subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн ![]() |
Така, Джесика/Ники е умряла. Трейси още в епизода, в който Данко я простреля, ако не си обърнал внимание - тя мигаше и една сълза й потече от окото. Това показа, че е още жива и също показа, че тя "изтече" в канализацията. Тя е жива и нейната способност се е доразвила и вече може да контролира и да се превръща във вода. В новия сезон тя ще убива всички, които са били в проекта на Данко. Също така тя ще бъде един новите главни герои. В спойлерите пише, че ще има голяма врътка с Майка. Барбара - няма да я видим, поне скоро... Е като им утъпее трейси лесно ще я подменят ![]() Това с тризначките е уникална идея, убиват си ги идват нови герои без да хвърлят пари за нови лица ![]() Ох дано следващият сезон ме съблазни с нещо хубаво, че всичките ми любими герои избиха: Ники, Ел.... Не остана вече на кой да симпатизирам. Много ме беше яд като Сайлър отвори главата на Ел ![]() P.S. Сега ми направи впечатление, че има правописна грешка в една от Емот-иконите ![]() Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на May 17 2009, 06:17 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн ![]() |
От където и да погледнеш третият сезон си беше адски слаб. @power_of_dark, на "ДАЙТЕ СУПТИТРИ Бе!", нали? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн ![]() |
От където и да погледнеш третият сезон си беше адски слаб. @power_of_dark, на "ДАЙТЕ СУПТИТРИ Бе!", нали? ![]() Е не мога да разбера какво не му харесахте?! Имаше интриги, обрати, кървища... Аз както написах и отпред не ми хареса, че убиха Ел иначе другото ми допадна, както първата, така и втората част. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам. Прекалено много промени правят из сюжета тоз умрял и следващата серия пак се появява и такива. Това не ми харесва, даже никак. Първият и вторият си бяха далеч по-добре.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Имам чувството, че 45 минути да дават как Ники и Клеър се лижат, пак ще има недоволни. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Така, значи сестрите са три, но ти нещо си се объркал. Сестрите са: 1. Ники/Джесика - раздвоение на личността имаше девойката, защото не можеше да се справя сама със способността си ![]() 2. Трейси - мацката дето вледенява и се втечнява 3. Барбара - те първа ще чуем за нея :Д Дали? Джесика е името не само на една от личностите в Ники, но и на сестра и близначка, но която баща им беше направил нещо си. Та Джесика съществувала ли е наистина? Колко са близначките - 3, 4? Доволна съм от този сезон. Хареса ми да гледам героите слаби и преследвани. ![]() Колкото до препратката към другия сезон - според мен е въпрос на време Сайлър да си припомни кой е - достатъчно е да поправи дори и само един часовник. ![]() Това, че Трейси се превръща във вода малко ми куца. Досега героите си оставаха хора каквито и способности да имаха. Например невидимият ставаше невидим не защото се превръща във въздух. ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Бе ще я видим тая работа с Този коментар е бил редактиран от burndead на May 23 2009, 02:14 PM |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът на няколко пъти подхващаше много добри насоки (пр. Сайлър срещу Питър; Вирусът "Шанти" и т.н.), но в последствие обръщаха посоката. В момента забиха в няква куца яма, да видим дали ще излезат добре. Надявам се, сценаристите да имат някакви по-дълбоки мисли, както е в Изгубени, но ако е толкова повърхностно, просто жалко за добре започналия сериал. Въобще цялата тая дандания ала "Сграда 26" беше леко дебилна и не ми допадна особено, но да се надяваме новият сезон да добие нов, по-добър вид. ![]() |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Double ![]() 60 4x01 21 / Sep / 2009 Orientation 61 4x02 21 / Sep / 2009 Jump, Push, Fall |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 193 Статус: Офлайн ![]() |
Нищо особено беше първия епизод. Дано завъртят някаква добра история с тези карнавални цигани.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Интересни си бяха тези два епизода. Започват пак да се въртят някви интриги, много е готино. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
На мен не ми харесаха толкова. Очаквах повече като за начало.
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 01:14 PM |