subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 30 2009, 05:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн |
Книгите, по които е правен сериала, колкото и той да се отклонява от тях, са писани много преди поредицата Здрач. (: Anyways. Гледам, че в подзаглавието на темата пише, че следващият (4-ти) епизод ще излезне на 08.10. Серията всъщност си е насрочена за утре вечер - 01.10. Явно няма да се пропуска седмица. :] И пак - 10х на Kiddo за качествените преводи. (: Този коментар е бил редактиран от Sk8eR^_^BoI на Sep 30 2009, 05:53 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2009, 02:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-January 08 Потребител No.: 56 877 Статус: Офлайн |
а някой знае ли къде ги има книгите в интернет и под какво име да ги търся
|
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2009, 03:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 27-December 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 84 475 Статус: Офлайн |
а някой знае ли къде ги има книгите в интернет и под какво име да ги търся Книгите са 4. Поредицата си е "Дневниците на вампира", книга едно - "Пробуждането" излезе в книжарниците на български. Втората книга - "Борбата" се очаква на 09.11.2009г. Другите две книги са "Яростта" и "Тъмното обединение". Не се знае кога ще излезнат по книжарниците, но знам, че се работи по превода на книгите от любители преводачи. Този коментар е бил редактиран от Pathless_demoness на Oct 1 2009, 03:32 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 1 2009, 04:19 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2009, 04:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
|
Oct 1 2009, 08:58 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 2 2009, 09:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 2-October 07 Град: (: ...in my own crazy world... :) Потребител No.: 45 321 Статус: Офлайн |
Не трябваше да ми казваш... Щях да спя по-спокойно още 1-2 нощи Хаха, съжалявам. Не беше със зла умисъл. Колкото до поредицата на книгите, инфото на Pathless_demoness е напълно точно. Освен това от февруари тази година авторката L. J. Smith е започнала писането и публикуването на продължение на сагата. За сега е излезнала една книга от "завръщането" - "The Return: Nightfall". |
|
|
|
|
|
|
Oct 2 2009, 01:12 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Pathless_demoness кните заслужават ли си ?
|
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Oct 3 2009, 02:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 30-April 08 Потребител No.: 69 340 Статус: Офлайн |
Хм.. май и тая поредица ще се чете.. |
|
|
|
|
|
|
Oct 4 2009, 01:00 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн |
Не знам дали ви е направило впечатление, но гледам не сте го коментирали. Главната героиня Елена е българка Иначе не съм фен на вампирските истории, но пък не усетих кога изгледах първите три епизода |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 4 2009, 07:55 AM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Не знам дали ви е направило впечатление, но гледам не сте го коментирали. Главната героиня Елена е българка Ъхъ от Своге. Майка й бачкаше в шоколадената фабрика, много свестна жена, но от сладкото й опадаха зъбите. Татко й бачкаше ЖеПе-то. Много пъти сновейки из дефилето, съм го виждал как със замечатан поглед обхожда участъка си. Прекрасен работник! България загуби много, след като емигрираха. Моля ви, направете си една тема за дискусии на сериала и пишете, пък може би там ще ви разкажа още за живота на сем. Добреви. |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Oct 9 2009, 09:59 PM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Nov 7 2009, 12:45 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-November 09 Потребител No.: 101 424 Статус: Офлайн |
Здравейте! Много се радвам, че полагате толкова много усилия за нас, като превеждате епизодите. Дам, и на мен ми беше много интересно да гледам поне един епизод от сериала заради героинята, която е българка. И постепенно усещам как се запалвам по сериала и мисля да го следя и занапред. Актьорите са невероятни, особено братята вампири са толкова красиви, че... Аз съм една от пъривите фенове на "Здрач" сагата, така че историйките за вампири са ми познати Чакам с нетърпение 9-ти епизод, който както разбирам, ще излезе следващия четвъртък! Успешен превод! |
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2009, 04:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-November 09 Град: Троян Потребител No.: 102 008 Статус: Офлайн |
Сериалът е супер! Грабна ме още от първия епизод!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 16 2009, 01:09 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-November 09 Потребител No.: 102 285 Статус: Офлайн |
Кога ще излезне 10-ти епизод ?
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 07:55 PM |