subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 15 2009, 07:02 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Хубаво, че Мая ще се появи отново, харесваше ми. Възможно е тя да е Бунтаря, но не ми се вярва да работи сама. Изобщо с това манипулиране на техниката от разстояние наистина най-логично звучи това да е Мика.
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 17 2009, 09:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Хубаво, че Мая ще се появи отново, харесваше ми. Възможно е тя да е Бунтаря, но не ми се вярва да работи сама. Изобщо с това манипулиране на техниката от разстояние наистина най-логично звучи това да е Мика. Още в началото като се появи тоя бунтар си помислих, че е Мика и най-вероятно ще е той. Мая много ме кефеше, като вземе да ги "разплаква", брат и също беше готин - лека му пръст на мен друго ми е интересно: Какво стана с Ники, наистина ли умря. Коя е третата сестра на Ники и Трейси и каква ли способност са и изкарали. Кога ще се появи този от трейлъра за 3-ти сезон. П.С. Сега като се замисля, според мен Мика работи или с третата сестра или с баба Петрели |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 17 2009, 09:38 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Другата сестра се казва Джесика. Нали непрекъснато се караха с Ники, коя да е заключена в огледалото. Ники беше добричката - Джесика лошата. Това с Трейси го измислиха, за да продължават да показват хубости, щото явно се усетиха сценаристите, че с махането на Ники ше си вкарат автогол... Иначе, Бунтар 99% и според мен е Мика. С кой работи, сам ли е, не е ли... не знам. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 17 2009, 11:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Мика не бачкаше ли само с докосване? Според мен пък са Мика, Моли, баба Петрели и Данко. Данко казва какво става, Моли локализира, Мика праща. За баба Петрели не знам, ама съм сигурен...! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 18 2009, 09:50 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Нали имаше един епизод, дето Мика с някъв PDA/PocketPC сменяше светофарите да светят зелено. Тъй че, смятайте, всичко може да прави с електрониката... Коки, откъде па си толкова сигурен? Да нямаш приятел сценарист? Поживьом, увидим, дето се вика. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 18 2009, 10:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Абе усещам, че има нещо гнило в Анджела И аз се сетих за тоя момент |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 18 2009, 01:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Другата сестра се казва Джесика. Нали непрекъснато се караха с Ники, коя да е заключена в огледалото. Ники беше добричката - Джесика лошата. Това с Трейси го измислиха, за да продължават да показват хубости, щото явно се усетиха сценаристите, че с махането на Ники ше си вкарат автогол... Иначе, Бунтар 99% и според мен е Мика. С кой работи, сам ли е, не е ли... не знам. Не, питаше за Барбара. Много ми объркана тоя история Ники/Джесика/Джина/Трейси/Барбара. А за Мика. Да и това е вариант. Но вярвам и на комикса. Може да действат заедно. Със сигурност. Радвам се,че поне в последния епизод ще видим целия актьорски състав на сериала. Този коментар е бил редактиран от vladuncho на Mar 18 2009, 01:18 PM |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Mar 24 2009, 06:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
страхотна серия Мика Бунтар Хиро си върна силите като докосна Малкия Паркман сега остава Питър да го докосне и да си върни предишните сили |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:32 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Ама убиха мацките! Това е гадно, тая Трейси не можа ли да стане като Айсмен от Х-мен. А аз така и не разбрах кой доведе кукловода при Данко - Сайлър или Бенет. И кво стана със Сайлър, нали беше в апартамента на данко и го чакаше?
|
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 09:19 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Град: Varna Потребител No.: 81 848 Статус: Офлайн |
Някаде писаха,че самата актриса иска да напусне сериала и по този начин я шитнаха |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 02:04 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Стори ми се леко блудкав този епизод. Въпреки че два от героите умряха, пак не ми се стори драматично. Не разбрах точно как Питър намери Анджела в асансьора без да показват някакво телефонно обаждане или писмо в кофата за буклук. Цитат Zeromancer: А аз така и не разбрах кой доведе кукловода при Данко - Сайлър или Бенет. Ми май Бенет. Нали последно беше при Клеър. Този коментар е бил редактиран от burndead на Mar 25 2009, 02:05 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
оставам с впечатление че Сайлър заведе кукловода при Данко нали той беше последно в апартамента и го наблюдаваше
|
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:35 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Да, определено Сайлър го е лепнал там. Иначе не се връзва последната сцена от предния епизод. Епизод без Клеър - Истински кеф! Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Mar 25 2009, 04:36 PM |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
И според мен е така, а Данко каза на Бенет същите думи които саилър му е оставил на бележката. "това ми е подаръкът за теб" Сега в статуята на свободата колко ще се съберат е въпроса и кого ще погнат. ( Семейство Петрели са засега там ) Аз не разбрах защо ники събуди само Суреш и Мат грабнаха Дафне и да ги няма. Малко кръв от Клеър ще оправи нещата ама .... Тая Мили каква способности има ? |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Коя беше Мили? :?
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th October 2025 - 10:35 PM |