subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Да, така е. Но беше тъпо, че изкараха така че щом умре всичко се връща по старому. Това ме издразни. Приеми го, като резултат от нанесена психическа травма... или физическа от два куршума. P.S. За мен пък това си беше доста оригинален начин да запазят и двамата актьори в сериала. Особено визирам, Сайлър в главата на Мат. Жалко, че бързо приключиха с Нейтън. Този коментар е бил редактиран от burndead на Oct 15 2009, 04:07 PM |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
Всичко добро в Heroes идва и си отива с Bryan Fuller. Напусна в края на първи сезон и шоуто се срина. Завърна се в края на миналата година и видяхме някои не лоши неща, но след като напусна отново в новия сезон се вижда, че няма надежда за шоуто. Много хора продължават да го гледат само и само за да видят финала и аз съм един от тях, но едва ли ще издържа още много. Арката на Клеър само показва колко са отчаяни, но вече никой не се впечатлява. Заслужава си само да се отбележи, че Robert Knepper се справя отлитчно. p.s. Само Мат може да фиксне Сайлър, ако изобщо е останала някаква логика в шоуто ![]() |
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн ![]() |
Абе някой ще ме светне ли, че съм поизгубил нишката покрай Питър. Аз незнайно защо съм останал с впечатлението, че за него нещата са си постарому и може да използва всяка придобита способност, а в този епизод не беше точно така. Аз ли нещо съм пропуснал или?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Баща му, Артът, отне силата на Питър. А сега има способност да учи само една сила наведнъж.
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Та да може Сайлър да е по-корав и Питьо да не може го срита. ![]() |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн ![]() |
в края на сериала нали Хиро се телепортира при Питър това ми дава надежда, че той ще вземе способността на Хиро и ще се върне назад във времето за да си върне старите способности ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се чудя каква по небалансирана сила има от тази да спираш времето? Технически погледнато, никой не може да ти направи нищо. Е, изключвам Хайтянина де. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Те затова вкараха всякакви неизправности в неговата дарба, аз се чудя той в някой сезон дали е можел напълно да контролира дарбата си. Сега най-новото е рак.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Сети се колко години са ти трябвали да се научиш да четеш и пишеш, и после си представи колко време е нужно да се научиш на контрол над подобна сила (ако въобще някога ще бъде възможно). ![]() Промо за седми епизод |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Новата какичка тотално ме радва как фъфли. Като Дъфи Дък е. Много е чаровна. ![]() |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Сети се колко години са ти трябвали да се научиш да четеш и пишеш, и после си представи колко време е нужно да се научиш на контрол над подобна сила (ако въобще някога ще бъде възможно). ![]() Аз пък съм сигурен, че ако Сайлър се докопа до тази сила, ще я овладее са доста кратко време. Като гледам и Питър преди нямаше затруднения(когато беше Нео де). |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 27-February 07 Град: близо до планината Потребител No.: 13 792 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък веднага да направиш комплимент. Малии аз така изгубих/забравих нишката, че ще трябва да си припомням сезони. ![]() Има замунда за тази цел. ![]() И относно силата за телепортирането: явно не е толкова сложно да се научи човек да се телепортира. Вижте Питърчо - взе сила, почна да скача тук и там, и накрая се озова в банята. ![]() P.S. Определено ме грабнаха с този неочакван финал на епизода. Този коментар е бил редактиран от burndead на Oct 23 2009, 11:11 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 03:43 AM |