subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 20 2007, 10:36 AM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
Вярно, че е само един трейлър, който уж ще е on-line след 4 часа, но можете вече спокойно да си го свалите http://progressive.totaleclips.com.edgesui...mp;vendorid=782 Споделете какво очаквате от филма |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 11:26 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Очакванията ми се свеждат до това да видя отново Джони Деп в светлината на предходните две части. Останалото си мисля, че ще е съвкупност от ефекти, пейзажи и плосък сюжет. Надеждата да остана приятно изденадан никога не умира, въпреки, че Холивуд трудно променя стереотипа си на работа.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 12:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 52 Регистриран: 18-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 19 239 Статус: Офлайн |
Самото присъствие на Джони Деп във филма си казва думата! Много ми допадат приключенските филми и очаквам третата част на "Карибски пирати" да е също толкова забавна,както предишните две!!! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 12:17 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Аз мисля предимно за Кийра. А трейлърите с HD качество можете да си свалите ей от туканка: http://store2.data.bg/tato/trailers/Pirate...0Caribbean%203/ Още парят. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 01:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Протойерей =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 146 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 596 Статус: Офлайн |
Точно в "Карибски пирати" 2, видях най-добият сценичен грим, който смятах за невъзможен. Униални образи бяха постигнати, все още смятам този филм за изключителен в костюми и грим. Нямам търпение за третата част. |
|
------------------------------------ "Φαίνεταί μοι κῆνος ἴσος θέοισιν
ἔμμεν᾽ ὤνηρ, ὄττις ἐνάντιός τοι ἰσδάνει καὶ πλάσιον ἆδυ φωνεί- σας ὐπακούει" ( Σαπφώ ) |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 01:33 PM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
Аз мисля предимно за Кийра. А трейлърите с HD качество можете да си свалите ей от туканка: http://store2.data.bg/tato/trailers/Pirate...0Caribbean%203/ Още парят. Ей кефиш ме, само да се прибера ще ги сваля |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 01:40 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
За мен и двата филма бяха страхотни и не се съмнявам, че и третичт ще бъде на ниво tato, мерси за трейлърчетата |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 02:28 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-March 07 Потребител No.: 18 577 Статус: Офлайн |
Надявам се 3тата част да е още по добра от 2рата !!!!
|
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 02:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Очаквам и се надявам да е по-добър от 2, разчитам и на Джефри Ръш за което, че на Джони му беше трудно да влачи сам двойката.
Този коментар е бил редактиран от Elitsa на Mar 20 2007, 02:31 PM |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 02:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
Нямам търпение Джак да ми пофъфли пак сладко, сладко! |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 02:33 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Градски, намерил съм ти и HD трейлър на 2-ката, само за единицата не знам дали ще успея. Обаче съм много зает тия дни, подсети ме в неделя/понеделник. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
А аз пък нямам търпение да видя любимеца си Кийт Ричардс в ролята на сина на hag |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 03:47 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
След първата имах доста очаквания за втората част, но си останах много разочарован.... Надявам се с третата да са се справили по-добре. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 05:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= The Driver =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 144 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 967 Статус: Офлайн |
Да ви кажа честно, рядко посещавам киносалона, като това се случва почти само за филми от класата на "Карибски пирати", "Мумията", "Индиана Джоунс" или пък "Междузвездни войни". Обаче пък, ако знаете с какъв кеф ходя...ей! Рядко добър филм от жанра, който ми е любим. Направо не знам, как ще изчакам до юни месец.
Този коментар е бил редактиран от sirwilliams на Mar 20 2007, 05:32 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Изпълнен съм с големи очаквания! Първите две части бяха много добри дано 3-тата е още по! ПП След като изгледах трейлъра още по трескаво ще чакам 25 Май ! Този коментар е бил редактиран от E-Tle на Mar 20 2007, 05:52 PM |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th December 2025 - 08:02 PM |