subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 23-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 2 170 Статус: Офлайн ![]() |
![]() The Pacific Жанр: Драма, Военен Година: 2010 Държава: Великобритания Времетраене: 10 Епизода Резюме: Сериал от създателите на "Band of Brothers" (Братски Отряд), разказващ историята на трима морски пехотинци по време на войната на Америка с Япония в Тихия океан през Втората световна война. Fansite HBO trailer P.S. До премиерата има още почти 3 месеца за всички любители на военни филми. Лично аз го очаквам с нетърпение като Том Ханкс и Стивън Спилбърг са режисьори... Този път без известни имена с бюджет около 100 мл. $, какво може да се очаква след съвместната им работа в "Спасяването на редник Райън" и "Братски Отряд"... Този коментар е бил редактиран от Rockfeler на Dec 3 2009, 09:50 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
оооооооооо това е мн добра вест ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря, че сподели. Ще го очаквам с нетърпение. Братя по оръжие ми хареса много дано и този е на високо ниво.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
HBO рядко правят слаби работи.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за чудесната новина. Наистина "Братя по оръжие" е шедьовър в този стил. За "Спасяването на редник Раян" няма нужда от коментар. Като гледам формата на сезона съставен от 10 епизода, очаквам абсолютно същия сбит и интригуващ стил на режисура и сценарий като "Братя по оръжие". Тръпнем в очакване.
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
така е , то и в "Братя по оръжие" нямаше кой знае колко извесни лица / помня само Дейвид Шуймър и онзи рижавия приятел ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 23-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 2 170 Статус: Офлайн ![]() |
Чакането свърши! Днес ще се излъчи първия епизод от поредицата! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Утре ще го има по тракерите. ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Хареса ми първи епизод ![]() Ела те ми... ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а на мен ми хареса и постера и продуцентите амм предполагам че и епизода ще ми хареса !! ![]() п.п най-накрая нещо свястно от този ванр изкараха е поне от последно време де ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Току що изгледах първия епизод по HBO. Хареса ми, но забелязах, че беше 45-6 мин епизода без финалните надписи и понеже знам, че трябва да е приблизително 60 смъкнах качения по тракерите да проверя. Оказа се, че не са дали началната част с истинските участници, където споделят по нещо за случая. Може и аз да съм го изтървал, но ме съмнява. Малко кофти ако ще ги излъчват така по HBO-то.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ако на някой му попаднат английски титри, в които има първите шест минути, нека ги качи. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 1-January 08 Град: Балчик/Варна Потребител No.: 55 933 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм го гледал, но в инфото на 4.7 GB релийз пише, че има вградени! ![]() Моя грешка, сега видях че и те започват от 6-та минута! Този коментар е бил редактиран от CVSTOS на Mar 16 2010, 12:29 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd September 2025 - 09:59 PM |