subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 5 2007, 05:14 PM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
Питър е станал пич. Като си спомня к'ъв беше изсъ'нал у он'я клип на Fergie... Сега ролята на мега як му отива повече.
|
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
Oct 5 2007, 06:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
От Сайлър или от оня гърмящия дето Сайлър го уби докато беше арестуван. Отвърза се от въжето със способността на D.L. и ги размята с малко телепатия. Откакто видях принцесата все си мислех че Хиро ще стане Кенсей ще размахва меча, ама като дадоха тоя с че се лекува и тази теория ми отпадна. Може да е от Сайлър, но поне досега не са показвали да има такава способност, а експлоадиращият не можеше да праща мълнии, той беше като атомна бомба - радиация и.т.н. Не се отвърза от въжето със способността на D.L, а с телекинезата, която наследи от Сайлър. |
|
|
|
|
|
|
Oct 5 2007, 07:47 PM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
Може да е от Сайлър, но поне досега не са показвали да има такава способност, а експлоадиращият не можеше да праща мълнии, той беше като атомна бомба - радиация и.т.н. Не се отвърза от въжето със способността на D.L, а с телекинезата, която наследи от Сайлър. Не си съвсем прав - Питър се освободи чрез способността на Ди Ел, която може би е присвоил когато бяха близо в 01х23 (и това не е сигурно, защото не се знае дали трябва способността да се прояви, за да я присвои Питър). Електрическите импулси, които пращаше, все още не се знае откъде идват. Този коментар е бил редактиран от closer на Oct 5 2007, 07:51 PM |
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
Oct 5 2007, 07:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
а експлоадиращият не можеше да праща мълнии, той беше като атомна бомба - радиация и.т.н. И в това т.н. трябва да има и ел. импулси. В един епизод ( в които Паркър ги освободи ) показаха че може да направим ЕМП след като може ЕМП защо да не може и импулс и след това да го насочва с телепатия или нещо от сорта. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 5 2007, 08:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Не си съвсем прав - Питър се освободи чрез способността на Ди Ел, която може би е присвоил когато бяха близо в 01х23 (и това не е сигурно, защото не се знае дали трябва способността да се прояви, за да я присвои Питър). Електрическите импулси, които пращаше, все още не се знае откъде идват. Сега го гледах пак този момент - може би комбинация от двете, наистина, а и той не си спомня силите, които има, и ги меши много здраво на моменти. Големият въпрос е какво е станало през тези 4 месеца с някои от Героите. Може би ще има специална серия, в която ще се върнат назад, за да разкажат, who knows. |
|
|
|
|
|
|
Oct 5 2007, 08:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 22-February 07 Град: София Потребител No.: 12 699 Статус: Офлайн |
"От Сайлър или от оня гърмящия дето Сайлър го уби докато беше арестуван. Отвърза се от въжето със способността на D.L. и ги размята с малко телепатия." Сигурен съм че знаеш разликата м/у телепатия и телекинеза Ахахахахаха, че то имало ли бе Иначе как да си е получил гръмотевичните сили - некоя светкавица го е опукАла |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 5 2007, 09:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен Потребител No.: 315 Статус: Офлайн |
Големият въпрос е какво е станало през тези 4 месеца с някои от Героите. Може би ще има специална серия, в която ще се върнат назад, за да разкажат, who knows. Седмия епизод ще се казва Four Months Ago Този коментар е бил редактиран от outroad на Oct 5 2007, 09:05 PM |
|
|
|
|
|
Oct 5 2007, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 22-February 07 Град: София Потребител No.: 12 699 Статус: Офлайн |
Btw, замислете се, че при Хиро и Кенсей не е след 4 месеца, действието си продължи веднага след като Хиро се строполяса в древна Япония. Може би се е пренесъл не само 336 години точно, а 336 годинки и 4 месеца.. хм, или е недомислица или е така. И хора! Телепатия е способността да четеш чужди мозъчни вълни, т.е. да чуваш мислите на другите. Телекинеза е способността да местиш предмети (или материя в случая) със силата на ума си. |
|
|
|
|
|
Oct 5 2007, 11:11 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
За мене и двете граничат с невъзможното |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 9 2007, 11:59 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
В началото на епизода - козата с дайкирито - някой може ли да ме светне какъв модел й е телефона?
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 10 2007, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-January 07 Град: Трън Потребител No.: 772 Статус: Офлайн |
Motorola RAZR2 V9 трябва да е.
|
|
|
|
|
|
Oct 10 2007, 11:05 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Не е за мен. Нито като марка... още по-малко пък като цена. Явно ми е време и аз да придобия някви свръхспособности... ама адаша къв е "Лош" станал, а? А? Хм-м-м-м... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 10 2007, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Пешко взема да ме изумява... тая кат го татуира и татуировката лекичкооо му се измени Ко мислите, ко има в кутията? И дали ще се върне към стария си живот, и да се изправи отново с/у Сайлър? Как така сайлър е останал жив? И защо не можа да вземе способноста на тая дебелата... то добре, че не я взе де... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Oct 10 2007, 11:35 PM
Коментар
|
|
Баш "лекичко" се измени татуировката |
|
|
|
|
|
Oct 11 2007, 11:22 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
На мен ми се стори, че татуировката на Питър направо си изчезна от ръката му. Колкото до Сайлър, жената каза, че го е измъкнала нам от къде беше. Тя все пак създава илюзии. Може би той не е бил въртав а само ранен и тя е създала илюзията на останалите, че е мъртав. Интересното е, че бараката в която Сайлър я уби май не е на земята, а в някакъв измислен свят - илюзия създаден от нея. Нямам търпение да гледам нататък. Сценаристите са печени и винаги стиковат добре нещата (поне така беше в Глава 1). Да гледаме и ще разберем... Интересно ми е как ще се развият героите Мая и Алехандро и какво има на картини 2-7. Кой ли е човека с очилата с рогови рамки, за който спомена Уест. Предполагам, че е бащата на Крер, защото на картина номер 8 той е мъртав, а човек в сянка се целува с мажоретката. Този коментар е бил редактиран от bobbytu на Oct 11 2007, 11:25 AM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2025 - 08:02 PM |