subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
аз се чудя дали Линдерман ще се окаже някой от познатите ни герои или ще е съвсем нов персонаж. Аз залагам на първото, макар че не виждам кой може да е.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
Нищо чудно и да не го покажат,а да остане голямата загадка до самият край... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
При всички положения всичко ще се разбули в края на сезона - това най-много ми хареса. Ще остане отворена вратичка за втория сезон, НО всичко покрай бомбата/Линдерман/Сайлър и прочие ще има своята развръзка. На мен ми се струва, че Сайлър е една маааааааааалка нишка в далеч по-голяма система. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн ![]() |
Да, със сигурност нещата са свързани и постепенно именно това ни разкриват епизодите. Както "добрите" така и "лошите" изграждат някаква обща схема, която постепенно се прояснява и за нас остава само да чакаме до следващото "Previously on Heroes"... а как не го обичам това чакане... ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз да ти кажа не знам кои са лошите... не съм сигурен, че и Сайлър е от "лошите"... по-скоро ми изглежда на човек с фикс идея, който не вижда вредите които върши.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
На мен все ми се ще Сайлър да си счупи главата в Джесика, ама... ще видим. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Мат си е най-добре ся пича с една торбичка диаманти ! Голям късметлия (че и оцеля след Джесика) ! ![]() |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 9 781 Статус: Офлайн ![]() |
сериала е много як! гледаите го! а пък тук титрите излязоха на същия ден. БРАВО! |
------------------------------------ ready to go?
baNaNa-cLAn |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=K-Drama Team=- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-January 07 Град: South Korea - Seoul Потребител No.: 4 542 Статус: Офлайн ![]() |
Незнам , но ми е интересно кога Клер ще разбере кой е баща и , както и чичо, както и обратното... чичото спасява племенницата си.. почнаха леко да навързват някой от персонажите.. да видим до къде и как ще е забавата да не се прецака сериала..
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 9 781 Статус: Офлайн ![]() |
е утре ще разбере споко:0
|
------------------------------------ ready to go?
baNaNa-cLAn |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Чшшш, аре да не гепиш аватари, че ще видиш едно споко.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
При всички положения всичко ще се разбули в края на сезона - това най-много ми хареса. Ще остане отворена вратичка за втория сезон, НО всичко покрай бомбата/Линдерман/Сайлър и прочие ще има своята развръзка. На мен ми се струва, че Сайлър е една маааааааааалка нишка в далеч по-голяма система. Sorry za latinicata kato se pribera shte go repear ![]() ![]() |
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
Sorry za latinicata kato se pribera shte go repear ![]() ![]() Не баш така ![]() Питър му трябва само да се приближи 1 път до някой за да "придобие" неговите способности за винаги,докато на Сайлър му трябва да си свърши работата с мозъка или там каквото прави за да увладее способността...Веднага мога да ти кажа за друг който може да го убие... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-January 07 Потребител No.: 234 Статус: Офлайн ![]() |
А не знам,ама тоя сериял го завързаха здраво,тва направо ме уби,че Клеър е дъщеря на Нейтън.Много е интересен серияла.
|
------------------------------------ ![]() СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 07 Потребител No.: 12 090 Статус: Офлайн ![]() |
Много заплетен стана сериала! А дали да очакваме втори сезон?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 08:18 PM |