subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 27 2009, 11:11 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
Знам, че във форума не е обичайно да се пишат подобни теми и да се търси дом на кучета или животни въобще и ще ви разбера, ако решите да изтриете тaзи тема. Но нека ви представя тези двумесечни създания, които нямат никаква вина,че са се появили на този свят, нито са си избрали подходящото място за това, но е факт, че тях ги има и са страшно игриви и сладки. Става въпрос за тези три момиченца и едно момченце ( което в момента живее у нас, защото имаше здравословни проблеми) : ![]() ![]() ![]() ![]() Всички са ваксинирани и обезпаризитени вътрешно и външно. Биха могли да станат много добри домашни любимци за любящи стопани. Пиша и тук, защото в повечето форуми и сайтове с тази цел са пълни с търсещи дом кутрета и котета и честно казано нямам никакъв успех за повече от месец. Ще се радвам и ако ги имате предвид, ако случайно чуете, че някои ваш познат си търси куче. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 28 2009, 10:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Боже,не вярвах вече че са останали свестни и състрадателни хора! [Всички са ваксинирани и обезпаризитени вътрешно и външно. Биха могли да станат много добри домашни любимци за любящи стопани.]Скоро не бях чел нищо подобно но това ме трогна. Искрено се надявам да им намериш стопани и стискам палци. |
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2009, 11:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 97 Регистриран: 29-July 08 Град: София Потребител No.: 74 490 Статус: Офлайн |
Уфф, много е тежка тази задача със задомяването... Нали знаеш - много листовки по спирки, паркове, зоо магазини и прочие. И стискам палци |
|
------------------------------------ Hear the meaning within the word.
|
|
|
|
|
Nov 28 2009, 01:10 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
Благодаря ви! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 3 2010, 09:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 2-January 10 Град: AnimE_World...^ ( Japan, Tokyo) Потребител No.: 104 292 Статус: Офлайн |
Бих ти помогнала, обаче аз си търся котенца а не кученца...но това е много мило от твоя страна... Този коментар е бил редактиран от Aqua Timez^^ на Jan 3 2010, 09:40 PM |
|
------------------------------------ あなたのシード、私の種子がミックス決して
(wahh) この血液の接続は永遠です (wahh) あなたは抑制欲求を終えることができない |
|
|
|
|
Jan 3 2010, 11:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
Много са сладки |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 27 2010, 10:16 PM
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн |
Олее, кученцата са супер сладки. Чак ми текнаха сълзи. Успехи и от мен! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th August 2026 - 12:14 PM |