
Nov 4 2007, 02:01 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Това вярно ли е: Код Michael Ausiello just reported : Heroes’ second season may be coming to a close a lot sooner than expected due to the forthcoming apocalypse, also known in some circles as the damn writers’ strike. Sources confirm that the show is going back and shooting an alternate ending to the Dec. 3 episode that, if used, would allow the episode to function as a season finale in the event of a strike. Originally, the episode was only supposed to serve as the conclusion of the current “Generations” arc. Should an 11th-hour agreement be reached and a strike averted (fingers crossed!), the alt ending would likely be scrapped. In related news, the reality of this whole thing is only now hitting me. And I’m not happy. Вярно е. Чети тука - http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtop...amp;#entry48437 |
|
|
|
|
|
|
Nov 5 2007, 10:24 PM
Коментар
|
|
С две думи какво пише там, че не разбирам.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 5 2007, 11:34 PM
Коментар
|
|
Пише, че сценаристите на Холивуд са в стачка и няма да пишат сценарии на епизодите, следователно няма как да ги заснемат и излъчат |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2025 - 01:13 AM |