subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 25 2009, 05:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Виж точно 20-та минута. Хиро много силен станал, цели 19 км с количка. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 25 2009, 08:54 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Естествено, че Сайлър го е окачил там, нали той беше в дома му в края на миналия епизод. А това с Трейси, все пак го оставиха с опция за връщане, щото намигна с вледененото си око. Мили досега не са я показвали май. Иначе и аз се надявам Питър да си върне силите и да стане малко "bad ass" и да има малко повече сеир, дето се вика. Още ме е яд за Адам. Тоя е роден за ролята на гадно арогантно копеле. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Не е зле да гледате промото на следващия епизод. America's favorite psycho serial killer is back... and old habits die hard Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 25 2009, 11:50 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 26 2009, 12:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Ооо, да, още в Alias като Сарк беше луд. Относно Сайлър - той е новият партньор на Данко, доколкото знам. В следващия епизод ще разберем защо Данко мрази хората със способности. А Трейси не е умряла. Оказа се, че всъщност е развила способността си. Не само замразява, но и може да се превръща във вода. В един от спойлерите пишеше, както и тя беше казала, че героя, който играе съдържа "много вода". Явно ще потече Трейси по канализацията. Също така пишеше, че в новия сезон тя ще е лидера и нещата, които й каза Мика ще са от голямо значение. Най-вероятно ще бъде нещо като втора/трета/четвърта майка за него. Още чакам да видя Моника и Моли. Доста спойлери има за Трейси. Пишеше, че може да видим и Барбара в новия сезон някъде.
|
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Mar 26 2009, 01:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Аз само не помня кога Мика и Трейси се запознаха, а някой да ми каже, че това ме мъчи от снощи. Трейси само му вика "Мика? Каквко правиш тука?"?
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 01:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Ами тя търсеше близначката си и се събраха беше добра среща, Мика и показа и какво общо има с майка му и тя отиде при оня доктор който пък и каза че били тризначки.
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 26 2009, 02:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Тоя момент го бях забравил напълно |
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 04:26 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Много красиво убиха Дафне и Трейси, само заради тези сцени серията си заслужаваше. Иначе все още съм на мнение, че Героите циклят, вече не виждам накъде може да се развива действието...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 04:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Точно така, сюжета се изтърка и трябва да наблегнат на финални битки, това ще е доста яко!
|
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 04:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
А иначе Али Лартър направи май най-добрата си сцена досега в сериала. С нетърпение чакам да видя в 4ти сезон битката Трейси - Барбара, защото Браян Фулър е казал, че ще има такава! |
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 05:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Не мисля, че ще срещнем скоро Барбара. Искам Ники обратно. Али като Ники беше по-яка. За мен най-добрата й сцена т.е. една от тях беше още в първи сезон, когато затвориха Ники/Джесика в лудницата. Този епизод беше базиран главно на геройнята на Али. Така и не получихме отговори на толкова много въпроси. Сюжета на втори сезон така и не се доразви и беше забравен. Сюжетната линия трябва да се доразвие според мен от втори сезон. Както и до ден днешен не знаем, къде отиде Сайлър в края на първи сезон и как се озова на "острова"...
|
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Mar 28 2009, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
lady.di, не съм видял един път да напишеш нещо хубаво за някоя серия. Чудя се въобще защо го гледаш, като никога не оставаш доволна. |
|
|
|
|
|
|
Mar 28 2009, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
lady.di, не съм видял един път да напишеш нещо хубаво за някоя серия. Чудя се въобще защо го гледаш, като никога не оставаш доволна. Ааа, моля, напротив, точно защото е в топ 5 на сериалите, които гледам си позволявам да коментирам. Първи сезон и по-голямата част от втори ги чаках с глад, с който съм чакала само Изгубени. За мен интригата трябваше да се завърти около това откъде и как се появяват хората със способности, да се задълбае в историята на компанията от снимката, Адам. Сега наистина не виждам смисъл от посоката на действието - струва ми се, че може да се върти безконечно, а не мисля, че идеята е била да се прави фантастичен Дързост и красота. Не обичам недовършените неща, затова и няма да престана да гледам, още повече, че винаги има надежда (а и актьорите ме кефят). Относно коментарите, ами напиши пък ти нещо положително, аз ще ти опонирам, да се заформи дискусия, недей само да ме критикуваш, не е честно |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Apr 1 2009, 10:13 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
А ве Клеър хич не ми хареса с тоя бретон. Интересно е и да се види как ще се развият нещата с фамилията Петрели и дали сестрата на Анджела ще изиграе някаква съществена роля. Въпреки че свърши сравнително интересно, почвам да споделям мнението на lady.di, че сериалът изгуби доста от чара си и трудно върви към успех с това развитие на сюжета. Трябваше да разгънат историята с компанията... А може би ще си я оставят за следващия сезон? |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 1 2009, 11:13 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
И са кво се получи... Клеър и Нейтън отидоха до Мексико, насвиткаха се с текила и са ше се връщат. А сега Сайлър както може да приема облици, ще стане голямо мазало... няма да знаеме в кой момент може да е той... Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Apr 1 2009, 11:15 AM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th June 2026 - 11:03 PM |