subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 21 2007, 11:07 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Разбира се, че ще очакваме втори сезон. Между другото, Питър овладява все повече силите си и аз лично чакам сблъсък Питър - Сайлър, защото той е единственият, който може да го спре си мисля. |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 03:38 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Има някаква игра с тези пръстени. В предната серия когато Нейтън говореше с майка си за Клер, камерата фокусира как майка му си играе с диамантения си пръстен. В последния епизод освен пръстена на жената на ченгето, камерата фокусира и върху диамантен пръстен на ръката на майката на Клер (докато лежеше в болницата)... Или аз си въобразявам... |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 03:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Може оператора да има хоби бижутерство |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
И аз не съм чак толкова наблюдателен, но като превеждам сериала ми се налага да гледам сцените по няколко пъти и подобни дребни детайли ми се набиват в очите Всъщност това е и една от позитивите на преводача, долавяш и най-дребните детайли, които сценаристите са застъпили. п.п. Не можах да разбера кой е шофьорът на автобуса в края на серията? |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 03:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Ебати сега го гледах това беше грубо наистина. |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 04:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн |
Разбира се, че ще очакваме втори сезон. Между другото, Питър овладява все повече силите си и аз лично чакам сблъсък Питър - Сайлър, защото той е единственият, който може да го спре си мисля. Зблъсъкът,ако изобщо има такъв ще е в края на филма,но това не е "Матрицата" и се съмнявам да застанат лице в лице и да мерят сили,просто защото Питър ще победи...но както казах това е сериял не фантастичен филм |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 06:28 PM
Коментар
|
|
Все пак не ми светна кой друг освен Сайлър може да убие Пешо Още не мога да се съвзема след края на последния епизод,баси грубата проява на сценаристите. Този коментар е бил редактиран от samy13 на Feb 21 2007, 06:29 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 260 Статус: Офлайн |
Тоз Сайлър е много гадно и мръсно копеле!Мохиндер кога ли ще се светне с кого се разхожда?Направо му ги поднася на тепсия.
|
|
------------------------------------ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
|
Feb 22 2007, 12:18 AM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Тъкмо се чудех каква ли е способността на Симон, и воала - умря!
|
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 08:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн |
Тъкмо се чудех каква ли е способността на Симон, и воала - умря! Тя способност нямаше... А за това за Мохиндер да стопли водата с кой движи,мисля,че ще е скоро,всмисъл,че...пред хотела не видя ли как започна да го гледа подозрително,ще отидат при още 1 и ако пак стане същия номер,мисля,че ще се осети... |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 10:38 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 21-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 11 843 Статус: Офлайн |
Тя способност нямаше... А за това за Мохиндер да стопли водата с кой движи,мисля,че ще е скоро,всмисъл,че...пред хотела не видя ли как започна да го гледа подозрително,ще отидат при още 1 и ако пак стане същия номер,мисля,че ще се осети... На същото мнение съм... а може и да забележе, че Сайлър се държи странно...сега с тази способност постоянно ще го боли главата и по-някакъв начин може да се издаде.. Според вас какво ще стане в сл. епизод?-в къщата на Клер.. |
|
------------------------------------ Малко са умовете,които загиват от износване, в повечето случаи те ръждясват от бездействие. - К.Боуви
Най-важната задача на цивилизацията е да научи човека да мисли. - Т.Едисън Истината, изразена с думи, е най-могъщата сила в живота на хората. - Л.Н.Толстой |
|
|
|
|
Feb 22 2007, 02:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 349 Статус: Офлайн |
Сериалът е един от най-добрите! Нямам търпение да дойде края на сезона - да видим как ще спрат "бомбата" от избухване. И си представям колко интересни ще са следващите сезони - героите ще имат други проблеми, много по-сериозни от един човек бомба, ще бъде страхотно! Относно роднинските връзки - наистина е интересно кой още какъв ще се окаже на някой друг. Аз нямам против тези неща, даже се радвам, че се разбра кой е бащата на Клер. Иначе, за Питър и Сайлър - аз също искам двамата да се срещнат. Според мен това ще стане на края на сезона, точно преди или след избухването на "бомбата". Цитат Има някаква игра с тези пръстени. В предната серия когато Нейтън говореше с майка си за Клер, камерата фокусира как майка му си играе с диамантения си пръстен. В последния епизод освен пръстена на жената на ченгето, камерата фокусира и върху диамантен пръстен на ръката на майката на Клер (докато лежеше в болницата)... Може и да има нещо- даже би било страхотно, ако наистина е така! Или аз си въобразявам... Този коментар е бил редактиран от shaggy на Feb 22 2007, 03:18 PM |
|
------------------------------------ ![]() "I heard" is good; "I saw" is better. Chinese proverb |
|
|
|
|
Feb 22 2007, 03:05 PM
Коментар
|
|
Татко трябва да разкаже всичко и наистина ще е итнересно дали неговата организация е държавна или на Линдерман,най-вероятно и двете.Иначе едва ли ще го убият,повече им трябва жив.Тоя радиоктивният ме притеснява,изобщо не може да се контролира.А тая новата,ходещото ICQ |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 03:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
В началото бях много скептичен относно Heroes. Изгледах първия епизод - толкова копиране от The 4400 - нямаше накъде. За щастие, кривнаха от 4400-ския път |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 04:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 153 Статус: Офлайн |
Интересно сериалче е. Има интересен замисъл, само дано не го направят 800 сезона като някои други сериали и да си загуби смисъла. Благодаря за субтитрите! |
|
------------------------------------ img]http://gneshev.hit.bg/my.gif[/img]
![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th January 2026 - 10:34 AM |