subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Да така е! Дано така да целия сезон а не да разтягат лукуми целия сезон.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
За мен епизода беше един от най-силните до сега, а съм ги гледал всичките поне 4 пъти, направо ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
Сега пак го гледах на 1080i HDTV DD5.1 и определено отново се повтаряше епизод 1 на първи сезон. Признавам си, че първи епизод на сезон 1 въобще не ме впечатли чак толкова и спрях да гледам сериала. След това (когато излезе 21 епизод) реших да гледам и го изгледах за един ден целия и направо нямах търпение за епизод 22. Сега се получава същото. Чакахме прекалено дълго за продължението и епизода ни се вижда прекалено добър... но ако се върнеш пак назад ще видиш, че има по-добри (лично за мен в класацията най-високо слагам 19 епизод, защото отвори възможност за доста обрати ![]() Иначе като фен не мога да не оценя новия сезон положително. Просто казвам, че очаквах повече. Освен това ме дразни това стилистично решение с косата на Нина. Винаги... ама винаги знаем дали в момента на екрана е Катрин или Елена. Дано не продължава така, защото аз бих искал да се изненадвам и да се чудя дали това не е поредната игричка на Катрин, а не щом видя косата й да се спуска на вълни (вместо да е права) да знам, че е Катрин. Иначе добре започнаха интригата, която ще се заплете повече още във втори епизод (поне според трейлъра) |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Аз ще подкрепя СЕД. Наистина имах доста високи очаквания, а тази серия просто ме издразни на няколко момента. Особено когато Стефан започна да се прави на биткаджия, не му отива да раздава шамари. Другото, което ме издразни на максимум беше Нина... някак си ми играеше глупаво и посредствено. Да бяха дали думите на някое циганче, дето се вика, щеше да играе по-добре. И също така имаше много глупави романтични сцени не на място, точно в най-големия екшън, ми дават Елена и Стефан как се гушкат... типично за CW. По десетобалната - 6 за епизода...
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 202 Статус: Офлайн ![]() |
Не трябваше да прваят Елена и Катрин да са абсолютно едни и същи. Можеше просто да си приличат и да играя две актриси. На Нина Добрев не й ходи такава роля.
|
------------------------------------ tvhatch.com - сериалите са нашият живот
Nikita • Hellcats • The Vampire Diaries • Merlin • Rubicon • The Gates • The Big C • 90210 • Gossip Girl И още над 30 от най-известните сериали! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Напротив повече и ходи
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-August 10 Потребител No.: 114 963 Статус: Офлайн ![]() |
Съгласен съм със Flash_1
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Най-накрая и аз да изразя мнението си за епизода. Хареса ми. Беше малко по-слаб от финала, но пак ми хареса. Наистина така с косите се подразбира кой е Катрин и кой Елена, но дано да поправят това. В началото си викам "Боже, Катрин защо се държи така? Къде е обикновената й роля на кучка"... Но накрая адски много ме изкефи. Тя ми е любимият персонаж (след Стефан) и много й отива да играе като кучка. Нина играе страхотно двете й роли и й отива да играе така. Накрая беше наистина много гадно за Деймън, но ще видим какво ще стане. Между другото, Мейсън е голям сладур. То в тоя сериал няма грозни герои. ![]() ПП За всички фенове на книгите - 6-та книга (Сенчести души) излиза през септември, благодарение на издателство Ибис. Още не се знае точно дата, но ако науча нещо, ще пиша тук. Този коментар е бил редактиран от Ваня на Sep 13 2010, 08:44 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн ![]() |
Аз нали съм спамер, та да се изкажа. Та: Немате си друга работа, за вампири си говорите... И се палите на всичкото отгоре. ![]() Сполай ви и сарми за всички! ![]() |
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
как може да ги правят толкова тъпи тези сериали, става дума за S02E08 серията, в къщата където беше отвлечена Елена единия вампир, който беше убит му беше откъсната главата и той умря, обаче после като уж убиха първородния Илайджа и го намушкаха с кол в сърцето забравиха да му откъснат главата (и той после оживя ха ха), сега просто това е велик тъпизъм или просто сериала трябва да се пълни със сюжетни линии, за да има какво да дават в следващите серии.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Аз гледах едно интервю с Нина Добрев, в което се казва, че ще има нещо свързано с 1492 година и България. Катерина Петрова да не се окаже българка? Или пък нещо с първородните? Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Nov 8 2010, 11:39 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат или просто сериала трябва да се пълни със сюжетни линии, за да има какво да дават в следващите серии. Тц, сериалът трябва да си седи само на една сюжетна линия - двама братя, влюбени в една жена! Да намесят изгубено бебе, зъл гений, искащ да раздели и съсипе всички. Задължително е и инвалид да се оправи. Оттам сериалът да се прехвърли в Колумбия/Мексико. А накрая да го дават по Диема Фемили или по Романтика... О, да, как да не сме против новите сюжетни линии... sweetdeath, Катерина не ми звучи българско име, а повече като руско. А като нищо ще изкарат първородните някаква близка рода с Влад Дракула (3-ти братовчеди по майчина линия ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Kiddo на Nov 10 2010, 10:29 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Kiddo, поздрав: Катерино, моме!
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Kiddo, ![]() Ето го въпросното интервю - цък. Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Nov 9 2010, 12:32 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 27-November 07 Потребител No.: 53 032 Статус: Офлайн ![]() |
Аз доколкото разбрах в следващата серия ще има флашбек за Катерина на български език.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th October 2025 - 06:06 PM |