subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Той е ясно, че Паркман (Сайлър) ще оживеят. Иначе няма да има кой да отваря глави. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Май всички сте пропуснали промото на 04х10... Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Nov 16 2009, 09:43 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Очаквам в следващите епизоди да се появи още една Клеър. Да се срещнат и да се насладим на нови висини в лесбоеротичните изпълнения, както и странен любовен тригълник от двама души. ![]() |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Доста безпричинно Клеър се размрази. "Щото това ми е дарбата - да се лекувам". Сещам се за предните епизоди, когато й беше набучкан кол в тила - айде излекувай се тогава. Айде нема нужда. Като оставим настрани това леко недоразумение, разбра се ясно кой е баш лошият и защо е баш лошият. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Ммм, ами за Клеър... то тя на тила нали има една точка, която е уязвима? А иначе ще е много яко Сайлър да се обедини с наще хора за общата цел, там има куп способности.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Zeromancer, ц, и там не е я уязвима. В един епизод Сайлър каза, че и да иска не може да я убие. Подписали са й вечен договор за сериала. ![]() ![]() А Хиро очаквам да се разбеснее скоро задето "пеперуденият човек" го размотава. |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм казал, че могат да я убият, но там е уязвима.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн ![]() |
Петю не сте коментирали и той отново е фул пауър.Взе че стана интересно,искам петю и сайлър да се сбият ма да отделят два двойни епизода за битката и да свършва сериала.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн ![]() |
Как ще искаш да свърши сериала ти луд ли братле...,а относно Сайлър пича с неговите способности е адският,обаче да се обедини с наще хора нее много добра идея,понеже сега има много по голяма интрига като е против тях и иска отмъщение. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн ![]() |
Ами Нейтън/Сайлър като го заведе в пустинята Петю го докосна взе му силите и отлетяха дружно на некъде.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами Нейтън/Сайлър като го заведе в пустинята Петю го докосна взе му силите и отлетяха дружно на некъде. Взе му силата. Питър може да учи само по една сила наведнъж. Този коментар е бил редактиран от burndead на Nov 20 2009, 09:39 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 27-February 07 Град: близо до планината Потребител No.: 13 792 Статус: Офлайн ![]() |
Сега Паркмън си е Паркмън. Нейтън нещо много на Нейтън си ми прилича. Къде е Сайлър? Възможно ли е да е в Питър? Според мен- да. Цитат Да видим на коя страна ще застане Сайлър този път. Сайлър работи за себе си. Ша ги изтрепе сите. ![]() Този коментар е бил редактиран от daniella87 на Nov 20 2009, 10:18 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
На мен ми е интересни какво ще стане с Хиро и ''пеперудения човек''. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега Паркмън си е Паркмън. Нейтън нещо много на Нейтън си ми прилича. Къде е Сайлър? Възможно ли е да е в Питър? Според мен- да. Сайлър работи за себе си. Ша ги изтрепе сите. ![]() Сайлър е в Нейтън. Точно, когато ченгето влезе в стаята, той се обърна и с лявата си ръка докосна тази на Паркман/Сайлър. Вижда се, че притежава и телекинеза, която не е присъща за Нейтън. Предполагам, че каквото и да е направил Паркман все още действа. Може би. ![]() Бе и аз т'ва си мисля, че Сайлър ще иска да ги изтрепе всичките, след като разбере какво наистина е намислил "пИпИрудиният" (не се сдържах просто) човек. И колко силен точно ще стане, ако успее да събере всичките нужни му хора, около себе си? ![]() Този коментар е бил редактиран от burndead на Nov 20 2009, 10:45 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 06:32 PM |