subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 7 2008, 04:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 7 2008, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Е кво ще гледате, той я утрепа. Иначе, преди забравих да спомена, за тъпизма със снайпера. Кой самоуважаваш се снайперист, ще използва лазерен мерник, при положение, че има оптика?! |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 8 2008, 04:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
Е кво ще гледате, той я утрепа. Иначе, преди забравих да спомена, за тъпизма със снайпера. Кой самоуважаваш се снайперист, ще използва лазерен мерник, при положение, че има оптика?! МаямиТайгър явно не си гледал добре Сайлър тръгна да е убива, но не я дадоха да е мъртва така че има вероятност е да се е спрял |
|
|
|
|
|
|
Dec 8 2008, 05:26 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Сценаристите решат ли да извъртат нещата, винаги ще намерат начин, и да съм гледал добре, и да не съм. Но за мене, си и отвори тиквата, въпреки, че нямаше много логика в това. При положение, че й има силата, за чий му е, да й отваря кухарницата? Сигурно не му ли аресва момето, та е решил да я префасонира, знам ли... Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Dec 8 2008, 05:27 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 10:44 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 607 Статус: Офлайн |
Сега щом Хиро се срещна с майка си и разбра за нейната способност надеждата ми е че или той или Клер ще кажат на Питър и ще го заведат при нея (или пък при Линдерман) и Питър ще може да си върне силите. Имам дори малки съмнения че и Хаитянина може да му помогне да си ги върне.. но ще видим. Някак неестествена ми е цялата работа така.. най-добрия герой да няма сили, а най-лошия да има неговите. Най-добрия вариант според мен би бил ако Хиро просто се върне малко назад в миналото и каже на Питър да не се гушка с фадъра. |
|
------------------------------------ Enjoy LiFe,ch00se NoT to have LimiTs!
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 01:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Сценаристите решат ли да извъртат нещата, винаги ще намерат начин, и да съм гледал добре, и да не съм. Но за мене, си и отвори тиквата, въпреки, че нямаше много логика в това. При положение, че й има силата, за чий му е, да й отваря кухарницата? Сигурно не му ли аресва момето, та е решил да я префасонира, знам ли... Утрепал я е. Нали преди време писах относно това, че руса героиня ще пукне... Тя е, а и да не забравяме за "глада" на Сайлър. Може и затова да я е утрепал... В една интервю на мама Петрели, btw, тя каза, че Питър и Сайлър са близнаци... |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 02:15 PM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
Направо като две капки вода са... близнаци, колкото ония в българската сапунка. Иначе определено "Герои" започва да измества от вниманието ми от "Бягство от затвора". Тук направо измислят неща, за които може само да си мечтаеш И Хиро не може да променя миналото - може само да научава за него, за да знае какво да стори в настоящето. |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Dec 9 2008, 06:11 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Направо като две капки вода са... Нали? Особено в областта на веждите приликата е поразителна Много силен епизод, жесток Сайлър, просто невероятен - дотук с Ел, явно друга ще е майката на малкия Ноа, може би дори Клер? Само не разбрах как стария Петрели се озова в миналото, за да вземе катализатора. Пропуснала съм явно някоя негова способност, която го е закарала там. И всъщност какво стана с този велик катализатор, просто се изпари? Значи не може да се приготви повече "магическа отвара", остава само количеството, което забъркаха пробно, за да създадат Хълк. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 10:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 732 Статус: Офлайн |
От силите на Питър взе тази на Хиро - за 'пътуването'... Струва ми се вероятно Суреш да намери начин да 'разреди' Астериксовата отвара, защо не и да я пуснат серийно производство... :/ Т'ва изпълнение с "the light" си беше доста тъпо като цяло и не на последно място: добре дошъл на стария Sylar (:RESPECT:) !!!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 10:55 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
От силите на Питър взе тази на Хиро - за 'пътуването'... Струва ми се вероятно Суреш да намери начин да 'разреди' Астериксовата отвара, защо не и да я пуснат серийно производство... :/ Т'ва изпълнение с "the light" си беше доста тъпо като цяло и не на последно място: добре дошъл на стария Sylar (:RESPECT:) !!! О, да, вярно, сложна врътка беше, та съм забравила... А за светлината, и аз не си го представях така въпросния катализатор, прекалено фентъзи иде, но в крайна сметка трябваше някак си да го визуализират. И все пак не ми се вярва да се изпари просто така, по-вероятно ми се струва да си е намерил някъде приемник |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 11:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Приемника е питър, няма значение катализатор вече не му трябва на никой има си отвара, която действа добре на хора без способности от 4400 Сега вече е интересно кой ще прибере отварата, според мен това ще е Питър и ще я занесе на мама Питър обаче ако не може да си върне силите а само неговата. Вече няма да има кой да пътува във времето което е гот. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 9 2008, 11:07 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Епизода беше много силен според мен. Но на Сайлър вече не му отива да е кофти пич, просто няма как да ме убедят. Интересно е и къде беше изпратена мажоретката???? |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 732 Статус: Офлайн |
О, да, вярно, сложна врътка беше, та съм забравила... А за светлината, и аз не си го представях така въпросния катализатор, прекалено фентъзи иде, но в крайна сметка трябваше някак си да го визуализират. И все пак не ми се вярва да се изпари просто така, по-вероятно ми се струва да си е намерил някъде приемник И на мен такова нещо ми мина през главата... ;] От друга страна, пък, ако Суреш намери начин да използва без ограничение катализатора, който има в момента, сценаристите не биха имали нужда от 'усвояването' на катализаторя от страна на Питър... Биха могли да го завъртят много, ще видим след седмичка... И тоя Питър да вземат да го направят човек, или да го махат, че ми причинява главоболие само с присъствието си на монитора... |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 11:15 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
lady.di, малко ми е странно да кажеш за нещо в sci-fi сериал, че е "прекалено фентъзи" |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 11:25 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 12:06 PM |