subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 17 2007, 06:25 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Аз пък чакам с нетърпение следващия епизод, в който участва Кристин Бел. |
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2007, 06:44 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
А представяте ли, ако беше видяла как гробаря прави "The Last Ride"? Сигурно яко би изглеждало да хване някой и да тресне по този начин |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 17 2007, 07:52 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Кристин Бел е по-култова от ада! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 17 2007, 08:10 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2007, 08:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
По яко ще е какво ще си хареса да гледа след като може да научава всичко което види по тв-то. Мисля че мечтата и да изкарва много пари може лесно да се сбъдне а брат е и доста зле дано да няма способност поне не скоро.
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 17 2007, 08:34 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Аха, а предстаате ли си ако попадне на XXL? Те тогава вече ще стане интересен сериала. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 17 2007, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 18 2007, 09:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Поне разбрахме, кой ще направи надгробния камък на Сайлър Този коментар е бил редактиран от cvetangg на Oct 18 2007, 09:21 AM |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 18 2007, 09:56 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-February 07 Потребител No.: 12 989 Статус: Офлайн |
Поне разбрахме, кой ще направи надгробния камък на Сайлър Сайлър ми се струва,че хич няма да умира,ами ще продължава да ги тормози.това е истински хамелеон и паразит ,няма друг като него,адски брутален герой.добре,че в този епизод го нямаше Хиро,че в последните епизоди много се наблягаше на него,а лекичко е безинтересен,може би Защоото е влюбен |
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2007, 12:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Това не го разбрах за надгробния камък.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2007, 01:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 22 2007, 08:07 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Чшш...Как ще ми затривате любимеца бре! Надгробни камъни, хватки... Че то без него този сериал за къде е? |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 22 2007, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
На мене Пешко и Паркман са ми любимци |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 23 2007, 12:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Епизод 5 е ЖЕСТОК.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2007, 01:29 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-February 07 Потребител No.: 13 419 Статус: Офлайн |
дано излязат субтитрите за 5 еп скоро
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2025 - 07:56 AM |