subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 16-April 07 Потребител No.: 23 779 Статус: Офлайн ![]() |
Те ако убият Сайлър тоя сериал става безмислен ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Сравнително добър край на сезона. Явно Ники е тръгнала да си отмъщава, щом почна да трепе агенти. А смъртта на Нейтън беше абсурдна просто. Както беше споменато преди това, просто трябваше да прелеят малко кръв от Клеър и хоп, чудото щеше да стане. Слаб момент определено. Интересно ми стана, когато Питър каза, че е взел способността на Сайлър. А дали му е взел и "глада"? Сайлър Две в близко бъдеще? ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 104 Статус: Офлайн ![]() |
Преди малко изгледах сезона. Мого зле, пълна боза от където и да го погледнеш. Едва го издържах до края, и то само защото го бях започнал. Не знам как може да ви харесва, сценаристите разтягат едни локуми и това е. Първия и втория сезон ставаха, ама от там нататък нещата тръгнаха на зле и тоя сезон го показва. Според мен трябва да знаят кога един сериал се е изчерпал и да му направят някакъв хубав край, ама не става нали пари трябва да се печелят. Не знам за вас, но аз повече няма да си губя от ценното време с heroes.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн ![]() |
Споделям ти мнението.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 2-May 09 Потребител No.: 93 225 Статус: Офлайн ![]() |
Имам спомен, че когато Питър простреля Нейтън, на Нейтън му преляха кръв от Клер и той се възстанови. Някой друг спомня ли си да е имало нещо такова? П.П.Или аз имам измислен спомен или сценаристите на "Герои" съвсем са забравили, какви са ги писали преди време. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 529 Статус: Офлайн ![]() |
.
Този коментар е бил редактиран от peshkohacka на Jun 22 2014, 08:32 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 2-May 09 Потребител No.: 93 225 Статус: Офлайн ![]() |
Нищо не е забравено, той просто трябваше да умре, защо е толкова трудно да се разбере?? Няма да се очудя ако в 4-ият сезон "съживят" Нейтън, но просто с този сезон сериала показа колко се е изчерпал. Ами да са мислели о време! Не може да му преливат от безсмъртната кръв на Клер и после да го убиват като куче, просто не може! Като им трябва мъртъв да беше го блъснал влак или кола, или пък хеликоптер... Ясно е, че ще го съживят. Изобщо не гледам сериали, в които героите умират наистина. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Е как ще го съживят? Той е на прах. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 529 Статус: Офлайн ![]() |
.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн ![]() |
Всеки си има право на мнение! На мен този сезон ми хареса и ми удовлетвори очакванията! И не искам да съживяват Нейтън и без това не ме кефеше. По интересното за мен сега е, коя е русата мацка: 1. Трейси (с дарбата да вледенява) не е мъртва, а дарбата и е еволюирала. 2. Ники всъщност е жива и има нова дарба. 3. Това е мистериозната трета сестра от тризначките. И не мога да разбера защо трябва да се връща Сайлър, него вече го няма. Сега ролята на злодея просто ще се изпълнява от Нейтън ![]() Извинявам се за грешката си, не съм имал в предвид Джесика, а Трейси. Грешка на езика (пръстите), която вече е отстранена. Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на May 17 2009, 06:09 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
Всеки си има право на мнение! На мен този сезон ми хареса и ми удовлетвори очакванията! И не искам да съживяват Нейтън и без това не ме кефеше. По интересното за мен сега е, коя е русата мацка: 1. Джесика (с дарбата да вледенява) не е мъртва, а дарбата и е еволюирала. 2. Ники всъщност е жива и има нова дарба. 3. Това е мистериозната трета сестра от тризначките. И не мога да разбера защо трябва да се връща Сайлър, него вече го няма. Сега ролята на злодея просто ще се изпълнява от Нейтън ![]() Така, значи сестрите са три, но ти нещо си се объркал. Сестрите са: 1. Ники/Джесика - раздвоение на личността имаше девойката, защото не можеше да се справя сама със способността си ![]() 2. Трейси - мацката дето вледенява и се втечнява 3. Барбара - те първа ще чуем за нея :Д |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн ![]() |
Всеки си има право на мнение! На мен този сезон ми хареса и ми удовлетвори очакванията! И не искам да съживяват Нейтън и без това не ме кефеше. По интересното за мен сега е, коя е русата мацка: 1. Джесика (с дарбата да вледенява) не е мъртва, а дарбата и е еволюирала. 2. Ники всъщност е жива и има нова дарба. 3. Това е мистериозната трета сестра от тризначките. И не мога да разбера защо трябва да се връща Сайлър, него вече го няма. Сега ролята на злодея просто ще се изпълнява от Нейтън ![]() Така, Джесика/Ники е умряла. Трейси още в епизода, в който Данко я простреля, ако не си обърнал внимание - тя мигаше и една сълза й потече от окото. Това показа, че е още жива и също показа, че тя "изтече" в канализацията. Тя е жива и нейната способност се е доразвила и вече може да контролира и да се превръща във вода. В новия сезон тя ще убива всички, които са били в проекта на Данко. Също така тя ще бъде един новите главни герои. В спойлерите пише, че ще има голяма врътка с Майка. Барбара - няма да я видим, поне скоро... |
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 04:09 PM |