subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 26 2008, 09:29 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-April 07 Потребител No.: 25 825 Статус: Офлайн |
страхотен сериал. 4акам с нетърпение всяка нова серия
|
|
|
|
|
|
|
Nov 26 2008, 07:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
Save the cheerleader save the world. Разделиха се на отбори, или компании, както е модерно, и поне за момента, май така ще е. Бъдещето, което Питър видя, предполагам, няма да се осъществи, защото ще го променят. А сценаристите сигурно са ми прочели коментара, дето се чудя, как, аджеба, изведнъж всички проимаха сили, и са решили да го обяснят с някакво затъмнение там. А най-грубото беше, като Клеър се метна през джамо и се размаза на земята като поничка с прокиснал пълнеж. Нещо ми се губи Бенет? Какво стана с него? И защо "добрите" добри не привлекат Хайтянина на тяхна страна, и не помажат "лошите" добри. А пък Сайлърчо и Ел като са толкова добрички, защо седят при "лошите" добри. (тука стана една какафония...) И двете страни се опитват да спасят света, ама по някакъв различен начин. Едните искат да дадат сили на всички, другите пък искат да няма сили и така да го спасят. Знаеш ли ги сценаристите ква простотия са намислили... и аз съм съгласен с теб ,че бъдещето което Питър видя няма да се осъществи породи причината че Питър няма сили Този коментар е бил редактиран от unix на Nov 26 2008, 07:56 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 27 2008, 12:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Сега като пекне и всички май ще си върнат силите. А цайса на кой мислите, че ще тегли един калам |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Nov 30 2008, 10:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 4-May 08 Потребител No.: 69 546 Статус: Офлайн |
то и така ще стане като пекне слънце всички със силите си дано и Питър си върне своята |
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2008, 10:29 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Мислим, че е крайно време да възприеме имиджа на Питър от бъдещето. Малко по-мъжкар да е, деа... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 1 2008, 01:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Е що бе, мен "нежният" Аз лично имам големи надежди за новата серия. Предполагам, както и повечето от вас, че светлината ще им върне силите - жалко за Суреш и Мая. За съжаление Бенет няма да колне Сайлър, а така ми се гледаха кървища. Имам чувството, че връщането на силите няма да е пълно и всеки ще получи това което си има по ождение - тука Сайлър и дядо Петрели го закъсаха. П.С. А аз продължавам да се надявам, че Ники е още жива и се крие някъде... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 1 2008, 05:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 16-October 08 Град: Майна Сити Потребител No.: 79 344 Статус: Офлайн |
Бенет сега има преимущество над всички, докато нямат сили, защото е трениран, така че Сайлър и Ел ще му ядат главата май май...
Този коментар е бил редактиран от LifeStyle на Dec 1 2008, 05:47 PM |
|
------------------------------------ Walk around like I gotta S on my chest!
|
|
|
|
|
Dec 1 2008, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Не, Сайлър е ключов за сериала и Бенет няма да го убие. От ясно по-ясно е. Просто без Гейбриълчо интригата в сериала ще умре наполовина. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 07:03 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Промо на следващия (12) епизод -
|
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 08:25 PM
Коментар
|
|
Сайлър си върна пламъчето в очите. Сигурно му е било лошо с Ел... Питър ме израдва как възприе ролята на Рамбо срещу малка армия хаитски бандити. Лошо, че Нейтън предаде фронта. От целата работа, сценаристите се измъкнаха да не вкарват Хайтянина в действието, щото с него, всичко свършва, ма нали трее се гледа нещо. И те така... |
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:31 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Двамата кретена с комиксите всъщност са създателите на любимата ми изродия Robot Chicken - Сет Грийн и Брекин Майер... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 11:58 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
И какво стана сега, замина ли Ел в небитието или Сайлър се сепна и се отказа в последния момент? Всъщност тя надали има още много да даде на сериала, така че може и да са я поубили, но пък беше интересно да се види почти човешкия образ на Сайлър - убиецът, който също имал чувства...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Dec 3 2008, 07:08 AM
Коментар
|
|
Абе, нямала кво да покаже. |
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2008, 09:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 10-December 07 Потребител No.: 54 308 Статус: Офлайн |
Ама нали Сайлър от бъдещето има дете. Аз си мислех, че Ел ще е майката, но сега незнам.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2008, 05:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Том 4 стартира на 2-ри февруари по NBC.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 07:00 PM |